TristaNNN написа:Toй пък, любимецът 2, взе, че му се отблагодари и даже ще пие шампанско след мача. Представяш ли си ....
Дени Алар любимец на Хубси, пък играе за втори път цял мач

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Toй пък, любимецът 2, взе, че му се отблагодари и даже ще пие шампанско след мача. Представяш ли си ....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
koisa написа:groti написа:Все пак Лудогорец на няколко пъти за малко да изпуснат титла заради загуби точно срещу умрели кучета и ако ние и Тирето не падахме от същите умрели кучета нямаше да е такова статуквото в последните 7--8 години. Ако си бием умрелите кучета, дори в мачовете срещу директните конкурентни правим равенства или някоя загуба имаме реални шансове и за по-добро класиране, което по принцип би било незаслужено.
Да, но Лудогорец тези спънки ги прави когато са на повече точки пред втория, примерно на 5-6 или повече. Не съм видял примерно ние или тирето да им водим с 3-4 точки и те да започнат да се дънят, няма такива филми.
Тази година ми се струва, че много трудно някой ще ги бие...
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 21 госта