АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vlade
Контакти:

Re: За Мъри, Кривия и компания

Мнениеот vlade » 29 окт 2013 11:32

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=16743
... така щом ви радват доказаните некадърници като...така , дръжте си ги до живот в отборите ...така това въжи за 90 % от българските клубове , така ...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 окт 2013 11:39

Темата е безсмислена в момента.Има време до края на полусезона да излезем от кризата и да видим кой става за Ботев и кой не.След което да се направят няколко трансфера и напролет да се гонят целите-3 място и участие в Европа.Чак тогава може да се дават оценки и да се мисли за смяна на треньори и СТД.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 29 окт 2013 11:47

Ако мислим в переспектива и целите ни не са купа или титла на всяка цена, трябва да оставим треньора да работи повече от една година, няма значение дали се казва Мъри, Феро или някой друг. Емоциите никога не са добър съветник. Най - важното е каква е стратегията на клуба и треньора за развитието на отбора, какво е отношението му към младите играчи в школата, и ако плановете наистина са изграждане на силен отбор предимно от собствени кадри, това в никакъв случай не може да се случи за една или две години, ако ще и Фъргюсън да ни е треньор. В случая имаме късмет, че "нетърпеливите" нямат думата, както в някои други отбори. Каквото и да се случи за напред ще го реши Цветан Василев, а той се е доказал, че може да мисли в переспектива.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 29 окт 2013 11:47

slash1912 написа:Темата е безсмислена в момента.Има време до края на полусезона да излезем от кризата и да видим кой става за Ботев и кой не.След което да се направят няколко трансфера и напролет да се гонят целите-3 място и участие в Европа.Чак тогава може да се дават оценки и да се мисли за смяна на треньори и СТД.

Това е! Някой да заключи темата.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 окт 2013 11:51

Слави Костов ако не ви трябва , може да го върнете на ЦСКА...Посочете ми един наистина класен играч в Ботев :? , според мен няма такъв
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 окт 2013 11:52

Не знам, какво става с Ботев, но на лице е факта, че бият само в къщи, а навън излизат уплашени. Срещу Левски това си пролича идеално, като отбора излезе без напател. Колко пъти Мъри пробва схемата с Анисе отпред и не се провали? Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов? Защо не пусна Цветков, който с едно докосване може да спечели всеки мач, а безидейния си любимец Домовчийски? Много въпроси, които крещят за отговор, а такъв няма.Според мен е престъпление да загубиш по този начин от най-слабата формация на Левски. И не е важен резултата, а страхливата игра, която Ботев показа за всичките 90 минути.Още по-страшен е факта, че без Неделев отбора скърца сериозно. Той обаче си заминава за Германия зимата и трябва заместник. Иначе ще страдат всички от феновете до собственика!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 окт 2013 11:53

Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 29 окт 2013 11:55

donDiego написа:Слави Костов ако не ви трябва , може да го върнете на ЦСКА...Посочете ми един наистина класен играч в Ботев :? , според мен няма такъв

Принципно в цялото ни първенство няма кой знае колко класни футболисти. Но ако си гледаме от нашата камбанарийка, то в Ботев има класни футболисти - Стаховяк, Иршак, Бобан, Иван Цветков, Галчев (с малко условности откъм поведение). Неделев няма да го споменаваме въобще.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 29 окт 2013 11:59

ми тоя път вземете , че бийте ЦСКА и Лудогорец, вместо да им се надупвте и всичко ще си дойде на мястото !

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 29 окт 2013 12:01

Pupper_ написа:
slash1912 написа:Темата е безсмислена в момента.Има време до края на полусезона да излезем от кризата и да видим кой става за Ботев и кой не.След което да се направят няколко трансфера и напролет да се гонят целите-3 място и участие в Европа.Чак тогава може да се дават оценки и да се мисли за смяна на треньори и СТД.

Това е! Някой да заключи темата.

Приятелю, какво ти пречи темата?

Върни се в “Ботев”