efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда

Мнениеот W84me » 07 ное 2019 14:24

TristaNNN написа:Toй пък, любимецът 2, взе, че му се отблагодари и даже ще пие шампанско след мача. Представяш ли си .... :roll:

Дени Алар любимец на Хубси, пък играе за втори път цял мач :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2019 17:20

Съветвам колегата, който НИЩО добро не вижда при статичните ни положения, да попрегледа записите от последнита два мача, да проследи в каква зона се центрира, как се центрира и най-вече да разгледа подреждането и движението на играчите в синьо. Белким види НЕЩО. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 ное 2019 22:12

koisa написа:
groti написа:Все пак Лудогорец на няколко пъти за малко да изпуснат титла заради загуби точно срещу умрели кучета и ако ние и Тирето не падахме от същите умрели кучета нямаше да е такова статуквото в последните 7--8 години. Ако си бием умрелите кучета, дори в мачовете срещу директните конкурентни правим равенства или някоя загуба имаме реални шансове и за по-добро класиране, което по принцип би било незаслужено.

Да, но Лудогорец тези спънки ги прави когато са на повече точки пред втория, примерно на 5-6 или повече. Не съм видял примерно ние или тирето да им водим с 3-4 точки и те да започнат да се дънят, няма такива филми.
Тази година ми се струва, че много трудно някой ще ги бие...

Така е, защото те също не играят с пределна мотивация срещу слабите отбори. Това визирам-титли се губят срещу такива противници. Поне 3 пъти се сещам, в които до последно нищо не беше сигурно. Логиката възтържествува защото те са най-качественият отбор, отделно го покриват късмет, съдии и прочие, но и те не са застраховани от издънки. Иначе си прав. Трудно някой ще им вземе точки, ако те сами не ги изпуснат.
110 години любов!

Върни се в “Левски”