Купон ли си правите, момци?

Ние поканени ли сме?

Имам чувството, че имате рожден ден!
Само да кажа, че се радвам, че и от БФС четат форумите, чувстваме се поласкани за което и най-сетне благоволиха да излязат и с решение и то забележете преди края на първенството. Изпросено малко, но и така може. Ето, не било толкова трудно, особено когато са зададени и правилните въпроси. Ами нека да се знае и сега вече е време да чуем план В, план C ако има, че да се знае оттук насетне къде ще сме, че цял сезон теми, простотии и ни държахте в неведение.
Наздраве на синя България, наздраве на зелена, наздраве и на жълто-черна и още една зелена, и още една, наздраве на оранжева, на бяло-черна наздраве на всички! Като дойдат стриптийзьорките викайте ни да се размазваме от купон!
Е, не съм тъжен бе, по-важно е, че издухахме супата начело с Любо Пенев и с по няколко хиляди червени сърца по трибуните, а вие ако искате сърцата ви да не са червени, ами извадете ги, боядисайте ги с някое пакетче със синя боя за яйца останала от Великденските празници и ги върнете по местата им, така поне ще се отървете от всичко червено. Жените ви могат да заменят всеки червен грим и червило с друг цвят по свой избор.

Има едно нещо обаче дето нема как да му смените цвета - кръвта, момци. Тя си е червена на всеки, син, зелен, пенбен, какъвто ще да е, ама всеки от вас макар и неволно носи червена кръв.
П.П. Само Кашчей не го виждам къде е. Сигурно с някой от другите си профили си е написал мнението, хитро работи той. Вървете да купувате фойерверки поне и ние да почувстваме, че е национален празник!
Живи и здрави, нас не ни мислете, ние ще чакаме обжалването... Ако въобще има такова, че то толкова таена злоба изсипана на едно място и в една тема само не съм виждал! Радвам се, че съм фен на ЦСКА точно в такива моменти и няма нужда да си боядисвам нито един орган, той Господ ми ги е боядисал с правилния цвят!