sin4ec написа:Оранжевият палячо от Диема днес надминава себе си!
Този същия палячо преди години коментираше реванша Киево-Левски и ревеше като Томислав. Оттогава си мисля че симпатизира на сините.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:Оранжевият палячо от Диема днес надминава себе си!
1982 написа:Не знам защо се правите на ударени, дузпата е повече от комична. Ясно е, че Пирин трудно могат да се върнат в мача при изоставане, така че Радуканов е прав, че свирчото реши двубоя със скандалното си решение.
Нали знаете, че ако такава смехория се даде за Лудогорец или Литекс - София, самите вие ще опищите света ?! .... факт е, че напоследък съдиите сериозно грешат във ваша полза.
1982 написа:Не знам защо се правите на ударени, дузпата е повече от комична. Ясно е, че Пирин трудно могат да се върнат в мача при изоставане, така че Радуканов е прав, че свирчото реши двубоя със скандалното си решение.
Нали знаете, че ако такава смехория се даде за Лудогорец или Литекс - София, самите вие ще опищите света ?! .... факт е, че напоследък съдиите сериозно грешат във ваша полза.
k20dan4o написа:sin4ec написа:Оранжевият палячо от Диема днес надминава себе си!
Този същия палячо преди години коментираше реванша Киево-Левски и ревеше като Томислав. Оттогава си мисля че симпатизира на сините.
sin4ec написа:Пореден мач на ходом. Три точки и продължаваме нататък. Колкото до коментарите за дузпата-наистина в доста случаи защитник и нападател се подбутват и дърпат. Но да държиш и дърпаш за яката готвещ се за скок нападащ играч при центриране не се вижда всеки ден...а онзи козоевец-дюнерджия от Пирин отдавна трябваше да бъде изгонен!
a4ama4ko написа:Stailio написа:Вутов май отиде
За жалост, много лошо обърна глезена. Най-вероятно това ще е последният му мач за тази година. Ако има късмет, пролетта може и да се възстанови. Да оздравява бързо и да се връща в игра, защото има какво да даде на Левски.
sin4ec написа:1982 написа:Не знам защо се правите на ударени, дузпата е повече от комична. Ясно е, че Пирин трудно могат да се върнат в мача при изоставане, така че Радуканов е прав, че свирчото реши двубоя със скандалното си решение.
Ами не знам, не е нормално да се държи атакуващ играч за яката...инак Роси е прав, и без тази дузпа щяхме да бием.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта