Модрич и Пепе не са с контузии от днес или от вчера. Ако гледаме съставът от последните няколко мача единствените разлики са Рамос, Марсело и Хамес, който се редува с Иско...така че, проблемът с контузиите е доста преекспониран. За мен от този мач си пролича колко голяма е зависимостта на отбора от Рамос. И именно Рамос е най-ценният и важен играч на отбора, поне според мен.
Ако трябва да ти дам пример Байерн цяла есен играе без една сурия титуляри, но не им пречи нито в Европа, нито в Бундеслигата.
Liga BBVA :: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furia Ceca
Re: Liga BBVA :: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 4:0 FT

#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
Офтопик:
Не съм съгласен, че Хамес го редува с Иско. Погледни статистиката да видиш колко мачове имат двамата от началото на сезона и ще видиш, че са основни играчи и несменяеми титуляр. Толкова липсващи играчи, нямаше да имат значение срещу Кордоба или Елче , но срещу Атлетико Мадрид нещата са доста по-различни. Байерн не мисля, че са критерий, защото Бундеслигата в момента е пример за еднополюсен модел - този отбор е с класи над всички останали, няма реална конкуренция. Кой отбор в момента в Германия (изключвам баварците), може да се сравнява с конкуренцията на Реал Мадрид - Барселона, Атлетико М, Валенсия, Севиля 

- paceto
- Контакти:
Без да се обиждате, ама ми писна да виждам подобни коментари от хора, които не стъпват тук и да правят някакви разбори на отбора без да го следят изкъсо. Не ме разбирайте погрешно всеки има право да се изказва и няма никаква забрана за същото, ама поне като правите някакви разбори на отбора го правете информирайки се добре за него или поне в конкретният случай с даването на примери като с Байерн. Аз не следя този отбор, но не съм тръгнал в техният раздел да казвам такива неща след загубените точки в последно време от тях.
Както казаха над мен това няма да си личи срещу слабите отбори, но за Бога това е дерби мач и то срещу действащият шампион на Испания. И горе го казах много добре, че няма да има отбор с толкова проблеми в състава, който да се справи с Атлетико и то като гости.
Един отбор не може да го кара само с нападението, което в момента като имена е добро, но като игра е плачевно и като чуете, че отпред са Роналдо, Бензема и Бейл не означава, че няма да имаме проблеми за победа. Ние излизаме с изцяло нова защита отзад съставена от резерви + някой друг завърнал се от контузия и да очаквате да се справят срещу коварен отбор като Атлетико значи наистина не следите Реал и го карате по инерция само като видите състава и имената в него. За центъра няма какво да говорим и там положението е плачевно и Кроос не може да се справя само с Иско, който се опитваше да вършее по целият терен и да се надяваме, че поне и те ще останат здрави в идните мачове, че ако окапят и те не знам какво ще правим вече. Иско до преди седмица имаше болежки и дори пропусна един мач именно заради това, а Кроос не му е давана почивка още от Бразилия и не е пропускал мач и цяло чудо, че още не е получил някоя болежка
Както казаха над мен това няма да си личи срещу слабите отбори, но за Бога това е дерби мач и то срещу действащият шампион на Испания. И горе го казах много добре, че няма да има отбор с толкова проблеми в състава, който да се справи с Атлетико и то като гости.

Един отбор не може да го кара само с нападението, което в момента като имена е добро, но като игра е плачевно и като чуете, че отпред са Роналдо, Бензема и Бейл не означава, че няма да имаме проблеми за победа. Ние излизаме с изцяло нова защита отзад съставена от резерви + някой друг завърнал се от контузия и да очаквате да се справят срещу коварен отбор като Атлетико значи наистина не следите Реал и го карате по инерция само като видите състава и имената в него. За центъра няма какво да говорим и там положението е плачевно и Кроос не може да се справя само с Иско, който се опитваше да вършее по целият терен и да се надяваме, че поне и те ще останат здрави в идните мачове, че ако окапят и те не знам какво ще правим вече. Иско до преди седмица имаше болежки и дори пропусна един мач именно заради това, а Кроос не му е давана почивка още от Бразилия и не е пропускал мач и цяло чудо, че още не е получил някоя болежка

То хейтари и негативни коментари винаги има когато Реал губи
Само че малко са тези които сега плют и хранят отбора да напише някакъв коментар когато Реал бие на ред.Не може да сравняваме Испанската лига и Бундеслигата то в Германия има един голям отбор Байерн Мюнхен който всяка година е номер едно и 1 или 2 отбора който се мъчат да направят нещо ама рядко им се получава.До като в Испания отборите до преди 1 година бяха Реал и Барса и от миналата година и Атлетико се намесиха в борбата и го направиха доста успешно и ако не изключваме отбори като Валесия,Севиля и Виляреал които са способни да спънат някой от грандовете
И нека да видим някой от водещите отбори в различните първенства да излезнат без 4 или 5 основни играчи срещу пряк конкурент за титлата или в някое дерби пък да видим тогава какъв ще е резултата и нека тогава някой да дойде да ми казва как липсите не били важни и тем подобни глупости
Ай с здраве хейтарчета и гледайте вашите любимци и спрете да критикувате другите отбори без да сте ги наблюдава ли.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Какво толкова е станало, че съм ви пуснал една статистика
А това, че вие редовно влизате в нашата тема и пишете, че сме трагични заяждане ли е ?
Когато е трябвало съм влизал и съм писал, че сте много добри.
Малко критика също ще ви е от полза

А това, че вие редовно влизате в нашата тема и пишете, че сме трагични заяждане ли е ?

Важното е да излезеш с чест !
MASTER_COOL написа:Какво толкова е станало, че съм ви пуснал една статистика![]()
Някои реагират по-емоционално, други по-трезво - нормално е. Пацето е прав, че са леко изнервящи коментари от хора, неследящи непрекъснато процесите в Реал, но пък в конкретния случай оправданията с контузените са леко смешни. Основната причина за загубата си е тактиката на Анчелоти, или по-скоро неумението му вече в колко мача да се противопостави на Симеоне.
Татко Карло е блестящ треньор, който ни донесе дълго чаканата Десета, но и той си има своите кусури и грешки. Мисля, че всичко ще бъде забравено, ако в края на сезона триумфира с титлата. Пък и както се каза вече, Реал толкова години мачкаше където хване ''градските'', че сега е време малко да се порадват и те на доминация в дербито

MASTER_COOL написа:Какво толкова е станало, че съм ви пуснал една статистика![]()
Колега, никой не се е нахвърлил срещу теб. Всеки има право на мнение. Ти изрази своето, други ти отговориха. Статистиката не е лошо нещо, но не е и кой знае какъв показател. Самият ти помниш как Юнайтед срещу светците имаха два точни удара към вратата и два гола. Статистиката със 70% владеене на топката също не значи нищо. Коментираме нещата, всеки има гледна точка, изказва я. Не приемай, че всяко изразено мнение, различно от твоето, е заяждане.

- paceto
- Контакти:
Кой е скочил срещу теб? И кой е казал, че малко критика не е от полза

Ние на критика сме свикнали и това става винаги след загуби на отбора, а се питаме кога ще дойдете да ни похвалите или по-точно къде бяхте когато имахме 22 победи?

Ето това дразни, че всички след загуба идвате да се изказвате, вадите статистики, разбори на отбора, кой за къде ставал и прочие, но когато отбора върви никой няма и тук темите достигат до 6 страници.