Честита победа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Честита победа

Мнениеот iliyan » 04 окт 2013 22:57

BRF написа:
iliyan написа:
Viv.Brooke написа:Добре :) Хайде лека вечер.

[offtopic]Лека и на теб :)[/offtopic]

Вие още малко и ще си пожелаете приятни сънища :lol: !

[offtopic]Това , че спорим не значи че сме врагове ;)[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 окт 2013 23:12

Ммммм, на хейтващите и омаловажаващите това, което твори Лудогорец в момента, предлагам да пуснат декларация: "Не искаме да се ползваме от повишения от Лудогорец национален коефициент и настояваме да си ползваме този, до началото на Еврокампанията през 2013 г., да си почнем в Евротурнирите, откъдето започнахме тази година, и ще ни видите, докъде ще стигнем. На нас коефициент вповече не ни трябва, ние сме грандове!" А на Лудогорец, още веднъж - едно голямо БРАВО, дано продължите в същия дух в ЛЕ :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 23:16

iliyan написа:
BRF написа:
iliyan написа:

Да бе :lol: !Просто реших да се избъзикам,лекичко ;) !?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 23:20

Ботевъ Пловдивски написа:Ммммм, на хейтващите и омаловажаващите това, което твори Лудогорец в момента, предлагам да пуснат декларация: "Не искаме да се ползваме от повишения от Лудогорец национален коефициент и настояваме да си ползваме този, до началото на Еврокампанията през 2013 г., да си почнем в Евротурнирите, откъдето започнахме тази година, и ще ни видите, докъде ще стигнем. На нас коефициент вповече не ни трябва, ние сме грандове!" А на Лудогорец, още веднъж - едно голямо БРАВО, дано продължите в същия дух в ЛЕ :!:

Не всичко е пари и коефициенти бе човек!
Ти всъщност защо им казваш браво и ги подкрепяш?Заради коефициента :lol: ?Ако се класирате за ЕКТ догодина и да имате по-леки съперници :lol: ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 окт 2013 23:20

BRF написа:
iliyan написа:
BRF написа:
iliyan написа:

Да бе :lol: !Просто реших да се избъзикам,лекичко ;) !?

[offtopic]Хубаво е човек да не се взима на серизно като Ботевъ Пловдивски ;)
Купон да става :P[/offtopic]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 04 окт 2013 23:28

BRF написа:Защо пък последните 3 години :? !

Имах впредвид времето от което сме в А група - 3-ти сезон караме вече. Иначе ако трябва да сме по-пунктуални 5 години заради 2те титли на Литекс.

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 окт 2013 23:30

IvanGit написа:Хубава тема ама Илиянчо я осра тотално,както и да е,майната му .Честито на всички българи не само на разградчани.

[offtopic]Да ли съм осрал или не затова има модератори , а ти си задръж оценките за себе си ![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 23:32

hijack1 написа:
BRF написа:Защо пък последните 3 години :? !

Имах впредвид времето от което сме в А група - 3-ти сезон караме вече. Иначе ако трябва да сме по-пунктуални 5 години заради 2те титли на Литекс.

Да де!То футбола в България не започва от вашето влизане в професионалната група!Тука бая надценяваш значението на твоя отбор над нашето състояние!Тежко,тежко,колко да е тежко :lol: !

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 окт 2013 23:39

BRF написа:Ако се класирате за ЕКТ догодина и да имате по-леки съперници :lol: ?

Не бе, човек, защото съм българин, и защото ми е приятно да гледам как играят в Европа. Ние, ако се класираме, няма да имаме, защото отборния коефициент е малък. Но грандовете, ако се класират, може и да имат по-леки съперници, ако Лудогорец продължи в същия дух. Което е ценно, за да може по-лесно да се стигне до фазата на по-сериозните точки за коефициента. Който пък е необходим, за да може по някое време повече от 1 български отбор да си пробва силите да попадне в групите на ШЛ.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 23:50

Ботевъ Пловдивски написа:
BRF написа:Ако се класирате за ЕКТ догодина и да имате по-леки съперници :lol: ?

Не бе, човек, защото съм българин, и защото ми е приятно да гледам как играят в Европа. Ние, ако се класираме, няма да имаме, защото отборния коефициент е малък. Но грандовете, ако се класират, може и да имат по-леки съперници, ако Лудогорец продължи в същия дух. Което е ценно, за да може по-лесно да се стигне до фазата на по-сериозните точки за коефициента. Който пък е необходим, за да може по някое време повече от 1 български отбор да си пробва силите да попадне в групите на ШЛ.

Ние нямаме един отбор за ШЛ ти ми говориш за 2!Дай да си говорим реално.За какво ти е тоя коефициент,ако отбора ти е слаб!
Просто вече много ми писна от тия коефициенти и подкрепи и тем подобни работи!Какъв е проблема ако някой не се кефи на победата на Лудогорец?Защо такъв човек се нарича хейтър?За мене има само ЦСКА и толкова,ако сглобим добър отбор едва ли ще има значение от 1 или 2 кръг бихме започнали!Специално на лудогорци мога да им кажа браво и да ги поздравя и толкова!Ходил съм на няколко мача там и не съм се чувствал добре,да не кажа че е ужасно в сектора!И за какво да ги подкрепям?Те не се отнасят добре с мен,а аз да ги подкрепям!
На теб като ти е приятно да ги гледаш в Европа,кой те спира?Радвай им се,подкрепяй ги и така!

Върни се в “Лудогорец”