honda написа:Ако аз бях съдия нямаше да извадя втори жълт картон за Яни Пехливанов. Въпреки ,че влизането му е много рисково да не кажа грубо , все пак топката е негова , а не на Кейта. Преди контакта той играе с топката. Кейта въобще не играе с топката.

Я пак, рицарЮ
honda написа:За това ,което твърдите ,че е 100% дузпа - аз такава дузпа не съм видял някога някъде да е била свирена преди ВАР-а. Гледах всички възможни повторения и репортажи не мога да кажа дали е вътре. Не забравяй ,че линията е с дебелина 12 см ,а топката с диаметър близо 2.5 пъти и половина повече. Аз лично не съм виждал дузпа свирена за игра с ръка някъде около линията на наказателното поле.
Футболистът на Етър беше вътре в НП при скока и още в реално време се видя, че играта с ръка е ПОНЕ на линията, ако не и вътре в НП ....... и искрено ме изненадва твърдението, че не си виждал подобна ситуация, все пак непрекъснато твърдиш, че си видял всичко в живота, ... че и по 4-5 пъти, .... ама когато и както ти е удобно - по милиционерски
honda написа:За дузпата за Етър - безспорна дузпа. За мен играта не е умишлена , но ръката увеличава повърхността на тялото и контакта е на половин метър от тялото. Това че Матей е легнал ,не го освобождава от отговорност- да не е лягал. Предотвратява ситуация с много голяма вероятност за гол . Ако беше умишлена игра трябваше да има и чк.

Безспорни са единствено абсолютната ти некомпетентност и задълбочаващите се зрителни проблеми!
Пояснявам: Матей е легнал на шпагат и ръката му е в абсолютно естествено положение, като няма абсолютно никакво движение на ръката към топката! Напротив - играчът на Етър от половин-един метър просто чукна топката в ръката на Матей, като дори не търсеше пас към един от двамата си съотборници (според мен).
... и предполагам говориш за "ОБЕМ" на тялото

Намери си един учебник по математика за 4-ти клас и направи един бърз преговор за разликата между обем и повърхнина, че тия рицарски турнири са ти избили всички елементарни понятия от главата ...

honda написа:Просто в този мач съдията с каквото можа ви помогна, но вие този мач го бяхте отписали преди да излезете на терена.
Другарю ЗМС, милиционер-доносник, .... спрете рицарските турнири или поне не коментирайте ЦСКА поне седмица след такъв!