За мен резултата не е никак лош . Би било чудесно да победим , но и равен не е зле. Играхме като гост на терена на втория във временното класиране. И то при едно доста еднопосочно съдийство. Всичко се свиреше в полза на Спартак.
За целия шампионат имаме 5 тежки гостувания - срещу Лудогорец, двете в Пловдив и двете във Варна. Ами 3 от тях вече минаха. Като победа, равен и загуба( и то след нещастен рикошет срещу Лудогорец) не е никак зле. Днес Спартак ,които показаха много добра игра до момента не наближиха вратата ни на 30 метра. Като играчи Спартак е в топ 5 на първенството. Някои от чужденците им са много добри. За Па Конате , те надцакаха тирето. Чужденците им са с доста сериозни визитки
Ако продължаваме така няма да имаме никакви проблеми да вземем второто място. Първото е ясно ,че е заето.
efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
rockman написа:Със неграмотен треньор толкова.
С неграмотен коментар......
-
Serafim
- Контакти:
Мен ми се иска да видя повече въображение от Генчев и поемане на рискове. Днес срещу него бе методист от ДЮШ, треньор на отбор от трета лига и без про лиценз. Нищо лично към Иван Цветков, изглежда много ерудиран човек, но не може да не пробваш по някакъв начин да го изненадаш, преди или по време на срещата. Цял мач гледаме как имаме само един халф - Охене и при условие, че Спартак не се натискаха да играят много с топката, как не дръпна Цунами напред до Охене, да изнася топката и да помага най-вече в центъра? Това бразлиеца го правеше при Костов. До тук Генчев не показва умение да променя нещата в хода на срещите. Получи му се два пъти с влизането на Сангаре и това е.
- Kris_men2000
Моето мнение за мача. Повече никога Сангарев и Колев заедно. Следващият мач Сангарев и Бала титуляри а Майкон ляво крило. Схема 4-3-3. Колев дълбока резерва. Аман от треньорски любимци. Те ще му изядат главата. В Крумовград му вървяха номерата с Колев мотика е пълна нула. Стига експерименти. ТрябвА и малко акъл не само рибарски инат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Ако ме послуша Генчев следващият мач ще го пребием с резултат който и съперник и да е просто ще ги размажем.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Едва ли някой си е мислил, че ще завършим редовния сезон с 28 -29 победи.
Едва ли случайно Спартак са 2-ри след 7 кръг. Сложиха тройка на числото и биха Ботев като гост.Да с друг треньор, но същите футболисти.
Ние сигурни ли сме, че ще вземем 3т. в Пловдив след месец и половина ?
Този равен е приемлив, Спартак ги виждам някъде 6-7 място в края на сезона.
Дори срещу числото след две седмици си мисля, че ще е по - лесно.
Едва ли случайно Спартак са 2-ри след 7 кръг. Сложиха тройка на числото и биха Ботев като гост.Да с друг треньор, но същите футболисти.
Ние сигурни ли сме, че ще вземем 3т. в Пловдив след месец и половина ?
Този равен е приемлив, Спартак ги виждам някъде 6-7 място в края на сезона.
Дори срещу числото след две седмици си мисля, че ще е по - лесно.
Или ние сме на нивото на Спартак или те са на нашето ниво. Мачът беше равностоен. Повече гледахме да не допуснем отколкото да вкараме. Почти не им дадохме възможности, което е добре. В нападение много брак. Колев тотално ми се губи. На Сангаре не му е мястото да пробива по фланга. На Куршума мястото му е в Бразилия. Останалите офанзивни също ми се губят, което означава, че не са си съвсем на мястото. Генчев не е зле да пробва 3-4-3 с истински крила, защото в тази схема уж играем с двама нападатели, но най чистите положения бяха пред халф-бековете. .
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Днес ми направи впечатление и липсата на агресията от първите няколко срещи и при Колев. Освен това не знам какви са били указанията на Генчев и доколко са изпълнени, но явно има доста пропуски в тях. Вместо да бъдат смачкани, футболистите на Спартак, макар и на предела на възможностите си показаха доста сносна игра, като на моменти дори тактически надиграваха Левски, разбира се с любезното съдействие на свирача.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
При положение, че нямаме човек, който да подава на Колев и Сангаре, поне да научат Майкон и Алдаир да центрират. Престъпление е с такива двама високи нападатели да нямаме голове от центрирания. Нито Майкон, нито Алдаир центрират. Изнервящо е. Пропиляваме двамата си нападатели....нито имаме халф да ги изведе на положение, нито имаме кой да има центрира хубаво топката. Единствено Бала ми хареса от цялата средна линия.
Der Schmarotzer написа:dust да пита главния съдия защо над 10 чисти нарушения в полза на Левски ги подмина с лека ръка и не ги даде? Защо за едно и също нарушение дава на играч на Левски жълт картон, а на играч на Спартак само устно предупреждение, като на няколко пъти дори не даде нарушение, да не говорим за предупреждение? Бауренски още до 10 минута трябваше да е под душовете. Срещу Сангаре имаше 4-5 ситуация, в които играеха срещу него борба свободен стил. Едното беше в наказателното поле. Ще ми е интересен отговора на дружката му. Изключително слаб, макар, че кой знае дали е само слаб, съдия. Интересно ще ми е също да узная оценката, която му е дадена от оторизирания за това орган. Интересно ще е да се чуе и мнението на "ръководството" на Левски за тоталния съдийски тормоз последните няколко мача. Също така ще е интересно да чуя мнението на "ръководството" какви мерки ще вземе срещу този тотален съдийски тормоз.
От това което си описал излиза, че Давидов тотално ви е отрязал главата и той е причина да непобедите.
Нека изгледам мача все пак да имам някаква представа и ще го попитам.
Успях да гледам бутонките на Русев, той се хвана само от добавеното време, което е било 5мин.
От това, което прочетох излиза, че и още едно полувреме да сте играл гол едва ли е щяло да вкара който и да е от двата отбора.
В понеделник ще пием по кафе с Давидов и ще полафим.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.