Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Мнениеот slash1912 » 07 мар 2014 22:31

Ванко_Ултраса написа:
555 написа:Ванко_Ултраса, аз лично имам мои снимки с хора от различни етноси и не само това, дори ги имам за приятели. Това прави ли ме евреин, мюсулманин или незнам какво още. Ако някой привърженик на ДПС ми е сред големите клиенти в магазина, значи и аз ли съм депесар. Престанете с вашите глупости. Не гледайте жълтите, от много гледане в чуждото канче, не виждате какво става във вашето. Ние имахме топки и започнахме на чисто. Изживяхме си го. Сега нека се покефим на събитията около нас. Хайде със здраве.

Ако приемеш техните възгледи и убеждения - ДА ставаш такъв!
Да питам ли ЩО ви нямаше вас жълтите на протестите...сега ще ми кажеш, че ти си присъствал нали?
Всъщност може и да не ти дойде такава смелост, щото някой от бдящите ви тартори ще ти надърпа ушите набързо. ;)
Защо не си признате...ще ви е по-леко на душите?!

Кукловодът го пробихте и ще имате много поводи за смях и подигравки по нас - двата мача срещу нас си ги взимате с разгроми.
На бас вървиш ли? ;)
Дербита, които предрешихте извън терена рано-рано.
Имате да ни догонвате, нали не си забравил?

Е ако сега, когато властта е с вас не успеете, кога ще ви се отдаде друга възможност... :roll:
Айде със здраве и не се прави на луд...сигурен съм, че си много наясно с днешната ситуация на Лаута!!!

Още отсега ли има оправдания за евентуалната ви загуба в дербито? :mrgreen:
И не,нямаме да догонваме,защото:
Мачове 103

Победи за Ботев 39

Победи за Локомотив 37

Равни 27

Голова разлика 132:129 за Ботев
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 07 мар 2014 22:34

Странно действие,мазни се на властта май :?: Чак по политически причини да го освободят-нещо намирисва,дано се разберат реалните подбуди за това.Иначе мисля че Узуна ще се върне на бял кон :!:

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 мар 2014 22:46

Irish stout написа:
Възрастен написа:Иронията помага, понякога. Понякога скрива и липсата на отговори.Правилно намесваш Гьобелс и в тази връзка е моят въпрос (на който не получих отговор). Получих препратка към ДС - любим похват на всички, които няма какво да кажат. По същата логика аз мога да те препратя и при евреите - и те са виновни за всичко. Може би от ник-нейма ми си личи, че съм преживял доста - и във времена с ДС, и във времена (надявам се) без ДС. И (повярвай ми!) за нищо на света не бих искал да се върнат онези времена. Сега поне е по-интересно. Та моето мнение е: Коко е баталясал отвсякъде - сега е удобният момент да се махне и ви дава жокер. Ама вас ви е страх!

Трябва да усвоиш малко четене с разбиране. Ако поне малко отговаряше на това, което стои зад ника ти, щеше да имаш различно мнение.

Пак не отговаряш на въпроси и се измъкваш. Ставаш ми безинтересен....Заключвай и трий, това го можеш.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 07 мар 2014 22:51

555 написа:
smurfcho написа:Жълтурци запомнете ние сме хора с достойнство и еничари няма да станем! Осквернихте паметта на патрона ви и тлеете омраза по нас, но това ще ви остане! Както и Левски са правили събрание и са решили, че няма да стават еничари като вас! Срама и унижението ще си го носите цял живот, последователите на доган и дебелото синче!

Хайде малко по-сериозно де. Пак ли жълтите са ви виновни. Това ДПС което ни приписвате е само в болните ви мозъци. Собственик на Ботев е Цветан Василев (КТБ) и спонсор Виваком. Всичко друго е ваша измишльотина. Левент Назифоглу на жълтите ли беше собственик? Зеки Байрям на жълтите ли беше собственик? Аджъбадем на жълтите ли е спонсор? Ръководството на жълтите ли казва, че е с тази власт? ДПС на жълтите ли благодари? Замисли се и не пиши глупости!

Зеки и Левент никога не са ни били президенти! А за ДПС и че сте им евтините к*рвички и малките деца го знаят! Защо лятото не ходихте по протести, защото бяха ГРАЖДАНСКИ или защото ви бяха забранили! Помнете ние сме хора с достойнство и няма да предадем родината си, заради база,стадион и мИчтата за гУлемия Ботев!!!!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

LPFC1926*
Контакти:

Мнениеот LPFC1926* » 08 мар 2014 07:51

Декларация на феновете на Локомотив Пловдив

До ръководството на Локомотив Пловдив и в частност лицето Костадин Динев:

На първо място заявяваме, че не заемаме по никакъв начин страна в отношенията между Вас и Вашите служители. Смятаме, че за да се изчисти изцяло името на Локомотив от политическата помия в Република България, Вие господин Динев трябва да напуснете клуба незабавно! След вчерашното политическо уволнение на един от Вашите служители, Вие си позволихте да замесите и нас привържениците на този велик отбор в интриги, като чрез Вашата декларация хвърляте върху нас клевети подронващи авторитета на нашата общност. Феновете на Локомотив НИКОГА не са били политически зависими! Ние сме граждани на България, които могат свободно да изразяват своята позиция по законодопустимите начини. Именно Вашето вчерашно действие според нас е политическа поръчка. Това, че Вие явно изразявате подкрепата си към ДПС не означава, че ние споделяме Вашето мнение. Нашето търпение към Вас е безвъзвратно изчерпано! Ако Вие си мислите, че докато уреждате мачове на любимия ни отбор в Испания, финансовата обстановка в България се е подобрила, жестоко се заблуждавате.
НАПУСНЕТЕ ЛОКОМОТИВ НЕЗАБАВНО!

До представителите на ДПС в град Пловдив:

Уважаеми господа от ДПС- объркали сте стадиона. Не се слагайте там, където не сте желани! Повече по никакъв начин не си позволявайте да намесвате нашето име с вашата политическа партия!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
The Usual Suspects
NUP 1995
GMU
ОТС

http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D1% ... %B0%D1%80/

Върни се в “Локо Пловдив”