Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

neutralenfen
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Мнениеот neutralenfen » 13 сеп 2015 10:19

MASTER_COOL написа:Изобщо не те мразя, забавлявам се с теб ;)
Какво си тръгнал да сравняваш Пуул със Сити. Сити в момента са много пред другите.
След това като футболисти е Челси, но и там проблема също е в треньорската философия и очаквам да изгърмят през този сезон.
Юнайтед, Ливърпул и Арсенал са на едно ниво. Абсолютно равностойни отбори.

Това го чувам всеки сезон и накрая виждам как Ливърпул се мъчи в опитите си да мине Тотнъм за петото място и тук във форума е страшно. :lol: Забавлявай се колкото искаш, аз също се забавлявам с теб. Правите победа със малко по-слаба игра и говориш за уволнение. После биете с разлика и Ван Гаал е бог. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 сеп 2015 10:21

[offtopic]Пич не си добре, съвсем честно.
Никога не съм се превъзнасял по Ван Гаал, има си своите предимства и огромни недостатъци.
Нормално е да се радваме при победа и да се ядосваме при загуба.
Спри да играеш този цирк из форумите, смешен си адски много... :lol:[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 13 сеп 2015 10:24

Аз просто изказвам мнение и някои го разбират погрешно. Само едно мнение мое ми покажи в което съм хейтнал.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2015 10:26

MASTER_COOL написа:Не искам да ви се бъркам, но според мен футболисти си имате в момента. ;)

И аз така си мислих ,ама те много зле бе . Един футболист ,който се крие и не иска топката ,за мен не е футболист ! Ми те умряха от страх бе и то срещу трагични манафи ?! Ебати страха аз .Наляха гипса .

Само Джан я търсеше ,но и той след това страхливо я подаваше само на два метра .Не търсеше паса напред ,изненадващия пас . Никаква креативност в това момче .Тръгна да ми се вживява на крило по едно време ,само ми я бута напред по крилото и или я губи или стига донякъде ,спира и я настъпва и я връща назад .Смях . Аз го виждам Джан ,че е зле физически от един месец ,но явно той не се вижда ...направи два спринта и спука гуми .
Какъв играч си ,като не можеш да си разпределиш силите ? Джан не е да ходи напред ,няма нужните идеи в главата си ,фантазия ,креативност . Той е за чист дефанзивен халф .Да стои отзад ,да изнася топката ,да отнема топки има добра физика ,да тръгва някой път със своя добър рейд през центъра и това е .Напред няма място . Там трябва да играят Коуитньо,Фирмино ,Стъридж и Бентеке .Ибе също .
Но и Фирмино е много зле физически ,и него го виждам от един месец ,че не може да ходи . Късно се включиха в подготовката и сега в първите мачове трябваше да са резерви ,но няма кой да играе . Има контузени,наказани а останалите класни играчи бяха продадени .
Нашите играчи бяха Суарес ,Стъридж ,Рахим и Коутиньо .Това бяха нашите играчи !!!! Къде са ? Вчера нямаше един от тия на терена ,е как да биеме бе ? Кво ше биеме ,тъпана ли ? Помните какво направихме манафите с тия 4та ,нали ? Убихме ги на това стадионче с 0-3 и създадохме и изтървахме още два пъти по толкова .
Джон Хенри еба майката на любимия ми Ливърпул ,няма какво да се лъжем .Аз това го алармирам от 11 юли 2014 година .Черния ден за ф.к Ливърпул !! Продадоха НАЙ ГОЛЕМИЯ ?! Защо бе педераси ? Как не ви е срам бе ? Мама ви дееба нещастна .Ши чакам аз 25 години титла ,накрая ще направим отбор за тая титла и те ще го разтурят мишоците .
Тая година пък Рахимчо продадоха ,защо беееееееееееееееееееееееее ????????? За да правите кефа на хейтърите на Ливърпул и Брендън ли ? Е успяхте .Евала .
Ши ми продават всяка година най добрия играч и след това ши ми купуват по една дузина туристи да отбият номера ,ах да взема сопата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 сеп 2015 10:30

Каквото и да си говорим Роджърс няма идея какво да направи. Не може откакто си е тръгнал Суарез да няма връзка между нападателя и останалия отбор... Как топката да стигне до Бентеке, като играта му я градят Ингс, който е централен нападател играещ крило, Фирмино, който е атакуващ халф и също играе крило и Джан, който си е дефанзивен халф и играе почти атакуващ халф? Как да стане? Поне позициите им да бяха уцелени бе мама му стара... Хубаво искаш да играеш 4-3-3 ами вземи си крила, а не нападатели бе. За какъв чеп са ти 4 нападателя като играеш с 1? За какъв чеп играеш с крила при положение, че имаш едно крило, а другото ти крило е под наем? Балотели също не беше цвете за мирисане, но пък той също беше толкова изолиран колкото Бентеке е в момента. Та дори Стъридж беше изолиран в мачовете, които изигра за месец и половина докато беше здрав. Е напълно различни нападатели, а резултата в крайна сметка е същия. Има огромен потенциал в този отбор, но за съжаление невъзможността на Роджърс да извлече и 50% от този потенциал прави повечето футболисти да изглеждат посредствено. Жалко...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 сеп 2015 10:32

Аз не виждам как можехте да задържите Стърлинг. Той просто такива номерца взе да прави, че продажбата беше неизбежна !
Суарез същата история !
Миналата година направихте ужасна селекция и тук ви написах защо и бях обявен за престъпник.
Сега казвам, че селекцията през това лято ви е Супер.
Ливърпул има един основен проблем и той е психологически....Толкова години суша , поражда страшно напрежение вътре в клуба, а знаете че в такова състояние се работи ужасно трудно !
Затова ви трябва опитен и харизматичен треньор, който може да работи под такъв стрес.
Анчелоти или Клоп ще ви свършат работа.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2015 10:40

Фирмино не може да ходи ,изглежда като аматьор .Аз ако съм на Брендън изобщо няма да го пускам ,докато не влезе във физическа форма .Кво само ми го пуска да се излага ? Два пъти отпред можеше да я подаде на Бентеке и ставаше 1-1 и след това тръгна да ми я спира на 1 метър от втрата и тя му избяга ,ми бий я директно пък квото стане бе ,ама като няма сили и концентряция е нормално да взима грешни решения ,иначе е добър играч .
Клайн и той .Ебати страха ,пилешко сърце . И защо бе ? Колко пъти е игра срещу манафите ? Не се ли учука вече ? Ебати ташака не може една топка да подаде .Друг път му върви играта ,върви му паса ,демаража ,играе със самочуствие ,снощо пълен смях .Ще им купя хапчета за страх . Не ми трябват такива пилешки сърца на мене .
Не можеха два паса да си подадат бе ,играчи сме имали .Е нямаме . Играчите ги нямаше снощи на терена ,бяха наказани ,контузени и продадени .
Отзад кво да говоря за Шкъртел ? Ми не го ли е срам бе ? Става 2-1 за нас с уникална тупалка ,хейтърите и Де Хея нека вземат тая ножица и да си заторят устите за Бентеке . И вместо след каот стана 2-1 да се вдигнем психически и да изравним ,той нашия Мартинчо пак му я навряха в гъзъ .
Мама ти дееба нещастна ,8 години само срам с тоя и с Джонсъновци ,Рейни ,Енрикета и кви бяха още паляци .
Втори мач подред Мартинчо е гола вода .Срещу УХ първия гол къде ми я чисти там в опасно пространство а ? А после що тръгна да отстъпва на третия гол и вика ела вълчо изяш ме ,вкарай гол . Два мача срам за словака . Брендън е глупак .Хубаво дойде и изгони сумати мърши като Керъл ,Даунинг, Рейна и кви ли не още любимци на легенди и фенчета и ми напълни душата ..ама изгони ги всичките мърши бе ,кво ги остави половината ся да ти изядат главата ? Глупак.
И вратар нямаме ,на тоя шаран не мога да разчитам .Добрия вратар е половин отбор бе !!! Ей го Де Хея как пази ,ей го Чех как ще направи Арсенал шампиони ,ей го Куртоа как се контузи и вчера веднага казах ,че Моуринката ще бъде изчукан карамелно и така и стана . И ще продължава да има проблеми Моуринката без тоя добър вратар ,който аз исках в Ливърпул ,но кой да ме чуе мене .
Последна промяна от suareshampion на 13 сеп 2015 10:55, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 сеп 2015 10:41

Изчистете си недоразуменията от миналия сезон !
Ловрен, Морено.....Страшни комици !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2015 10:54

Освен това ,пак казвам ,Брендън Роджърс вече не е Брендън Роджърс . Няма какво да се лъжеме . Къде му е стилът бе ,заради който ме грабна ? Къде му е философията бе ? Къде отидоха многото подавания и разигравания на топката ,къде отидоха креативноста ,къде отидоха извеждащите подавания зад гърба на защита ,с които матираше сумати защити ? Къде отиде СКОРОСТА бе ,остротата ??????? Ми ние нямаме никаква скорост бе алоуу ? Всичко се развива на забавен каданс . Къде отиде лекотата с която създавахме голови положения ???????????? Защо продадоха янките Суарес и Стърлинг без неговото съгласие ? Защо бе ?
Къде отиде пресата ? Агресията ? Спокойствието и хладнокръвието пред паса и гола ? Къде са бе ? Къде са му схемите ,тактиките ? Какво е това 4-1-4-1 бе ???? Кога той е играл така ? Но като нямаш налични подходящи изпълнители с каква схема да излезе ? Къде са му крилата бе ееееееееееееееееееееееееееееееееее алоуууууу ? Той винаги е обичал да играе с крила !!!! А сега започва сезона само с един 18 годишен тинейджър ????? От къде на къде бееее ????? И постояно да му се налага да преквалифицира други играчи там и да го бъзикат после всички ? Ебати пародията аз .
А къде е оная смелост с която излизаше всеки мач ? Кви са тия защитни тактики бе ?
A къде му са раздвижените бързи нападатели ? Какво прави Бентеке тук ? Ок ,добър е ,но за съвсем друг стил .Къде отиде стилът на Роджърс ?
Това не е ония Роджърс ,който аз познавам . За мен той тръгна ДА СЛУША чужди мнения и съвети и оттам си еба майката .Той изгуби себе си .Той изгуби идентичноста си . Той се обърка нацяло . Той е пътник...
Последна промяна от suareshampion на 13 сеп 2015 12:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 13 сеп 2015 11:07

Трагично слаб мач. Юнайтед както нищо не правиха, цял мач подаваха на крак топката и макар и невпечатляващи, бяха долу-горе стабилни. Първия гол абсолютна глупост.. За третия да не говорим. Бентеке малко го мързи да тича, цял мач игра все едно са му малки шортите, НО и нямаше с кого да комбинира. То не беше връщане назад на тая топка, не беше чудо. Роджърс е време да бъде уволнен, много зле е работата. Какво прави Ингс на крилото?? И го сменяш и пускаш Ориги на неговото място. WTF? Фирмино не е ефективен вдясно, за какво го държи там. Същата работа като с Коутиньо в началото - ще чакаме още година и половина докато ирландеца се сети, че е по-добър като атакуващ... Късни смени, неадекватна формация, изобщо...... Време е за промяна на треньорския пост и то е необходимо име като Клоп, а не Гари Монк.
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”