Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 18:04

plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
A-a-a молА ти се... С теб обичаме кАлтурно да си лафим, само дето напоследък обичаш да "бягаш по тъча" като стане въпрос колко пъти и на каква стойност очакват държавна помощ "нИпУдвластните" :mrgreen:

'начи викаш да съм спУкоен!!! :mrgreen: дУбре!!! :mrgreen:

Иначе кУнкретнУ... Защо всеки път се опитваш да ме убедиш, че съм твърдял нещо, което няма нищо общо с това, което всъщност съм казал?!! :mrgreen: Това, че вие искате да разбирате нещата, така както ви е удобно на "разбиранията" не означава, че това нещо съвпада с РЕАЛНОСТТА!!! Ето, пак нищо не сте разбрали (или по-скоро НЕ ИСКАТЕ) от онова, което ви обясних в темата за поредното събаряне на трибуна при вас, но си настоявате че то трябва да има този "прочит", който на вас ви харесва!!! Е, няма такова нещо... Никъде, НИКОЙ от нас не е искал ДЪРЖАВНА ПОМОЩ в СТОЙНОСТ (каквото и да имаш предвид)!!! Там обясних много добре за какво става въпрос и повечето мисля разбраха, нищо че друго говорят... Опита ми през годините показва обаче, че такива "ДИСКУСИИ" с вас са БЕЗМИСЛЕНИ, защото каквто и да ви се каже, ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ РЕШИЛИ КАТО КАКВО ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ!!! Тук пак напомням на Пупъра за "Любовта"!!! ;) Пример за това е ИСТОРИЯТА ни, която въпреки всичко вие си я наричате "КРАДЕНА"!!! :mrgreen: Друг е въпроса, че 99,9% от вас даже незнаят (не казвам - не вярват :mrgreen: )и какво точно влагат в този израз - "КРАДЕНА", ама си го говорят, че и настояват!!! :mrgreen:

Дай за по-лесно да почнем наопаки. Какво значело "крадена". Ами според УЕФА и БФС сте си отбор, създаден 1936г. Това не искАха да го корегират, въпреки, че се спукахте да им пращате мейли, в които им обяснявате каква била "истината" :mrgreen: Докато ЛЕГИТИМНО и ВСЕПРИЗНАТО не ви "турнат" тая 26-та година, дотогава си оставате с крадена история. Тоест не ваша, а друга(чужда) тъй като според всички(или поне повечето) футболни институции сте от 36-та.

За това, че не искате държавни пари, е повече от смешно да го твърдиш. Цяла среща свикахте със зам-кмета, за да му обясните НОВИТЕ сметки(чудно защо сте излъгали първия път) и да го питате колко и кога ще даде Общината. Е това ако не е просия, какво е?! Да се връщаме ли пак на наемите, ремонтите, новата косачка, платените проекти, почти четвърт милион "горница" над предвиденото за осветление, сега пак маса ОБЩИНСКИ пари за някаква си тИрбуна... Това ако не е просия и хленч за ЧУЖДИ пари, здраве му кажи.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 18:10

Модератор ЛокоПД написа:
Thurman Murman написа:
staria написа:Момък, с този си пост вече ме "амбицира". Рано или късно ще се видим. Дано тогава си също толкова словоохотлив и радостен да ме видиш. Спирам дотук, защото не ми се занимава с малоумници, но теб сън май повече няма да те хване и има защо...

Теб докато те чакаме да се "амбицираш", Mr. WC, на мен сто пъти ще ми мине мерака. Досега цели 3 ПЪТИ обещаваш и лъжеш. За лъжливото овчарче(в превод беси означавало овчари :mrgreen: ) чел ли си? Та... чувал ли си за "лъжливото бесче" или я няма преведена на немски и затова не я разбираш :mrgreen:

:lol: Raoul Duke,кога стана и ти "потник" бе ? Нали не обичаше "поляните"...кога стана и ти "файтър"... :lol:

Извади ми айпи-то, големия "мъж", така не вАжиш :mrgreen: "Файтър" не съм станал и не съм бил никога. Това обаче не значи, че съм мишка, че ще се крия и ще откажа да се разбера очи в очи с някой полуграмотен идиот като Ваньо Кенефа 8-)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 окт 2013 18:56

Като гледам жълтите не вдигат гири затова, че например на тях са им дали много повече пари от колкото са дали на Спартак и Марица, но вдигат вой до небесата как така ще дават повече на омразният Локомотив. Има един термин - Обществен интерес. Това значи, че щом Локомотив е водещият отбор на Пловдив ще получава повече пари.
Горките жълти данъкоплатци, как може да са толкова дребнави. Уж се фукат с най-богатият собственик, с най-големият бюджет и стадион за ШЛ а само гледат в чуждият двор и реват как може да ни дават толкова много пари.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 19:06

plovdivram написа:
DarkPsy написа:Ми като не е към теб що питаш?

Я кажи сега ти....е ли е вярно, че Узунов иска всичко да мине тихичко?

Ами не просто питам... :mrgreen: Нали трява да знам и мен какво ме очаква, като гледам как ЕСКАЛИРАТЕ!!! :mrgreen:
Най-трудна е "ПАРТИЗАНСКАТА" война... Незнаеш от кой храст, какъв НЕПОЗНАТ ще излезе!!! :mrgreen:

Колкото до Узунов... Ти сега, веднъж искаш ДОКУМЕНТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА, а друг път настяваш да приемаме за остоверни думи, които ги бил чул на твой приятел, приятеля!!! :mrgreen:

В една друга тема писах ,че сте много нагли. Ама това вече минава всякакви граници. Исках да кажеш, че на видеото от срещата ви с Узунов и сие, НЕ СЕ ЧУВА как пластмасовия препоръчва всичко да мине тихичко и без много шум? Това ли твърдиш?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 19:11

demy27 написа:Като гледам жълтите не вдигат гири затова, че например на тях са им дали много повече пари от колкото са дали на Спартак и Марица, но вдигат вой до небесата как така ще дават повече на омразният Локомотив. Има един термин - Обществен интерес. Това значи, че щом Локомотив е водещият отбор на Пловдив ще получава повече пари.
Горките жълти данъкоплатци, как може да са толкова дребнави. Уж се фукат с най-богатият собственик, с най-големият бюджет и стадион за ШЛ а само гледат в чуждият двор и реват как може да ни дават толкова много пари.

Не се излагай

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 18 окт 2013 20:13

Ходете и си търсете обещаното от Марешки, не извивайте ръцете на общината!
Не се изживявайте като сирийски бежанци !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 окт 2013 20:40

demy27 написа:Като гледам жълтите не вдигат гири затова, че например на тях са им дали много повече пари от колкото са дали на Спартак и Марица, но вдигат вой до небесата как така ще дават повече на омразният Локомотив. Има един термин - Обществен интерес. Това значи, че щом Локомотив е водещият отбор на Пловдив ще получава повече пари.

Нещо си в грешка-Ботев е символа на Пловдив,Спартак е втория отбор,а вие с Марица си оспорвате почетното 3 място в града.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 18 окт 2013 21:12

staria написа:Жълтите селяни кога ще върнат парите на "брокерите", на Митето и т.н? Като направят това да дойдат да ми искат сметка, какво сме правили с парите на Марешки. Д..ба и селските пръчки лицемерни.

Когато върнете концесията на подлеза на гарата /която не спазвате/ и като върнете 200 000 лв "жълта" пара дадена от общината в повече за вашите лампи!
Като трябваше да се ремонтира басейна и залата до нашия стадион ревахте, че общината не трябвало да плаща разходи на частни дружества, а сега сте се хванали за палците и сте се намазали с вазелина за още общинска пара :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 окт 2013 22:57

Модератор ЛокоПД написа:
Thurman Murman написа:
staria написа:Момък, с този си пост вече ме "амбицира". Рано или късно ще се видим. Дано тогава си също толкова словоохотлив и радостен да ме видиш. Спирам дотук, защото не ми се занимава с малоумници, но теб сън май повече няма да те хване и има защо...

Теб докато те чакаме да се "амбицираш", Mr. WC, на мен сто пъти ще ми мине мерака. Досега цели 3 ПЪТИ обещаваш и лъжеш. За лъжливото овчарче(в превод беси означавало овчари :mrgreen: ) чел ли си? Та... чувал ли си за "лъжливото бесче" или я няма преведена на немски и затова не я разбираш :mrgreen:

:lol: Raoul Duke,кога стана и ти "потник" бе ? Нали не обичаше "поляните"...кога стана и ти "файтър"... :lol:

Интересно ми е колко ника имаш ти..дано не си кубика или чибука :lol: :?: Иначе по темата-всеки защитава отбора си и иска най-хубавото за неговия клуб.Отделен е въпроса че като искаха нещо да правят общината за нас :arrow: буферите вдигнаха голям вой :oops: :roll:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 окт 2013 08:41

Трябва да му се върнат.Бесите нали обещаха да гласуват за него и въпреки това само 700 гласа.Магарешкият ,крадливият,нежният и наполито да се прекарат през детектора за да лъсне истината.

Върни се в “Футбол - България”