Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00 |1-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00 |1-3 FT
Луис Суарес е с акъл на първолак, друг е въпросът, че има невероятен футболен талант
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Честита победа и от мен, всички играха чудесно. 
OFF: Темата за следващият мач е готова

OFF: Темата за следващият мач е готова
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- slash1912
- Контакти:
daduradam написа:Луис Суарес е с акъл на първолак, друг е въпросът, че има невероятен футболен талант
Ауу недей така,че сега ще дойде 15 годишния "специалист" да те изгони от форума

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:daduradam написа:Луис Суарес е с акъл на първолак, друг е въпросът, че има невероятен футболен талант
Ауу недей така,че сега ще дойде 15 годишния "специалист" да те изгони от форума
Аре и ти бе, какво ме стряскаш, сега няма да мога да заспя

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
Re: Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00
Alonso_Massa написа:Ами като си на мнение, че можем да си коментираме свободно спри да пишеш неща от рода на "да не си писал повече тук", "напусни форума", "спри да коментираш'. Правели сме ти забележки и сме злобеели? Ами какво очакваш да ти пляскаме като започнеш да псуваш и обиждаш ли? Лъжеш момчето ми!Ако мислиш, че хората ти правят заблежки, защото си се оказал прав за едно две неща жестоко се лъжеш. Хората ти правят забелжки, защото се държиш надменно, искарваш се велик, натякваш за двете неща за които си бил прав, обиждаш, псуваш, груб си без причина. Казваш, че не ти пука какво мислим за теб? Ами тогава какво още правиш тук?
Айде лека нощ и отново честита победа!
Ахааам това ли било .

Само ,че не си измисляй . Аз не съм обидил никой ,преди той да ме е обидил .

Никога съм нямал целта да се правя на велик във някакво си форумче. Това е смешно и комплексарско.Просто изказвам мнение .А понякога, начина по който го изказвам това мнение е в следствие на предишни обиди и псувни по мой адрес .
Всеки ,който е подходил нормално към мен е получил същото отношение.
Изказвам се понякога в ролята си на специалист а понякога и като фен .Това е .
Ти не можеш да ми вземеш дипломата за треньор ,нали така ?

Това не трябва да ви дразни . Напротив .
Когато аз вляза в някой дърводелски цех е нормално да не говоря много ,защото не разбирам от тия неща и е нормално да се вслушам в майстора-дърводелец.Нали така ?

На мен ми е ясно ,че в България има 7 млн специалисти по футбол .Няма какво да ми отговаряш .
Научете се поне да уважавате класните играчи и треньори,които ви носят успехите на любимия отбор. Нищо друго не трябва ви интересува ,с оглед 23 годишната суша . Трябва да знаете ,че вие сте фенове на един велик отбор ,на който винаги мястото му трябва да е най отгоре в класирането.
Аз чакам 23 години титла .и гледам през цялото това време ,един нагъл измамник БЕЗ МОРАЛ как ни задминава по титли .Така ,че забравете морала и страничните ,второстепенни неща ,поне докато не станем шампиони.
Незнам дали ме разбираш ..мисля ,че няма как да ме разбереш .Ще ме разбереш ,чак когато и ти чакаш титла 23 години .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Днес Енрике през целия мач така ми бъркаше в дроба, че сигурно вече нямам дроб:-) . Хубавото е, че имаме Сисоко като алтернатива. Другият пост, на който имаме нужда от нов играч е десният атакуващ халф. Един Мохамед Салах от Базел мисля, че ще ни пасне идеално.
Hala Madrid
- RedMagic
- Контакти:
suareshampion написа:RedMagic написа:Браво на момчетата, това, което исках да видя от този мач, го видях. Като цяло цял мач нищо не играхме
Аз съм навит на идеята съперника да играе по-добре, само и само да си взимаме мачовете накрая.
Първо браво на момчетата а след една секунда нищо не сме играли ?Противоречиш си още в първото си изречение.
Ти си навит съперника да играе по добре ...но аз днес не видях съндърланд да играе по добре от Ливърпул ?! Жорко катинарчето пак ви проми мозъците.Моля ви се, не говорете наизуст.
Играхме по добре от съндърланд...изтървахме повече положения чисти от съндърланд и вкарахме с два гола повече от съндърланд.Напълно заслужена победа .Това е .
Ако имахме по добро дясно крило-халф ..можеше да бием и с повече . На Хендерсънчо му я даваха сумати пъти на крилото а той един път не я центрира както трябва .Да не говорим ,че не е нужно всеки път да я центрира..може някой път да се пробва да влезе навътре или да се опита да премине защитника един на един . Но той не може да я спира ,аз искам от него да премине играч .
![]()
Мисълта ми е ,че с две три промени ,тоя отбор може да стане непобедим !
Виж колега, победихме Съндърланд, защото сме по-класния отбор, не защото стояхме по-добре на терена. Не блестяхме с нищо кой-знае какво, това е факт. И не, не се влияя от коментара на Драгоев, напротив - гледах мача. Просто подаръка, с който им върнахме за плажната топка и индивидуалната класа на Суарес и Стъридж ни спечелиха мача. Нещо, което преди, дори с играчи като Торес и Оуен, не ни се отдаваше толкова. Не казвам, че искам във всеки един мач съперника да е по-силен от нас, и като спечелим, да литваме в облаците. Не, просто казвам, че няма как да няма лоши дни. Дни, в които няма да ни върви и ще трябва да се осланяме на даден играч да ни спечели мача, било то и с късмет. Днес играчите, които се нагърбиха с отговорността да ни спечелят мача, имената и на двамата бяха изписани на таблото на стадиона.
Още нещо, относно коментарите ти за Хендерсън. И аз не съм му от най-големите почитатели, но кой да пусне вместо него? Тийнейджърите Ибе и Стърлинг ли? Стърлинг беше пробван за титуляр миналата година, но му е още прекалено рано, пък и е много проблемен футболист и човек още от малък. Пък и не смятам, че си прочел правилно коментара ми. Аз също споменах, че ще е хубаво да се привлекат играчите, за които се говори, защото така ще се вдигне класата на отбора, пък и трябва конкуренции и алтернативи в един състав, за да може да се бори за нещо повече. Това е от мен.

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
-
Ама какво искате да блестим толкова бе пичове ? Стига с това блестене бе. Измислените шампиончета да не блестят всеки път ? Или пък останалите за вас "страшилища" ?
Казвам за вас ,защото за мен не са такива.
С тия играчи ,толкова ! Ти сам го каза ,че няма кой да замени Хендерсън .
Излизаш с контузени титуляри,като гост на труден съперник вкарваш му три гола ,биеш го и взимаш трите точки . Какво искаш повече от това не мога да разбера ?

С тия играчи ,толкова ! Ти сам го каза ,че няма кой да замени Хендерсън .
Излизаш с контузени титуляри,като гост на труден съперник вкарваш му три гола ,биеш го и взимаш трите точки . Какво искаш повече от това не мога да разбера ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Стига сте мрънкали, подкрепяйте отбора! Така не сме почвали от много много години а и като изключим определени позиции имаме сериозна дълбочина на състава.
- Alonso_Massa
- Контакти:
suareshampion написа:Alonso_Massa написа:Ами като си на мнение, че можем да си коментираме свободно спри да пишеш неща от рода на "да не си писал повече тук", "напусни форума", "спри да коментираш'. Правели сме ти забележки и сме злобеели? Ами какво очакваш да ти пляскаме като започнеш да псуваш и обиждаш ли? Лъжеш момчето ми! Ако мислиш, че хората ти правят заблежки, защото си се оказал прав за едно две неща жестоко се лъжеш. Хората ти правят забелжки, защото се държиш надменно, искарваш се велик, натякваш за двете неща за които си бил прав, обиждаш, псуваш, груб си без причина. Казваш, че не ти пука какво мислим за теб? Ами тогава какво още правиш тук?
Айде лека нощ и отново честита победа!
Ахааам това ли било .![]()
Само ,че не си измисляй . Аз не съм обидил никой ,преди той да ме е обидил .Ай ся да те чуя ? С тоя факт се обезмисля целия ти коментар.
Никога съм нямал целта да се правя на велик във някакво си форумче. Това е смешно и комплексарско.Просто изказвам мнение .А понякога, начина по който го изказвам това мнение е в следствие на предишни обиди и псувни по мой адрес .
Всеки ,който е подходил нормално към мен е получил същото отношение.
Изказвам се понякога в ролята си на специалист а понякога и като фен .Това е .
Ти не можеш да ми вземеш дипломата за треньор ,нали така ?![]()
Това не трябва да ви дразни . Напротив .
Когато аз вляза в някой дърводелски цех е нормално да не говоря много ,защото не разбирам от тия неща и е нормално да се вслушам в майстора-дърводелец.Нали така ?И ако аз тръгна да му давам акъл ,той ще се засегне малко или много.
На мен ми е ясно ,че в България има 7 млн специалисти по футбол .Няма какво да ми отговаряш .
Научете се поне да уважавате класните играчи и треньори,които ви носят успехите на любимия отбор. Нищо друго не трябва ви интересува ,с оглед 23 годишната суша . Трябва да знаете ,че вие сте фенове на един велик отбор ,на който винаги мястото му трябва да е най отгоре в класирането.
Аз чакам 23 години титла .и гледам през цялото това време ,един нагъл измамник БЕЗ МОРАЛ как ни задминава по титли .Така ,че забравете морала и страничните ,второстепенни неща ,поне докато не станем шампиони.
Незнам дали ме разбираш ..мисля ,че няма как да ме разбереш .Ще ме разбереш ,чак когато и ти чакаш титла 23 години .
Айде сега да се върнем малко по-назад в темата и да видим как HoUs4oOL пише, че всичко друго освен победа би било изненада, а ти го нарече "нагло момче", като комнтара му няма нищо общо с теб и по никакъв начин не те засяга.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]