Хубчев се чуди кой да смени за да избегне червения картон.Залагам на Ковачевич съдията го е приготвил.Надявам с е поне да устискат равен.За нас и това е добре дошло.
Иначе предполагам ,че Кирето прави всичко възможно да спечели за "националната кауза" феновете на другите отбори.Сега са на пангара заралии.Утре и в други градове на Родината.
Аре , ходете да му пълните гушата "патриоти" щото трябват кинти за съдиите.Те също са "родолюбци" обаче обичат и финикийските знаци . За мерси не дават дузпи.
Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
ky-kyy написа:Добре ли плащат, да почна и аз коментирам "каквото ми кажат, че се случва на екрана", независимо дали е истина и дали ми харесва....Не искам много, ще се разберем за заплатата.....
Не знам каква ти е целта - да репликираш и да се заяждаш или да се правиш на интересен? Успех на "Лудогорец" в мача! Дори и да няма съдия, сигурно феновете на заралиите - завалиите ще кажат, че теренът е виновен и въздухът е бил платен или замърсен от "Домуса".

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- Tribune East 1912
- Контакти:
Гледайте какво ще става през второто полувреме, направо не ми се мисли, ако шибаната кауза не обърне мача...
Може ли момчетата от Берое да дойдат да играят футбол, а тоя Плешивия да им отреже краката...?
Tribune East 1912 написа:Гледайте какво ще става през второто полувреме, направо не ми се мисли, ако шибаната кауза не обърне мача...
Нека да спечелят. "Шибаната кауза" е доказала многократно, че за 4 години играе по-добър футбол, отколкото "Берое" примерно за последните 40 години.

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- Долно уйно
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:Гледайте какво ще става през второто полувреме, направо не ми се мисли, ако шибаната кауза не обърне мача...
Кажи какво ще стане де, стига с тези общи приказки и след това да напишеш, видехте ли, казах ли ви , че ще стане така?
Аз ти казвам, че Берое ще вкара още един гол.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Байо Иванчо....живей си в твоя измислен свят, не ми се занимава с теб....Жалко, че не се паднахте в една група с Барса, да видиш какво е съдийство....Не че с Реал, ще е много по-различно 

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
Подкрепям каузата с 20лв на 3,10коеф.Ако не излезе кеф,ако излезе пак добре 

- Tribune East 1912
- Контакти:
Долно уйно написа:Tribune East 1912 написа:Гледайте какво ще става през второто полувреме, направо не ми се мисли, ако шибаната кауза не обърне мача...
Кажи какво ще стане де, стига с тези общи приказки и след това да напишеш, видехте ли, казах ли ви , че ще стане така?
Аз ти казвам, че Берое ще вкара още един гол.
Очаквам брутално рязане от къдравия и каузата да си вземе мача.
- kikooo1912
- Контакти:
Много ги подпират Лудогорец, също както подпираха Левски и ЦСКА преди да се появят те. Успех на Берое, макар че ни се очертават като основен конкурент за влизане в първата шестица.