Svetlio написа:Според мен е малко надценяван този играч - трудно вкарва и 10 гола на сезон, а е център нападател все пак...
Може да е вкарвал трудно 10 гола, но в ЦСКА ще вкарва лесно по 15/минимум/!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Svetlio написа:Според мен е малко надценяван този играч - трудно вкарва и 10 гола на сезон, а е център нападател все пак...
Red thunderstorm написа:Svetlio написа:Според мен е малко надценяван този играч - трудно вкарва и 10 гола на сезон, а е център нападател все пак...
stefani написа:Платихте ли или ...
angelofdeath написа:Върху ЦСКА всеки ден се изсипват кофи пумия, но добрите български играчи все идват при нас. Това наистина говори, че имаме харизмата да произвеждаме шампиони. Ако Венци Христов има сърце и желание за нещо по-голямо, то мястото му е в ЦСКА. Разкрие ли потенциала си и трансфера на Запад няма да закъснее. Не съм го гледал внимателно във Берое, но щом Любо Пенев го е отценил, значи става. Не виждам някой по-добър във България. Водещите отбори имат нападатели, но те са чужденци, а ние взимаме българин със стаж в А група и няма да чакаме да се адаптира.
stefani написа:Платихте ли или ...
Кашчей написа:Red thunderstorm написа:Svetlio написа:Според мен е малко надценяван този играч - трудно вкарва и 10 гола на сезон, а е център нападател все пак...
Защото халфовете ви са по-добри от на Барселона, нали
Teo написа:stefani написа:Платихте ли или ...
ЦСКА не плаща!
sin4ec написа:Teo написа:stefani написа:Платихте ли или ...
ЦСКА не плаща!
Хаааа, тоя път плащангелес, или нанайси футболистче!Само на снимкес!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта