Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Ру

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 08:37

Отвънка прилича на "Алианц Арена" 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2015 11:52

Кашчей написа:Защо трябва да се отнеме от Русия, но със смислени аргументи-няма да са готови навреме, ситуацията в страната е напрегната, води се гражданска война, или просто така искате вие..и оня изкуфял американец?!

Аз не съм писал, че трябва да се отнеме на всяка цена.
Даже напротив, винаги съм бил за иновативни решения, свързани с домакинствата на големи форуми на Държави, които никога преди това не са ги организирали.
Приветствах избирането на Русия ( макар да смятах, че чисто като инфраструктура и организация, Австралия заслужаваше повече от Русия да е домакин ) ... Просто защото досега не са били, а всичко ново е добре дошло, може даже да е атрактивно, както беше Форума в САЩ, например.

Единствено съм на мнение, че ако продължи напрежението по-оста Запад - Русия, ако се появят политически игри, заплахи за бойкоти, и т.н. ако ще е така, по-добре да се отнеме Първенството от Русия и да се премести на консенсусно място.
Или ти искаш преди, и по-време на Мондиала, да се нагледаме, начетем и наслушаме на политическа риторика ?
Съжалявам, ама ако мнозинството от класиралите се не желаят да играят в Русия, то трябва да се послуша. ;)

Както винаги съм твърдял, за отношението към тях, руснаците сами са с виновни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 12:00

Австралия :shock: Тия викат футбол на едно с крива топка, дето играчите са облечени като за гей-парад, бе :lol: :lol: Те имат 5 големи града ( наизуст го казвам, ама Мелбърн, Пърт, Канбера, Сидни и още някой ще ги докарат ) и всички са на югоизточното крайбрежие :roll: Ебах тая инфраструктура ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2015 12:33

boabbb написа:Австралия :shock: Тия викат футбол на едно с крива топка, дето играчите са облечени като за гей-парад, бе :lol: :lol: Те имат 5 големи града ( наизуст го казвам, ама Мелбърн, Пърт, Канбера, Сидни и още някой ще ги докарат ) и всички са на югоизточното крайбрежие :roll: Ебах тая инфраструктура ...

Проекта им беше страхотен.
Те имаха 5 готови стадиона ( и още ги имат ) ... Щяха да построят само 3 от нулата, другите щяха да разширяват.
Никъде не е казано, че домакини трябва да са само футболни страни.
То ако беше така, на Русия също не трябваше да се дава. :lol:

Иначе Австралия имат 2 магистрали между Източното и Западното крайбрежие, както и 2 между Север и Юг.
Но когато такива големи страни домакинстват, не се гледат магистралите, а железопътният и въздушния транспорт. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 12:44

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Австралия :shock: Тия викат футбол на едно с крива топка, дето играчите са облечени като за гей-парад, бе :lol: :lol: Те имат 5 големи града ( наизуст го казвам, ама Мелбърн, Пърт, Канбера, Сидни и още някой ще ги докарат ) и всички са на югоизточното крайбрежие :roll: Ебах тая инфраструктура ...

Проекта им беше страхотен.
Те имаха 5 готови стадиона ( и още ги имат ) ... Щяха да построят само 3 от нулата, другите щяха да разширяват.
Никъде не е казано, че домакини трябва да са само футболни страни.
То ако беше така, на Русия също не трябваше да се дава. :lol:

Иначе Австралия имат 2 магистрали между Източното и Западното крайбрежие, както и 2 между Север и Юг.
Но когато такива големи страни домакинстват, не се гледат магистралите, а железопътният и въздушния транспорт. ;)

Русия е първия европейски шампион по футбол ;) Имат носител на Златна топка и голмайстор на СП ... Първенството им е в топ5 на Европа ... Не виждам проблем :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2015 13:05

boabbb написа:Не виждам проблем :roll:

Имат най-важният - политическият. ;)

Кофти е, ама по-добре не виждам да станат нещата.
Бъдещите домакини ще се определят вече на политически принцип, от колкото на спортен и инфраструктурен.

Всъщност, самото избиране на Русия беше по-политически причини.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 апр 2015 14:10

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Не виждам проблем :roll:

Имат най-важният - политическият. ;)

Кофти е, ама по-добре не виждам да станат нещата.
Бъдещите домакини ще се определят вече на политически принцип, от колкото на спортен и инфраструктурен.

Всъщност, самото избиране на Русия беше по-политически причини.

Разбирам какво искате - Русия да си стои свита в ъгъла и да подвива опашка пред САЩ техните подлоги от ЕС!
Мина това време когато САЩ беше световен хегемон!
А иначе съм казал , че Русия заслужава Световното , защото цивилизацията се намира в Русия , когато в Русия е имало писменост и култура , САЩ са били място с престъпници, заточени от Европа в Америка!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Футбол - Свят”