Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Мнениеот koisa » 26 фев 2025 17:26

Нищо неочаквано не се е случило! Въпросът е дали сега Веласкес ще успее да вдигне отбора за безтирето, или тепърва започва пропадането!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 26 фев 2025 17:29

koisa написа:Нищо неочаквано не се е случило! Въпросът е дали сега Веласкес ще успее да вдигне отбора за безтирето, или тепърва започва пропадането!

Така е. И това ще покаже що за треньор е Веласкес.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 26 фев 2025 17:32

Наистина се вижда на повторението, че Димов блъска Карлос с лявата ръка в гърба, след което той влиза лошо на Бейхан.
България !!!!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 26 фев 2025 17:32

Никъде няма статистика за нарушенията в мача. Голяма тайна са. На Костадинов винаги съм му се присмивал, защото е уникално дърво. Толкова е бавен с топката, сякаш е на 100 години. Мисълта му сякаш е желе. Хич не се зарадвах, че ще се връща, защото в националния отбор е тотална дупка. Само пречи. Тоя Търдин не го знам, дано се окаже по-добър. Със сигурност на Левски му липсва нормален централен нападател, не говоря за класен. Едното дърво вкара гол на 5-6 мача, а другото е по-скоро опорен халф, защото печели физически единоборства и бяга, но е много зле откъм ударите.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 26 фев 2025 17:33

darkblue67 написа:
teerr написа:
Halo написа:Ситуацията с изгонването не е първата в мач на Черно море. Това сякаш им е заучено положение. Изключително нагло е самото повторение, защото от него не се вижда избутването на Карлос в страни, което е и причината за грубото влизане. Имаме първо изблъскване на Охене, което го отклонява с поне половин метър от първоначалната му траектория, а той вече е посегнал към топката. Без този бодичек на Димов, Охене със сигурност нямаше да направи такова нарушение. И в други мачове на този селски отбор се показват същите червени картони. Ситуациите са повече от една в случая. Първо явно нарушеине на Димов, и след това се получава влизането.

Аз също мисля,че Димов засили Охене

Каквоима да мислим, то ясно се вжда на повторенията.

Трябва да си крайно пристрастен или некадърен за да кажеш, че не вижда как го засилва. Ако не може нито един от съдиите дори след повторение да види и да прецени, че след като те засилят ти няма как да реагираш. Докато не започнат да се отчитат всички фактори ще има смешни и жалки решения. Не гледам всички мачове в България, но моля покажете ми 1 съдия, който е имал топки след като го викнат да не се съобрази.Имаше едно положение, но не помня около 20 минута, в което не знам дали не влезе с цел да чупят крака на скорост на шпагат. Ако някой го намери да сподели. Просто наистина не го видях, но едва ли вар щяха да си замълчат. Ясно е, че вече се почна негативизма, очаквано някои само това чакат, но и загубата не е изненада и трагедия. Може да не вярвате, но няма как само да побеждаваш. Целта е евротурнирите и да се сработят за следващия сезон и евротурнирите, да има някаква визия как ще играе отбора. И сангаре си го знаем и тн, но да сме обективни. Това кюскане и блъскане, ритане, симулации, който го харесва да им става фен и готово. Те само побеждават и играят най-хубавия футбол. Затова чакам да видя как ще се класират в Европа да прославят страната. Гледам и националния добре върви.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 26 фев 2025 17:33

Serafim написа:Още със Сангаре бяхме с човек по-малко. Аз не видях вярно отиграване от него.

Сангаре два пъти тръгва към вратата на Морето - два пъти го спират, без да свири фаул Гошето. Мисля, че Димов беше, дори не игра с топката. Това явно го изнерви и разконцентрира, не го оправдавам - все пак се води професионалист. Като цяло отвратително съдийство - моряците ритат както си знаят, а картоните са за Левски...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 фев 2025 17:34

teerr написа:
vlong написа:А,какво може да се направи?
Лош терен съперник ,който те поваля,дърпа,бута ,ръга веднага,да не се бърка с футболна агресия,отделно са Профи симуланти и съдийче ,което не може или не иска да ги озапти??
Червения картон сложи капак на мача

Само да добавя,жълтия на Майкон..................Илиян не спря да дунду на Майкон и когато Майкон отвърна,хоп и жълт......

Жълтият на майкон беше за бавене. Да, трябваше жълт и на Илиян, ма това да ни беше проблемът
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 фев 2025 17:35

Само аз ли видях в началото на мача как Панайотов изрита уж при борба за топка Маркович , само дето в момента в който го изрита топката беше на повече от 10 метра.
Друга ситуация - Джемили беше ударен и лежи на терена , съдията пусна атака на морето , в момента в който отнехме топката и имахме обещаваща атака , съдията веднага спря играта.
За ситуацията с чк вече беше коментирана - аз не проумявам как може това да бъде чк - преди Охене да изрита играча на морето , има фаул на Д. Димов аз недоумявам как това не е видяно на ВАР.
Иначе за мен Веласкес днес "обърка" мача за мен тези ротации дето ги направи будят доста недоумение. Едва ли катърите от морето ще уплашат Мислович - все пак е словак и там здрави ботушари не с лопата ,ами с булдозер да ги ринеш.
За мен отсъствието на Кр. Димитров буди недоумение.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 17:36

Които и футболисти да се пуснат, мача на тая крива нива и срещу тия катъри е един. Според мен треньора подходи много правилно като пусна здрави играчи в средата, но грешката му беше при смените. Както очаквах след 60-та пусна по-офанзивните футболисти, но или не трябваше да вади Търдин или да пусне Мислович . Но откакто колата се обърне пътища много.
Както писах по-рано , при обективен съдия бихме имали обективни шансове, но при този мръсен начин по който Гинчев ни подля вода , нямахме много възможности. Морето както обикновено влизаха твърдо и често грубо и нашите решиха, че и на тях е позволено да играят така и веднага бяха нашарени с картони. Много показателна беше и ситуацията, когато Майкон трябваше да бие тъч и Илиян нещо се заяде с него, а това въобще не е негова работа да говори с играчите на другия отбор, но картон получи Майкон, докато Илиев се държеше като четвърти съдия.
Без съмнение Охене издъни мача, но при гола доколкото обяснява Нико Петров по Спортал , Джемили, който е преместен като ляво крило след червения картон си е спестил връщането в защита в конкретния случай за да последва човека който даде головият пас и да му попречи за това.
Като друга грешка на Веласкес може да се отчете и оставането на Сангаре доста дълго на терена. Мисля че можеше да пусне по-рано Стефанов и да освежи пресата . За съжаление липсваше и Колев, който би бил много полезен точно в такъв мач.
Каквото и да си говорим далеч преди мача всеки знаеше, че шансовете ни са 15-20%, но с червения картон се изпариха. А ако се направи една статистика на кой стадион Левски получава най-много картони, съм сигурен, че ще е Тича.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 26 фев 2025 17:37

trex написа:
darkblue67 написа:
teerr написа:
Halo написа:Ситуацията с изгонването не е първата в мач на Черно море. Това сякаш им е заучено положение. Изключително нагло е самото повторение, защото от него не се вижда избутването на Карлос в страни, което е и причината за грубото влизане. Имаме първо изблъскване на Охене, което го отклонява с поне половин метър от първоначалната му траектория, а той вече е посегнал към топката. Без този бодичек на Димов, Охене със сигурност нямаше да направи такова нарушение. И в други мачове на този селски отбор се показват същите червени картони. Ситуациите са повече от една в случая. Първо явно нарушеине на Димов, и след това се получава влизането.

Аз също мисля,че Димов засили Охене

Каквоима да мислим, то ясно се вжда на повторенията.

Трябва да си крайно пристрастен или некадърен за да кажеш, че не вижда как го засилва. Ако не може нито един от съдиите дори след повторение да види и да прецени, че след като те засилят ти няма как да реагираш. Докато не започнат да се отчитат всички фактори ще има смешни и жалки решения. Не гледам всички мачове в България, но моля покажете ми 1 съдия, който е имал топки след като го викнат да не се съобрази.Имаше едно положение, но не помня около 20 минута, в което не знам дали не влезе с цел да чупят крака на скорост на шпагат. Ако някой го намери да сподели. Просто наистина не го видях, но едва ли вар щяха да си замълчат. Ясно е, че вече се почна негативизма, очаквано някои само това чакат, но и загубата не е изненада и трагедия. Може да не вярвате, но няма как само да побеждаваш. Целта е евротурнирите и да се сработят за следващия сезон и евротурнирите, да има някаква визия как ще играе отбора. И сангаре си го знаем и тн, но да сме обективни. Това кюскане и блъскане, ритане, симулации, който го харесва да им става фен и готово. Те само побеждават и играят най-хубавия футбол. Затова чакам да видя как ще се класират в Европа да прославят страната. Гледам и националния добре върви.

Ма как да видят като резакът пусна на ВАРа само картинка от самото влизане.

Върни се в “Левски”