Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MOREE
Контакти:

Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Мнениеот MOREE » 19 яну 2016 20:25

thebully написа:Защо го правете бе хора,на кого искате да се докажете и за какво,уважавам ви като фенове,не знам какво сте си навили на масрафа но вземете се спрете ,това е емблемата за мене - от аватара ми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 яну 2016 20:32

Всъщност не е необходимо съгласието на феновете (или на болшинството от тях) за смяната на емблемата. Нужна е само волята на управляващите клуба. В днешно време емблеми се сменят дори и само по маркетингови причини (по-модерна, по-подходяща за гравиране/вграждане в повече артикули, "по-продаваща" идеята на клуба и т.н.). Даже гледам, че много клубове имат и стилизиран вариант на емблемата и го използват в доста случаи.

Ние имаме основателна причина за смяната (независимо от спора), така че предлагам тези, които подкрепят идеята, да изготвим една чернова на писмо до клуба, да се видим да го подпишем и да го изпратим както си му е реда. Може и по електронен път, но естествено с реалните ни имена. Ще включим и стратегия за безболезнено въвеждане на промените, с минимални разходи. Ако са съгласни, ще се направи, ако не са -- оставаме си със старата емблема, поне докато някой не повдигне идеята отново или пък бъдещите собственици не решат нещо друго. Това работим вариант ли е?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 яну 2016 20:46

Макар, че темата е за емблемата, искам да попитам, поне от 10 години, почти всички журналя, набедени историци и статистици най-откровенно манипулират и трият историята ни , поне малко не ви ли е ставало обидно :?:
Може би повечето от вас не знаят, но преди време същите тези историчари , искаха да правят ''комисия''...и познайте каква щеше да бъде основната тема,,,как да прехвърлят титлата от 1926 на Славия, и да ''решат'' да напишат смъртния акт на ''Владислав'' , като безвъзвратно умрял отбор и нямащ нищо общо със клуба ни в сегашния му вид.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 яну 2016 21:05

thebully написа:Защо го правете бе хора,на кого искате да се докажете и за какво,уважавам ви като фенове,не знам какво сте си навили на масрафа но вземете се спрете ,това е емблемата за мене - от аватара ми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И аз те уважавам,като фен и като човек!!!За себе си гарантирам,че независимо с каква емблема,независимо с какъв екип,в коя да е дивизия,с кой да е треньор аз ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ !!! Само моля,теб или който и да е друг,да ми обясните защо топката е на емблемата и какво символизира?Въпросът не е труден,зададен е коректно.....отговорете ми!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 19 яну 2016 22:20

КироВарна написа:

И аз те уважавам,като фен и като човек!!!За себе си гарантирам,че независимо с каква емблема,независимо с какъв екип,в коя да е дивизия,с кой да е треньор аз ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ !!! Само моля,теб или който и да е друг,да ми обясните защо топката е на емблемата и какво символизира?Въпросът не е труден,зададен е коректно.....отговорете ми!!!

Брато вадете документи,правете срещи-ще дойда,има ръководство на клуба-отивате с аргументи-адвокати това онова,с две ръце ше съм зад вас,ми на 38-съм явно съм бил повече по караваната :mrgreen: (отколкото стадиона), и в момента имам гости и съм пил,не че няма да ти отговоря на въпросите,да сте живи и здрави всички,то Морето го е имало и ще го има доста след нас :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 19 яну 2016 23:44

Едва, ли тези които са слели два от най-големите отбори преди 9ти септември, без очевидна причина по заповед "от горе" са си мислили, че 70 години по-късно феновете все още ще се делят на владиславци, тичанци и моряци (да кажем). Казвам го, защото някой беше обвинен, че бил от Владислав, а не от Черно море. Нека да сме наясно, че без Владислав няма Черно море и това е факт, който разваля съня на много мислители, представящи се като футболни историци. За емблемата, споделям напълно мнението на явореску. Разноските едва ли ще са проблем, но и желание от ръководството едва ли ще има. И за да сме напълно неутрални и не-фаталисти можем да определим като година на основаване тази на първият предшественик - Спортист. :)
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 яну 2016 09:11

КироВарна написа:

Символизира играта...шах!На тъп въпрос-тъп отговор.Един въпрос и от мен:На емблемата на Литекс какво символизира топката?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 20 яну 2016 10:59

ицко, съгласен съм че за някой хора трябва да се подчертае, че като отидат на футболен мач гледат футбол, а не шах. Както виждаш, на много обаче не им харесва и идеята е да се замени с нещо по-значещо и свързано с отбора. Виж, това е флагче от преди около 40 години. 2 страни на едно флагче, или на една монета (както е израза). Мислим как да ги направим от една страна, за да не се чудим как да го въртим.
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 20 яну 2016 11:26

Не мога да го кача, сори.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 яну 2016 12:17

мокана написа:Не мога да го кача, сори.

Изкарай изображението в нов раздел.Оттам на раб.плот след което го връщаш в полето на img което си кликнал в поста си.Картинката я вземаш от нета а не от компютъра.Аре ше черпиш.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Черно море”