СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ

Мнениеот msm » 27 юли 2009 16:18

Кашчей написа:Ти си уникат, ей богу :)
Земи прочети поста на kan1912, че ставаш смешен вече.Разбирам, че ти е тежко и неприятно, но що не помислиш поне за миг, че вината е във вашите шефове и, ако БФС сгафи, ще го отнесете вие.Как няма да минат през Арбитраж, за да разтрогнат договорите си.. или щом е в интерес на ЦСКА, това е позволено.Стига смях, моля те.Всяко решение в рамките на тази седмица, в полза на ЦСКА, ще е нарушение.Виж, другата седмица, за другият кръг, ако разтрогнат пред Арбитража, или ако платите-да са ви честити.

На мен, че ми е тежко, тежко мие.Става въпрос за любимия ми отбор. Но на теб какво ти е, та си седнал да защитаваш тия от БФС-то. Да не си им частен секретар? Как да минат през Арбитраж, като такъв няма,. Няма назначена дата за събирането им, никой не ги е виждал от края на миналото първенство. Ако си бяха направили труда да си мръднат задниците, може би до сега всичко да е приключило. Както направиха Арбитраж за два дена да разтрогнат договора на Да Коща за две-три неизплатени заплати, така можеха (ако не е за ЦСКА) да направят и сега. За 5 неизплатени заплати изобщо нямаше да се мислят. Но те не искат, или някой не им разрешава. Всичко друго е пунта мара, за чешене на езиците. И, като си толкова запознат, покажи ми точно, кое изискване от Статута на футболиста в системата на БФС не е спазено от чл.5, по мотивите на родната ни централа. Потърси го в правилника, а не да ми поднасяш интерпретации, кой какво е написал или казал.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 27 юли 2009 16:58

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=83817

Ей го-както си и мислех.Минават през арбитраж и готово.БФС разбрах защо скачаха-за да не допуснат прецедент.Ама нашите защо още преди месец не я свършиха тая, а се заиграха с Градев :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2009 17:28

msm написа:
Кашчей написа:Ти си уникат, ей богу :)
Земи прочети поста на kan1912, че ставаш смешен вече.Разбирам, че ти е тежко и неприятно, но що не помислиш поне за миг, че вината е във вашите шефове и, ако БФС сгафи, ще го отнесете вие.Как няма да минат през Арбитраж, за да разтрогнат договорите си.. или щом е в интерес на ЦСКА, това е позволено.Стига смях, моля те.Всяко решение в рамките на тази седмица, в полза на ЦСКА, ще е нарушение.Виж, другата седмица, за другият кръг, ако разтрогнат пред Арбитража, или ако платите-да са ви честити.

На мен, че ми е тежко, тежко мие.Става въпрос за любимия ми отбор. Но на теб какво ти е, та си седнал да защитаваш тия от БФС-то. Да не си им частен секретар? Как да минат през Арбитраж, като такъв няма,. Няма назначена дата за събирането им, никой не ги е виждал от края на миналото първенство. Ако си бяха направили труда да си мръднат задниците, може би до сега всичко да е приключило. Както направиха Арбитраж за два дена да разтрогнат договора на Да Коща за две-три неизплатени заплати, така можеха (ако не е за ЦСКА) да направят и сега. За 5 неизплатени заплати изобщо нямаше да се мислят. Но те не искат, или някой не им разрешава. Всичко друго е пунта мара, за чешене на езиците. И, като си толкова запознат, покажи ми точно, кое изискване от Статута на футболиста в системата на БФС не е спазено от чл.5, по мотивите на родната ни централа. Потърси го в правилника, а не да ми поднасяш интерпретации, кой какво е написал или казал.

Охх... нека пак, специално за теб:
Не може да се свика арбитраж, защото така искат феновете.Трябва да има подадени искове за разтрогване по вина на клуба или играча.Доколкото прочетох, това ви е било предложено, но отхвърлено от ваша страна.. дори не знам, защо трябва на вас да го предлагат, след като не сте страна в спора, но е направено.Сега, ако ти имаш зъб на съседа, защото ти е направил нещо, което подлежи на съдебно разрешаване, нали няма да чакаш от съда сами да те потърсят, а сам ще действаш.Та така е трябвало да направят и пичовете от Ботев, а не да слушат набедени адвокати.
Моля те, стига с тези 2-3-4-5-6 неизплатени заплати.Срокът за неизплащане е твърде по-малък, а ако Селският наистина е подал нотариално заварални покани, преди тия пичове да депозират заявления за напускане-правото е на негова страна, и всяко различно от това решение ще е поредната подигравка с клуб, който не е Левски или ЦСКА.

Kan1912 е написал, че падежът на предното плащане за Саидходжа и Минев е бил 15.05.2009, а вие не сте превели никакви пари, нито по сметките на Ботев, нито по сметките на АДВ-на това какво му се казва, и какви бележки е размахвал Пенков и депозирал пред БФС?

ПП-Не го приемай това, като заяждане, защото ми е все тая кой играе в ЦСКА или Левски, но не ми е все тая, дали най-сетне ще започнат да се спазват правилниците и от тези 2 отбора, и няма да бъдат ощетявани другите, само защото ние сме `грандове` и столичани.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2009 17:33

Sheisse написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=83817

Ей го-както си и мислех.Минават през арбитраж и готово.БФС разбрах защо скачаха-за да не допуснат прецедент.Ама нашите защо още преди месец не я свършиха тая, а се заиграха с Градев :roll:

Шайзе, това е решението, но какво ще правити вие н а този арбитраж, и какво става със седемдневният срок?Откъдето и да го погледнеш, от неделя до сряда няма 7 дена!И по пощата да кажете, че е пуснат искът, пак не става, щото коя поща работи в неделя ;)

[offtopic]Много готин ник имаш, еваллата :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 27 юли 2009 17:40

Ти пък, това е България.Сроковете са само ориентировъчни :mrgreen:
Ще си минат като пичове в сряда, даже и във вторник да пуснат молби.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 27 юли 2009 21:32

Не може да се свика арбитраж, защото така искат феновете.Трябва да има подадени искове за разтрогване по вина на клуба или играча.Доколкото прочетох, това ви е било предложено, но отхвърлено от ваша страна.. дори не знам, защо трябва на вас да го предлагат, след като не сте страна в спора, но е направено.Сега, ако ти имаш зъб на съседа, защото ти е направил нещо, което подлежи на съдебно разрешаване, нали няма да чакаш от съда сами да те потърсят, а сам ще действаш.Та така е трябвало да направят и пичовете от Ботев, а не да слушат набедени адвокати.
Моля те, стига с тези 2-3-4-5-6 неизплатени заплати.Срокът за неизплащане е твърде по-малък, а ако Селският наистина е подал нотариално заварални покани, преди тия пичове да депозират заявления за напускане-правото е на негова страна, и всяко различно от това решение ще е поредната подигравка с клуб, който не е Левски или ЦСКА.

И къде видя вината на шефовете на ЦСКА тук, че от вчера ги анатемосваш, като некадърни и глупави? Аз пак ти казвам,че трябва да има Арбитраж през лятото, когато е сезона на трансферите. Задължителен, с точно определена дата, преди да започнат мачовете. Ако има подадени искове да се гледат, ако няма да си гледат почивките.
Kan1912 е написал, че падежът на предното плащане за Саидходжа и Минев е бил 15.05.2009, а вие не сте превели никакви пари, нито по сметките на Ботев, нито по сметките на АДВ-на това какво му се казва, и какви бележки е размахвал Пенков и депозирал пред БФС?

Каквото и да е размахвал Пенков, то е свършило работа, щом са картотекирани тези от Сливен и Св.Петров. Даже и официалното съобщение на БФС пише, че забраната за картотекирането отпада.
Не го приемай това, като заяждане, защото ми е все тая кой играе в ЦСКА или Левски, но не ми е все тая, дали най-сетне ще започнат да се спазват правилниците и от тези 2 отбора, и няма да бъдат ощетявани другите, само защото ние сме `грандове` и столичани.

Когато някой друг отбор освен Левски и ЦСКА започне да печели първенството, да играе постоянно в ЕКТ, тогава и те ще се сблъскат с неуредиците в правилника на БФС. Не може да креташ всяка година в средата на таблицата и да тичаш за здраве,а после да искаш някакви привилегии.
П.П.И не ми отговори на въпроса : кое изискване от Статута на футболиста в системата на БФС не е спазено от чл.5

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 27 юли 2009 22:40

msm написа:Каквото и да е размахвал Пенков, то е свършило работа, щом са картотекирани тези от Сливен и Св.Петров. Даже и официалното съобщение на БФС пише, че забраната за картотекирането отпада.

Информацията, която излезе ден преди картотекирането на футболистите на ЦСКА, е че футболистите на ЦСКА ще бъдат картотекирани след като ЦСКА се разплати с двама свои бивши футболисти и точно разписки за плащане на дължимите суми към тези бивши за ЦСКА футболисти е занесъл Пенков в БФС. Кокретно задължения към бивши и настоящи състезатели е проблем пред картотекирането на нови футболисти, а за непогасени задължения към други клубове, други кредитори или към държавата не се получава съответния лиценз за участие.
Относно интервюто на Пенков, което прочетох в Novsport и по точно в частта, че имало решение на пловдивския съд за прекратяване на трудовите договори на Тимонов и Манчев и относно това, че Д.Божков отивал в Полша и дали е разтрогнал с Ботев щяло да се гледа по Полското законодателство съм убеден, че тази щуротия е измислена от някой журналист. Ако някой ми покаже решение, на която и да е инстанция на пловдивския съд за разтрогване на договорите на Тимонов и Манчев с Ботев ще му дам веднага 100лв. Относно това, че разтрогването на договора на Д.Божков с Ботев щяло да се гледа по Полското законодателство е уникална глупост най малкото, защото Д.Божков е единствения футболист на Ботев с изтекъл трудов договор към 01.07.2009г., това го пише във всеки пловдивски сайт от поне половин година, знам го и от самия Божков, който ми е добър познат както и почти всички футболисти играли в Ботев, поне от 5 години насам.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 юли 2009 00:09

Виж сега пич - kan1912. Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА няма задължения и към др. клубове или институции. И темата също не е за това, имали такива ЦСКА. Вероятно си прав и за решението за разтрогването на договорите с Манчев и Тимонов. Нямам представа и дали изобщо такова решение важи. Аз се възмущавам от действията на БФС. Как може да няма назначен Арбитраж преди започването на футболната година? Кога, ако не сега? Нали точно сега се правят най-много трансфери и се сменят отборите. Защо на първата комисия се обещава ,че ако се погасят задълженията нямало да има никакви проблеми с картотеките. Каквото са поискали, това им е занесено(бележките за разплащането с бившите футболисти), а на следващия ден когато е последния срок, излизат с тъпото обяснение, че не е спазен чл.5 от Статута на футболиста в системата на БФС за футболистите на Ботев. Моляти се, направи си труда и намери този член в правиника на БФС и ми кажи кое точно е нарушено.
П.П.Кажи ми, за кое от горните неща е виновно ръководството на ЦСКА, за което два дена Кашчей ми надува главата?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2009 06:37

от msm на 28 Юли 2009 00:09

Виж сега пич - kan1912. Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА няма задължения и към др. клубове или институции. И темата също не е за това, имали такива ЦСКА. Вероятно си прав и за решението за разтрогването на договорите с Манчев и Тимонов. Нямам представа и дали изобщо такова решение важи. Аз се възмущавам от действията на БФС. Как може да няма назначен Арбитраж преди започването на футболната година? Кога, ако не сега? Нали точно сега се правят най-много трансфери и се сменят отборите. Защо на първата комисия се обещава ,че ако се погасят задълженията нямало да има никакви проблеми с картотеките. Каквото са поискали, това им е занесено(бележките за разплащането с бившите футболисти), а на следващия ден когато е последния срок, излизат с тъпото обяснение, че не е спазен чл.5 от Статута на футболиста в системата на БФС за футболистите на Ботев. Моляти се, направи си труда и намери този член в правиника на БФС и ми кажи кое точно е нарушено.
П.П.Кажи ми, за кое от горните неща е виновно ръководството на ЦСКА, за което два дена Кашчей ми надува главата?

http://gong.bg/view_article.php?article_id=83775#Scene_1

Този коментар отговаря на много от въпросите ти и обяснява част от нещата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 29 юли 2009 21:42

Днес, 29.07.2009 г., състав на Арбитражния съд на БФС разгледа арбитражно дело, образувано по жалба на ПФК „ЦСКА" АД срещу решение на СТК при БФС от 24.07.2009 г. Като трета заинтересована страна бяха призовани - Тодор Иванов Тимонов, Николай Иванов Манчев и ПФК „Ботев-1912" АД - Пловдив.

След изслушване на страните и обсъждане на представените доказателства арбитражният състав прие, че договорите на Тодор Иванов Тимонов и Николай Иванов Манчев с ПФК „Ботев-1912" АД - Пловдив, са прекратени поради неизпълнени финансови задължения на ПФК „Ботев-1912" АД - Пловдив, което има за последица прекратяването на състезателните права на двамата футболисти по отношение на клуба.

Искам Кашчей да се изкаже по въпроса. Много ще ми е интересно.

Върни се в “ЦСКА”