Каква вина имат футболистите, че да бъдат хулени по този начин?
Те нито имат вина, че са в Левски, нито имат вина, че са на терена.
Дунав (Русе) - Левски (София) |21.05.| 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дунав (Русе) - Левски (София) |21.05.| 17:30
Кръстев и Найденов да остават! Другите АУТ по В групите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Пичове ризпитваме въпиюща нужда от трансфер на треньор.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
- popokutepetel
- Контакти:
Мама му стара няма ли кой да контузи Маймуната Тунде белким Жаднното по принуда пусне някой друг. Който и да е вкл. и Митрев ще има по-голям шанс да вкара. Тоя колкото повече го гледам толкова повече се убеждавам, че няма нищо футболно! Не може да вкарва, не може да спира, не може да подава, не може чисто да влиза в единоборства. Това си е антифутболист.
Ама като знам кви сме каръци ще вземе да вкара на Тирето и ще го оставят и догодина.
Ама като знам кви сме каръци ще вземе да вкара на Тирето и ще го оставят и догодина.
popokutepetel написа:Мама му стара няма ли кой да контузи Маймуната Тунде белким Жаднното по принуда пусне някой друг. Който и да е вкл. и Митрев ще има по-голям шанс да вкара. Тоя колкото повече го гледам толкова повече се убеждавам, че няма нищо футболно! Не може да вкарва, не може да спира, не може да подава, не може чисто да влиза в единоборства. Това си е антифутболист.
Аз се надявам съдийчето да вдигне картон на Нар, че да не се мъчи.
- popokutepetel
- Контакти:
W84me написа:Кръстев и Найденов да остават! Другите АУТ по В групите!
То както върви ние по естествен път сме се запътили натам. Казвал съм го, но ще го повторя - там където Прасето и чичо Спаско са стъпили трева не никне.
- blue avalanche
- Контакти:
Аз гледам мача и се чудя:
- Колко ТЪП трябва да е един треньор/мениджър, за да купи дърво като Краев и то за няколкостотин хиляди незнамсиквоси???
Трябва да е много "навътре" с наркотиците.
Адениджи е мноооо зле в този мач!
- Колко ТЪП трябва да е един треньор/мениджър, за да купи дърво като Краев и то за няколкостотин хиляди незнамсиквоси???
Трябва да е много "навътре" с наркотиците.

blue avalanche написа:Аз гледам мача и се чудя:
Трябва да е много "навътре" с наркотиците.![]()
![]()
Бабатундера с Кубемба ще направят страхотен тандем, ако се съберат!

alstonfild написа:Пичове ризпитваме въпиюща нужда от трансфер на треньор.
Кой треньор ще ги научи от наша контра да не връщат топката в полза на противника?
- popokutepetel
- Контакти:
blue avalanche написа:Аз гледам мача и се чудя:
Трябва да е много "навътре" с наркотиците.![]()
![]()
Че то Тутундето в кой мач не е бил зле?
Май имаше там някакви проблясъци за купата в първите кръгове срещу отбори от долните групи. То там си му е и мястото, че да блести.