Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dream team
Контакти:

Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!

Мнениеот dream team » 07 авг 2014 13:48

Марибор според мен са най-неприятни. Миналата година излязоха от групите на ЛЕ, а на 1/16-финала паднаха минимално от Севиля.

После идват Легия, които изглежда са във форма и смазаха Селтик. Малко след тях слагам двата скандинавски отбора, а Слован определено е накрая.

За предишния кръг си пожелах Партизан. Сега си пожелавам Слован Братислава. 8-)

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 07 авг 2014 13:56

Добрата новина е, че с достигането до плейофите за ШЛ, Лудогорец си осигуриха добри приходи: 2,1 млн евро за плейофа + гарантирани още поне 1,3 млн евро за групите на ЛЕ, ако отпаднат. От тук насетне всичко ще е бонус, програмата минимум е изпълнена.

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 авг 2014 14:02

saract написа:На който не му харесва модела "Лудогорец" моля да посочи алтернатива.

Нямаш грижи. Кройф и Барселона.
dream team написа:Добрата новина е, че с достигането до плейофите за ШЛ, Лудогорец си осигуриха добри приходи: 2,1 млн евро за плейофа + гарантирани още поне 1,3 млн евро за групите на ЛЕ, ако отпаднат. От тук насетне всичко ще е бонус, програмата минимум е изпълнена.

Защо ли имам спомен ,че за Кирето програма мин. е влизане в групите на ШЛ ! Явно нищо не е изпълнено според поставените цели от собственика.
Последна промяна от iliyan на 07 авг 2014 14:04, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

мили

Мнениеот мили » 07 авг 2014 14:03

samo_levski написа:
saract написа:
samo_levski написа:
saract написа:Иначе много ме дразни присъствието на Дучето в агитката на Лудогорец.Всеки знае че той е фен на друг отбор и появата му на ЮНА трудно може да бъде обяснена освен с много финикийски знаци.

ти как изобщо си обясняваш появата на фенове на лудогорец, освен с финикийските знаци? :lol:

Разград си поддържа отбора какво толкова.Може да нямат тълпи от фенове но не са и като Ловеч където на мач ходят 200 човека.В Рзаград положението е малко по добро.

кво си потдържат бе, ако не е домуса да ги кара работниците му да ходят по мачове и там ще има по 100 човека на мач. еле пък с тая цена на билетите, дето уж им зашива от по 10 лева. тия хора там с 10 лева ще пият 1 седмица, за мач ще ги дават... всички знаем, че им се дават пари за екскурзии и за ходене по мачовете, ай да не се правим на ударени, а? :roll:

Много съм доволен, че Лудогорец е притегателна сила за някои от феновете на "грандовете". От както Лудогорец отстрани сърбойките, нямаш покой. Висиш само във форума на Лудогорец. :o
Много съм ти благодарен, че "повдигаш" нивото на моя отбор. Продължавай, ти си първия, след теб няма никой. :) :) :)
Ще има още да лаете като кучета, но сте единици във този форум - двама или трима наливат катран в медта.
Лудогорец продължава нагоре, в ШЛ или Лига Европа.

Доволен съм от оценките на много привърженици на други отбори. Ако успеха бе на друг отбор от България, и аз бих постъпил по същия начин

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2014 14:07

Както ви е тръгнало някои отбори да ги срещате в 2 поредни сезона, едни Слован ще ви дойдат добре. И без това те ми се виждат най-преодолими. Като цяло обаче и всеки от останалите 4 е напълно по силите на "Лудогорец", стига да подобрите играта си, тъй като вчера се видяха и слабости.
Последна промяна от Udoji90 на 07 авг 2014 14:08, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 авг 2014 14:08

мили написа:Много съм доволен, че Лудогорец е притегателна сила за някои от феновете на "грандовете". От както Лудогорец отстрани сърбойките, нямаш покой. Висиш само във форума на Лудогорец. :o
Много съм ти благодарен, че повдигаш нивото на моя отбор. Продължавай, ти си първия, след теб няма никой. :) :) :)
Ще има още да лаете като кучета, но сте единици във този форум - двама или трима наливат катран в медта.
Лудогорец продължава нагоре, в ШЛ или Лига Европа.

Доволен съм от оценките на много привърженици на други отбори. Ако успеха бе на друг отбор от България, и аз бих постъпил по същия начин

Ти ли бе :lol: Теб злобата ще те изяде ако някой друг отбор влезе в ЕКТ :lol:
Само , че тази година няма да има балъци да викат за вас на НС Васил Левски ! Вече всички знаят какво леке е Кирето и компания !
Ще трябва капанците само да си напълнят стадиона което не виждам как ще стане :twisted: Щом не можете да напълните тренировъчното игрище в Разград с гръмкото име Лудогорец Арена(звучи като Алианц Арена ама не съвсем :P )
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 07 авг 2014 14:12

Долна лъжа и клевета е това !!! Искате ли да си снимам всички билети , които си пазя да видите има ли един дори който да не платена 8 или 10 лв такса ?!? Пазя си над 50 билета , има и от Б група още .

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 07 авг 2014 14:29

iliyan написа:Защо ли имам спомен ,че за Кирето програма мин. е влизане в групите на ШЛ ! Явно нищо не е изпълнено според поставените цели от собственика.

Може да го поставял като цел, но определено не като програма минимум. Но апетитът идва с папото :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 авг 2014 14:30

iliyan написа:
saract написа:На който не му харесва модела "Лудогорец" моля да посочи алтернатива.

Оценявам чувството ти за хумор.И безкрайната умереност.Можеше да кажеш и Ринус Микелс и Аякс.Или Боб Пейсли и Ливърпул.

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 авг 2014 14:46

saract написа:
iliyan написа:

Оценявам чувството ти за хумор.И безкрайната умереност.Можеше да кажеш и Ринус Микелс и Аякс.Или Боб Пейсли и Ливърпул.

Все пак си говорим за съвременен футбол и първите Барса успяха да изкарат цял отбор от школата си в официален мач :)
Кога ли това ще го направи БГ отбор а ?!

Върни се в “Лудогорец”