Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: България полудя по Лудогорец

Мнениеот Себастиан Фетел » 09 мар 2014 21:25

Лудогорец трябва да отстранят Валенсия.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 09 мар 2014 22:26

В момента Валенсия играят мач...Съставът е
Diego Alves Carreira : Jérémy Mathieu-Juan Bernat-Joao Pereira-hilippe Senderos :Jonas-Federico Nicolas Cartabi-Daniel Pare-Seydou Keita-Sofiane Feghouli-Francisco Alcacer
Някой по-горе беше писал, че нямало да играят 6-ма основни играчи

Очевидна дезинформация... :mrgreen:

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 09 мар 2014 22:40

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:В момента Валенсия играят мач...Съставът е
Diego Alves Carreira : Jérémy Mathieu-Juan Bernat-Joao Pereira-hilippe Senderos :Jonas-Federico Nicolas Cartabi-Daniel Pare-Seydou Keita-Sofiane Feghouli-Francisco Alcacer

Кажи ми от тези, които изброих кои играят ??? Да, Фегхули се е върнал, възстановили са го в последният момент, но информацията е от УЕФА ! ;)... Нито Парехо, нито Коща играят, нито Пиати....

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 мар 2014 23:28

keithwall написа:

Кажи ми от тези, които изброих кои играят ??? Да, Фегхули се е върнал, възстановили са го в последният момент, но информацията е от УЕФА ! ;)... Нито Парехо, нито Коща играят, нито Пиати....

Бъркаш - Парехо играе. Той обаче би трябвало да е наказан за четвъртък. Жонас също играе, а Фуего е на пейката, така че в сайта на УЕФА явно са в грешка с травмите им, както и за Фегули. За Пиати и Ромеу не съм сигурен - срещу Билбао не са в групата, така че може да не са здрави. Рикардо Коща 100% пропуска мача, а нищо чудно и реванша. От 7-те изброени от теб по-назад играчи може би 4 няма да са на линия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 09 мар 2014 23:43

Udoji90 написа:
keithwall написа:

Бъркаш - Парехо играе. Той обаче би трябвало да е наказан за четвъртък. Жонас също играе, а Фуего е на пейката, така че в сайта на УЕФА явно са в грешка с травмите им, както и за Фегули. За Пиати и Ромеу не съм сигурен - срещу Билбао не са в групата, така че може да не са здрави. Рикардо Коща 100% пропуска мача, а нищо чудно и реванша. От 7-те изброени от теб по-назад играчи може би 4 няма да са на линия.

Прав си, Удоджи. Само не знам защо сайта на УЕФА потвежда с такава информация? :) Все пак правилно са отразили наказанията на Моци и Златински.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 мар 2014 00:33

Валенсия ще победи и тук и в Испания, и то с лекота.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Заместници на Златински и Моци срещу Валенсия?

Мнениеот bojo0o0o94 » 10 мар 2014 00:37

Почти е сигурно, че в центъра на халфовата линия ще играят Дяков и Ешпиньо. Интересно е кой ще замести Моци. Доколкото знам Барт и Терзиев са контузени. Има и един друг вариант и той е Александър Александров. Той пък обаче няма картотека. От това нещо веднага изкачат два интересни въпроса.
1. Каква е вероятността някои измежду Барт и Терзиев да се възстанови за мача?
2. Има ли вариант да се направи промяна в картотеките и да се включи Александър Александров?

П.С: Моля модераторите да оставят темата отделна, защото въпросите са доста интересни!

milka

Мнениеот milka » 10 мар 2014 00:40

Е Валенсия да не са пък по-добри от Лацио ? Ебати.
Кои са им играчите толко известни ?!
Вратарчето им е добро Диего Алвеш и верно не е Маркети ама все пак Безяк ще го пори тоя. 8-)
Тоя Фегули им е малко така играч над средно европейско ниво , другите са някакви преодолими (Сендерос , Йонас и др)

Победа с гол разлика за Българите и това е хейтърите нека продължат плюенето от мача с Лацио и да го прехвърлят сега с Валенция като подкрепят испанЦите .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 мар 2014 00:47

Валенсия е отбор, който победи преди няколко кръга Барселона, та какво викаш за играчите им?
Лудогорец имат шанс единствено ако отново късмета е с тях.
С тези проблеми в защитата нищо чудно още в София да бъдат победени.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Заместници на Златински и Моци срещу Валенсия?

Мнениеот 1Neutralen » 10 мар 2014 00:58

Има и трети вариант, някой бек да играе като централен защитник. Минев, Витиня,...Днес разбрах че Витиня имал картотека, вместо Бургзорг.
Аз все пак мисля че Барт ще се оправи до мача с Валенсия, но да видим. Това с промяната на картотеката точно преди мача не знам дали може да се прави на този етап в турнира.

Върни се в “Лудогорец”