love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
Пич, ти сериозно ли мислиш така? Ти някога играл ли си футбол в махалата?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
AN71 написа:Teo написа:Божинката е просто номер 1... абе как може да се върне от Англия и директно титуляр отново... играете с 10 човека 30 минути
Какво искаш от Божинов бе разбирачо некадърен колко топки стигнаха до него ходи гледай балет или фигурно пързаляне футбола не ти е сила![]()
![]()
nikiobicata написа:love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
love_hurtz написа:nikiobicata написа:love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
Да точно, защото съм играл футбол ти го казвам това. Ти виждаш ли фалца, можеш ли да прецениш скоростта, с която изтреля топката, видимостта на вратаря.
love_hurtz написа:nikiobicata написа:love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
Да точно, защото съм играл футбол ти го казвам това. Ти виждаш ли фалца, можеш ли да прецениш скоростта, с която изтреля топката, видимостта на вратаря.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Bet_Expert, bubka, Cooler, Google [Bot], Halo, jusi, kubik, obi4am_pirin, Ventsi1999, Vesko85, W84me и 35 госта