Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

haha

Re: Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Мнениеот haha » 09 фев 2014 22:07

WeReWoLf написа:1. Щом са покрили норматив да участват, значи не са никакви туристи.

2. Щом са покрили норматив да участват, значи зимните ни спортове са много по-силни от футбола.

Какви нормативи те гонят бре, пишете без да имате представа за нещата. :lol:
Станиславчо Беньов много голям- изпълнил си целта да не завърши последен. :lol: :lol: :shock: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 23:14

Ех тоз комунизъм много лош! Който не е спортувал са го вкарвали в Белене... А сега сериозно - през 80-та сме взели толкова медали, колко няма да вземем за 15 олимпиади напред, ако продължаваме с темпото от Лондон. И да не ме обвини някой, че защитавам тогавашния строй, просто гледам какви са фактите!

Sochifucker
Контакти:

Мнениеот Sochifucker » 09 фев 2014 23:37

С какво са по-различни олимпийците в Сочи от лекоатлетите ни в Лондон, българските футболисти в евротурнирите, баскетболните национали и т.н? Като махнем Станка Златева, Кубрат Пулев, Гришо и волейболните национали изглежда, че спортът ни се превръща в туристическо дружество. Дори по-лошо само се снимат и се показват по телевизията, прибират тлъсти хонорари, а нищо не правят. Сигурно сте се досетили, че бия към парламента. Не случайно все повече спортисти се насочват към политиката. Но нека всички се радваме на постиженията в Сочи, защото както е тръгнало на следващата Зимна олимпиада може и 10 човека да не изпратим. А ако сме реалисти за скиорите си е постижение, че успяха да завършат спускането. Това са резултатите от усилените тренировки по пистите в Банско. Все пак условията там са като за Световна купа нали? Нищо, че природата е поголовно унищожена. Не заслужава ли и Краси Анев да се направи една хубава бетонена шанца на Витоша, където да си тренира. Така няма да се налага да си служи с измама в екипировката или по-дълги ски. С интерес очаквам представянето му на голямата шанца.

haha

Мнениеот haha » 09 фев 2014 23:44

Краси Анев не заслужава никаква шанца, дори и малка. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2014 23:54

haha написа:Краси Анев не заслужава никаква шанца, дори и малка. :lol:

Ако стреля като вчера, може би не е лоша идея да му построим една :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 10 фев 2014 00:04

За сега се очертават като туристи. Ама този им туризъм нещо много солено излиза по 1 милион и отгоре на човек (те бяха май 20). Много зле ако е така и до края на олимпиадата, ще са поредните милиони хвърлени на вятъра за екскурзийки. Дори без медали, може да се понапънат малко да ни зарадват, а те пълен непукизъм "ми то днес не ми е ден, то яз нямам ски за студено време, то не знам какво стана, аз на тренировката си бях ок, ама сега нещо се случи" Направо безобразни. Много ме е яд! :evil:
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 фев 2014 01:00

Sochifucker написа:С какво са по-различни олимпийците в Сочи от лекоатлетите ни в Лондон, българските футболисти в евротурнирите, баскетболните национали и т.н? Като махнем Станка Златева, Кубрат Пулев, Гришо и волейболните национали изглежда, че спортът ни се превръща в туристическо дружество. Дори по-лошо само се снимат и се показват по телевизията, прибират тлъсти хонорари, а нищо не правят. Сигурно сте се досетили, че бия към парламента. Не случайно все повече спортисти се насочват към политиката. Но нека всички се радваме на постиженията в Сочи, защото както е тръгнало на следващата Зимна олимпиада може и 10 човека да не изпратим. А ако сме реалисти за скиорите си е постижение, че успяха да завършат спускането. Това са резултатите от усилените тренировки по пистите в Банско. Все пак условията там са като за Световна купа нали? Нищо, че природата е поголовно унищожена. Не заслужава ли и Краси Анев да се направи една хубава бетонена шанца на Витоша, където да си тренира. Така няма да се налага да си служи с измама в екипировката или по-дълги ски. С интерес очаквам представянето му на голямата шанца.

На Гришо, Кубрат Пулев и т.н. никой не им е помогнал с нищо, или поне почти с нищо, обаче хората са решили, че искат да се развиват и са намерили начин. Та не е само до държавна политика, а и до човека. То ние нямаме и право да им търсим сметка на хората, те си спортуват, както могат и тренират, колкото могат и колкото искат и се излагат колкото са преценили. Щом някой се радва, че е записал участие на Олимпиада и не е последен, а предпоследен, нека си се радва.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 фев 2014 01:07

Foreigner написа:Иначе нашите в никакъв случай не са туристи. Това, че Станислав Беньов е завършил 38 от 39 състезатели означава, че в топ 50 в СВЕТА, в това което прави.

Аз в момента се състезавам в дисциплината хвърляне на бирена капачка в чаша, поставена на 4 метрова дистанция. След един опит не уцелих чашата, но поради липса на други участници, той беше достатъчен, за да стана световен шампион и рекордьор в дисциплината, така че аз съм №1 в света в това, което правя!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 10 фев 2014 04:24

харчим излишна народна пара за некви дето се качват сефте на шейна :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 фев 2014 07:26

fcb_bg написа:
Alex написа:Те Олимпиадите по принцип са за непрофесионалисти :D :D Тва, дето някви държави си мерят... е друга работа ;)

Как така не са за професионалисти?

Eми ей така. На теория Олимпиадата е за аматьори, някога дори е имало случаи да откажат на състезатели да участват на Олимпиада с мотив "състезава се за пари". И не говоря за игрите от Елада а за съвременните, учредените от Кубертен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Сочи 2014”