Ванко_Ултраса написа:555 написа:Ванко_Ултраса, аз лично имам мои снимки с хора от различни етноси и не само това, дори ги имам за приятели. Това прави ли ме евреин, мюсулманин или незнам какво още. Ако някой привърженик на ДПС ми е сред големите клиенти в магазина, значи и аз ли съм депесар. Престанете с вашите глупости. Не гледайте жълтите, от много гледане в чуждото канче, не виждате какво става във вашето. Ние имахме топки и започнахме на чисто. Изживяхме си го. Сега нека се покефим на събитията около нас. Хайде със здраве.
Ако приемеш техните възгледи и убеждения - ДА ставаш такъв!
Да питам ли ЩО ви нямаше вас жълтите на протестите...сега ще ми кажеш, че ти си присъствал нали?
Всъщност може и да не ти дойде такава смелост, щото някой от бдящите ви тартори ще ти надърпа ушите набързо.![]()
Защо не си признате...ще ви е по-леко на душите?!
Кукловодът го пробихте и ще имате много поводи за смях и подигравки по нас - двата мача срещу нас си ги взимате с разгроми.
На бас вървиш ли?![]()
Дербита, които предрешихте извън терена рано-рано.
Имате да ни догонвате, нали не си забравил?
Е ако сега, когато властта е с вас не успеете, кога ще ви се отдаде друга възможност...![]()
Айде със здраве и не се прави на луд...сигурен съм, че си много наясно с днешната ситуация на Лаута!!!
Още отсега ли има оправдания за евентуалната ви загуба в дербито?

И не,нямаме да догонваме,защото:
Мачове 103
Победи за Ботев 39
Победи за Локомотив 37
Равни 27
Голова разлика 132:129 за Ботев