Кашчей написа:Ти си уникат, ей богу![]()
Земи прочети поста на kan1912, че ставаш смешен вече.Разбирам, че ти е тежко и неприятно, но що не помислиш поне за миг, че вината е във вашите шефове и, ако БФС сгафи, ще го отнесете вие.Как няма да минат през Арбитраж, за да разтрогнат договорите си.. или щом е в интерес на ЦСКА, това е позволено.Стига смях, моля те.Всяко решение в рамките на тази седмица, в полза на ЦСКА, ще е нарушение.Виж, другата седмица, за другият кръг, ако разтрогнат пред Арбитража, или ако платите-да са ви честити.
На мен, че ми е тежко, тежко мие.Става въпрос за любимия ми отбор. Но на теб какво ти е, та си седнал да защитаваш тия от БФС-то. Да не си им частен секретар? Как да минат през Арбитраж, като такъв няма,. Няма назначена дата за събирането им, никой не ги е виждал от края на миналото първенство. Ако си бяха направили труда да си мръднат задниците, може би до сега всичко да е приключило. Както направиха Арбитраж за два дена да разтрогнат договора на Да Коща за две-три неизплатени заплати, така можеха (ако не е за ЦСКА) да направят и сега. За 5 неизплатени заплати изобщо нямаше да се мислят. Но те не искат, или някой не им разрешава. Всичко друго е пунта мара, за чешене на езиците. И, като си толкова запознат, покажи ми точно, кое изискване от Статута на футболиста в системата на БФС не е спазено от чл.5, по мотивите на родната ни централа. Потърси го в правилника, а не да ми поднасяш интерпретации, кой какво е написал или казал.