Бой между привърженици на Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Уроди бият деца в Подуене!

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2015 14:51

Cicero написа:Това отдавна не е "Левски"! Това са жалки наркомани. Най-тъжното е, че срещат одобрение сред хора от форума!!! Пълна трагедия.

Ми те са едни и същи :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2015 14:56

W84me написа:
b0b1 написа:Едно е да постъпваш по този начин с хора, които са готови да направят същото с теб,съвсем друго е да пребиете в съотношение 15 към 2 баща над 40 годишен и синът му под 19. Сега видя ли тънката разлика между случките?

Значи, ако дойда на мач в Борисовата градина със синя тениска и се ежа на домакините няма да ми се случи нищо?

Що бе,питай кокала,той ше те светне как се оцелява-май че трябва ,обаче, да си с червена тениска като него ,ако си със синя не гарантирам :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 сеп 2015 14:57

Red joker написа:Що бе,питай кокала,той ше те светне как се оцелява-май че трябва ,обаче, да си с червена тениска като него ,ако си със синя не гарантирам :twisted:

Просто трябва да си мъж, като Кокала и Боримиров, да ги мачкаш такива :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2015 14:58

honda написа:
1982 написа:
Thsmith написа:Какво е станало, че червения футболист е в трибуната? Как по дяволите се е озовал там?
Иначе е нормално да стават такива неща след като МВР се правят на тарикати и искат сума пари за да си вършат работата и да пазят обществения ред. С оглед това пък клубовете не ги викат и наемат стюарди и СОТ за детските мачове...
Защо им е да свършат нещо за което получават заплата? Нали могат да си седят и да дебнат някой за рушвет...

Не, бе, МВР ще пази безплатно мачовете на някакво частно клубче.

Естествено, че охраната струва пари, циции такива, ама вие сте свикнали все на аванта, нали до неотдавна бяхте ведомственото тимче на милицията.

Бил ли си някога на мач на юноши? Ако си бил виждал ли си полицаи да охраняват такъв мач?

Левски - ЦСКА не на юноши, а и на бебета да играят, си е рисков мач. И са нужни поне няколко полицая, няма да фалирате, спокойно.

Пари за Махмудов, Де Нойер, Диаби и сие имате, ама да наемете 20 полицая ..... нямате.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2015 15:01

Кашчей написа:
boabbb написа:Кашо, за кой път ти казвам - "вие защо биете негрите" не е извинение за простотията :!: Двамата бити и съблечени чисто голи в Пловдив също си беше ... Чакам кака Ралка да ми обясни какво е "херца" - явно вече е навътре в "ултрас-културата" :mrgreen: :mrgreen:

Простотията ходи по фенове на всички отбори, но когато решиш да си оригинален спрямо съперника, помисли дали и при вас няма подобни неща. А фенове и на двата отбора продължават да сипват катран с черпаците, та от някогашният мед в каците май почти нищо не е останало.

А ти отиди да се позаядеш малко и с феновете на други отбори, че нещо понамирисваш вече с избирателния си подход.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 сеп 2015 15:24

На ЦСКА капитанчето е виновно :!:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2015 15:44

1982 написа:
honda написа:
1982 написа:
Thsmith написа:Какво е станало, че червения футболист е в трибуната? Как по дяволите се е озовал там?
Иначе е нормално да стават такива неща след като МВР се правят на тарикати и искат сума пари за да си вършат работата и да пазят обществения ред. С оглед това пък клубовете не ги викат и наемат стюарди и СОТ за детските мачове...
Защо им е да свършат нещо за което получават заплата? Нали могат да си седят и да дебнат някой за рушвет...

Не, бе, МВР ще пази безплатно мачовете на някакво частно клубче.

Естествено, че охраната струва пари, циции такива, ама вие сте свикнали все на аванта, нали до неотдавна бяхте ведомственото тимче на милицията.

Бил ли си някога на мач на юноши? Ако си бил виждал ли си полицаи да охраняват такъв мач?

Левски - ЦСКА не на юноши, а и на бебета да играят, си е рисков мач. И са нужни поне няколко полицая, няма да фалирате, спокойно.

Пари за Махмудов, Де Нойер, Диаби и сие имате, ама да наемете 20 полицая ..... нямате.

Съгласен съм с теб. Но както на Левски-ЦСКА, така и на ЦСКА-Левски аз не съм виждал охрана полицаи.И по правилник не се изисква охрана от полицията за юношески мачове. Това далеч не е първия инцидент на юношески мачове.
Лично ако зависеше от мен бих забранил на юношески мачове да има родители( в повечето случаи се започва от родителите и от неадекватното им поведение) или още по-добре въобще да няма публика. За мен е по-добре когато играят юноши те да са концентрирани върху играта,а не да мислят за родителите, гаджето или не знам си кой ,който ги гледа от трибуните и да гледат да покажат какви мъже са станали.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 сеп 2015 15:59

Добре, бе, Боре Калашника не прави ли подобни циркове на някакъв мач преди време :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 сеп 2015 16:02

boabbb написа:Добре, бе, Боре Калашника не прави ли подобни циркове на някакъв мач преди време :?:

Той дра едни други "бабаити", еклери :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 сеп 2015 16:06

Чета коментари и не мога да повярвам на оскотялото присъствие във форума на Гонг. Ако всички тук, които одобрявате това което се случи вчера го мислите наистина, жална ни майка като държава. Абе хора, (ако не се обиждате от тази дума де) имате ли представа до къде стигате след като за вас не е проблем счупването на бутилка в главата на човек, а е проблем присъствието му???
Футболът е за онези по трибуните, а не за онези, които мястото им е зад решетките и това трябва да ви е ясно. Не се ли прочистим ние няма кой!!! Защитаваме ли тези отрепки, за които омразата към онези другите е оправданието им за някакво съществуване на този свят добро няма да видим.
Погледнете кадрите - вижте как нормалните се отдръпват от мястото, а остават онези - "вашите герои". На тях ли се радвате? Тях ли защитавате? На тях ли подръжавате? Срамното поведение от трибуните се е пренесло и пред компютрите!!! Опомнете се, хора, време е да се приключи с това. Тази гнусна история трябва да е сигналната ни лампа. Дано ме разбирате
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”