КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2
[offtopic]Стоянов... добре че пускате Тони Силва, та да се случва нещо в нападение. Мислех си че само при нас не му се играе, но като го гледах и при вас е същата история. Трябва да му се извиня, мислех че го прави от липса на желание да играе за нас, а на него просто не му се занимава повече с футбол...[/offtopic]

honda написа:Н
За мен при ситуацията за "дузпата"- 100% дузпа и червен картон за вратаря. Чета някакви коментари ,че вратаря достигнал до топката преди Джордан ,че Джордан застъпил топката и т.н.,дори и да приемем че е вярно(може да се спори по въпроса, но ще приемем че е така,моето лично мнение е че достигат едновременно и в такъв случай предимство има Джордан-дузпа и червен картон), то топката отскача и е напълно в обсега на нападателя , следва помитане на нападателя от вратаря с тяло и крак. Ако това не е дузпа, аз не знам какво е дузпа, за мен има и директен червен картон за вратаря.
Малшанса бе че Чворович, не улови топката тогава друго щяхте да говорите.
Страничния имаше видимост и не сигнализира..
Разбира се всичко става със скорост и мисля че дори и да беше свирил дузпа, щеше да кажем да е оправдано !.Вече дали е червен картон или жълт пак има зависи...
На повтороението се вижда че съдията е отсъдил правилно ..
Що се отнася за гола и фаула срещу Моци, да има фаул, но все пак е игрова ситуация, спомням си как вкарахме един гол на Черно море по подобен начин, както и на нас ни вкараха Черноморец когато Венци Христов отнесе Шоко...
Така че и тук приемам решението на съдията..
Не приемам обаче грубостите на Литекс, там имаше 3-4 червени картона - Джордан, Бодуров, Цветков, Том, както и жълт за Ваюши (за симулация)...
На Лудогорци бяха дадени заслужени жълти картони, вероятно имаше един спестен на Витиня когато отнесе един от черните..
Иначе сте прави съдията като цяло не бе убедителен и трябва да почива дълго време...
- bastuna2003
- Контакти:
volf написа:CSKA 78 написа:Ако платите много солидна сума за него, ок. Обаче вие дори за Венци Христов не може да платите...
Колкото платихме за Стоянов, след като му изтече договора!
Аз за Стоянов се молех да заиграе при Вас още от като пристигна в Лудогорец!
А като ни вкара гол в 90 мин на Армията и впоследствие това реши шампионата сигурно си му близал задника. Вие все пак сте със силните на деня

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Като ви чета,само за грубости пишете
!Явно игра не е имало!Добре,че не съм си загубил времето да ви гледам дербито на .....каквото е там дерби за вас!

Всъщност имаше доста повече футбол от миналата седмица и 2 пъти повече поне от двете вечни дербита
. Само дето българските отбори обичаме да рушим атаките с фалове ..Иначе ще видим какво ще каже Антон Генов дали има дузпа или не .

bastuna2003 написа:[
А като ни вкара гол в 90 мин на Армията и впоследствие това реши шампионата сигурно си му близал задника. Вие все пак сте със силните на деня
Иван Стоянов има огромна заслуга за първата титла, не само Армията, имаше решителни голове и на Герена, и във Враца !
Всеки фен на Лудогорец е благодарен..оттам тръгна надолу, ако и миналия сезон все пак да имаше избухвания, този сезон бе доста слаб и логично, а и с оглед на възрастта бе освободен !
Не виждам никакви драми...
-
Мдаа, искаше ми се Литекс да прецака лудогорец за титлата, но това няма как да стане, след като отпадат за купата...нито Левски, нито Ботев ПД, нито Локо ПД ще тръгнат срещу собствения си интерес....Ако примерно финалът за за купата е Левски- Лудогорец, много ясно че не ще се хвърлим на живот и смърт с/у Литекс, а няма да си даваме зор срещу Л-ц, просто е....същото важи и за Ботев, и за Локо ПД...А в плейофите където имаш само 12 мача, това е много важно-да си имаш едни сигурни точки.
- bastuna2003
- Контакти:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Мдаа, искаше ми се Литекс да прецака лудогорец за титлата, но това няма как да стане, след като отпадат за купата...нито Левски, нито Ботев ПД, нито Локо ПД ще тръгнат срещу собствения си интерес....Ако примерно финалът за за купата е Левски- Лудогорец, много ясно че не ще се хвърлим на живот и смърт с/у Литекс, а няма да си даваме зор срещу Л-ц, просто е....същото важи и за Ботев, и за Локо ПД...А в плейофите където имаш само 12 мача, това е много важно-да си имаш едни сигурни точки.
Тази година финалиста за купата може да не играе в Уефа, ако носителят е шампион. УЕФА приеха резолюция и ако БФС я приемат и те щя стане голям цирк

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Мдаа, искаше ми се Литекс да прецака лудогорец за титлата, но това няма как да стане, след като отпадат за купата...нито Левски, нито Ботев ПД, нито Локо ПД ще тръгнат срещу собствения си интерес....Ако примерно финалът за за купата е Левски- Лудогорец, много ясно че не ще се хвърлим на живот и смърт с/у Литекс, а няма да си даваме зор срещу Л-ц, просто е....същото важи и за Ботев, и за Локо ПД...А в плейофите където имаш само 12 мача, това е много важно-да си имаш едни сигурни точки.
Финалиста за купата не се класира в Европа, пич

IvailoRz написа:Всъщност имаше доста повече футбол от миналата седмица и 2 пъти повече поне от двете вечни дербита. Само дето българските отбори обичаме да рушим атаките с фалове ..Иначе ще видим какво ще каже Антон Генов дали има дузпа или не .
Информирам се за мача от вашите писания и останах с такива впечетления!