Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот Alex-Plovdiv » 12 сеп 2013 10:52

DarkPsy написа:ГОЛЯМА ГРЕШКА ПРАВЯТ ТЕЗИ ОТ ВАС КУПУВАЙКИ СИ БИЛЕТИ ИЗВЪН ОТПУСНАТИТЕ.ОГРОМНА!

И какво ще се получи? Масов сблъсък на чичовци, какички и лелички от двата отбора ли? Ти наясно ли си, че на ВСИЧКИ дербита досега е имало както Локомотивци в секторите на Ботев, така и обратното на Лаута. За какви се мислите? Сценарият е ясен - ще се гледат накриво с останалите и дотам. Иначе жалко за теб, че си човек на възраст с дете.... не знам какъв пример ще му дадеш с тези евтини заплахи, които сееш из интернет форумите. Става ясно що за мъдра личност си...

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 сеп 2013 11:12

Alex-Plovdiv написа:
DarkPsy написа:ГОЛЯМА ГРЕШКА ПРАВЯТ ТЕЗИ ОТ ВАС КУПУВАЙКИ СИ БИЛЕТИ ИЗВЪН ОТПУСНАТИТЕ.ОГРОМНА!

И какво ще се получи? Масов сблъсък на чичовци, какички и лелички от двата отбора ли? Ти наясно ли си, че на ВСИЧКИ дербита досега е имало както Локомотивци в секторите на Ботев, така и обратното на Лаута. За какви се мислите? Сценарият е ясен - ще се гледат накриво с останалите и дотам. Иначе жалко за теб, че си човек на възраст с дете.... не знам какъв пример ще му дадеш с тези евтини заплахи, които сееш из интернет форумите. Става ясно що за мъдра личност си...

Не с дете, а деца! И моля без клалификации.Не ме познаваш за да ме определяш какъв съм. Онези романтични времена с ходенето на мачове заедно отдавна отминаха. Или не си в час какво точно се случва, какво се подготвя да се случва или се правиш на такъв какъвто не си. И заради такива като вас не водя децата си на стадиона.Сещаш ли се? Превърнахте града ни в бойно поле.Отнася се и за двете агитки.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 сеп 2013 13:04

DarkPsy написа:
Нико написа:

Ще вземеш да уплашиш някой бе , сладур! :lol: Ами ако тези които бойкотират Коко са решили това да им е бойкота по добре е вие да не правите огромната грешка да си купувате билети...

Мой, аз не съм от тия от които трябва да се притесняваш :) Кротък съм, на възраст, с деца :) Не съм ултрас. Но, моли се да не си от тези закупили от въпросните билети. Жестоко ще съжаляваш. Една се опита миналия път да се прави на голяма, всички видяхме какво и се случи. Мислете с тия глави. Това е спорт, не война! Не разваляйте дербито.....СЛАДУР!

В Пловдив си говорим на "майна" , но ти явно не си от града ни и за това пускаш варненското "мой"...Няма лошо , не може всички да сме от Пловдив.Колкото до турбоселянията ви относно Мариана ми е много интересно как не те е срам да го споменаваш този епизод?!!!Озверели селяни примати нахвърлящи се върху едно момиче с черно бяла фанелка!Ако имахте поне малко мозък и възпитание това никога нямаше да се случи и хората нямаше да станат свидетели на кретенската ви истерия.Като е спорт и не е война , защо озверяхте тогава срещу момичето? За хората с билети ти не се притеснявай.По скоро трябва да те е грижа за някои от от вашите да не се направят на мъже , защото просто не са .

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 сеп 2013 13:23

DarkPsy написа:
Alex-Plovdiv написа:

Не с дете, а деца!

Омъжен се деца, правиш се на пацифист, а оправдаваш нападението на жена от няколко "мъже"?! Призоваваш към здрав разум, а публикуваш контра дИкларация, измислена от един БОЛЕН мозък от габровските села?! Да не говорим, че е оформените като "отговор" лъжи, само водят до въпроси относно душевното състояние на Тошко Охтичавия... Не случайно и КЛЮНЪТ на Тошко расте ли, расте също както при Пинокио след всяка изречена ЛЪЖА!!!! И последно, ако можеш да постнеш една снимка от "традиционното ви шествие"от общината от миналия и по-миналия сезон...

Май работата пак крадено от Майните?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 9936_n.jpg

И какво? "Интелигентните ви главички" измислиха шествие до Общината, за да спрете Майните от тяхното ТРАДИЦИОННО‌ ШЕСТВИЕ???? После да не ревете на приятелите ви от Народната полиция, че Пловдивчани са виновни за пострадалите бакшиши от съседните на Пловдив села дошли на "спонтанно шествие"пред общината???

Клюнче, я кажи за обърканите тетрадки.... Как Мърфи бил виновен за твоята НЕКАДЪРНОСТ. За надписът ботев написан с китайски йероглифи и за странните цветове на емблемата в/у тетрадките за малките българо-мохамедани?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 сеп 2013 13:42

Пак си уредиха добър "съдия". Георги Йорданов. Май месец не пожела да изгони Главореза от Пазарджик, Минев. А после нас ни натика с фаулове, още в 20 минута в нашата половина. Но! Каквото е такова. Предимството е, че играе на нашето старо тренировъчно игрище Колежа. Да не забравяме, че там трудно губим!!!! Има си и статистика!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 сеп 2013 14:51

Жълтите продължават да се излагат като кифладжий. Миналата година напрежението преди Дербито беше създадено от разни индивиди, които не искаха да гледат мач, а искаха да дойдат на нашия стадион да се показват колко са велики. Те искаха да ни унижават, да ни карат да сме гости на собственият си стадион. И се правиха на луди как не виждали нищо лошо да дойдат по трибуните с шалове и фанелки и да викат и да подкрепят жълтите. А какво мислят действително за подобни изпълнения всички видяхме няколко месеца по-късно, когато бяха готови да разкъсат едно момиче с черно-бяла фанелка. Пилешките им мозъци са толкова извратени, че не могат да приемат, че един човек може да отиде и да гледа мача, без да се прави на много велик и да се гаври с публиката на противника. Миналата година на Дербито на Спортклуб видях доста познати за които знам, че са ботевисти, но това не беше никакъв проблем.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 12 сеп 2013 15:48

DarkPsy написа:
Alex-Plovdiv написа:

Не с дете, а деца! И моля без клалификации.Не ме познаваш за да ме определяш какъв съм. Онези романтични времена с ходенето на мачове заедно отдавна отминаха. Или не си в час какво точно се случва, какво се подготвя да се случва или се правиш на такъв какъвто не си. И заради такива като вас не водя децата си на стадиона.Сещаш ли се? Превърнахте града ни в бойно поле.Отнася се и за двете агитки.

Aз изцяло си заставам зад думите и бих ги повторил още няколко пъти. Опитваш се да се изкараш пацифист с нормални маниери на мислене, споменаваш дори, че си баща, за да подчертаеш това си реноме и едновременно имаш дързостта да даваш насоки, предупреждения и дори закани в нашия форум с ГОЛЕМИ БУКВИ! Пак те питам - за какъв се имаш? И обясни ми, как може да очакваш да няма кВалификации, след като откровено заплашваш пловдивчани да не влизат на пловдивски стадион, за да гледат мач. С риск да стана досаден, пак ще спомена - на всички дербита има хора от гостуващия отбор извън клетката! Да, те може да не скандират, но като нормални такива си гледат мача, защото ги радва играта! Само си спомни миналата есен, когато форумите се пълнеха със ваши закани, как ще идвате на нашия стадион в нашите сектори с фанелки и шалчета! Дай си експертното мнение и кажи - не е ли това по-голям цинизъм, при положение, че имахте отпуснати 1800 пропуска?!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 12 сеп 2013 16:09

По оклепани във фекалии от сега не съм ги виждал жълтите пришълци в града на Локомотив... Нормално толкова години да сте вечно втория отбор в града и сега за пръв път излизате като фаворит и сте насрани, защото знаете, че МК-11 лошо ви бута голчета и ви показва пръсчета да си замълчите... А да не говорим колко пъти се е обърнал Ботев в гроба, заради вас, които се продададохте на турците заради мИчтата за вИликия БотЯв след 15 годишната любов с агент Христолини!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 16:20

Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 сеп 2013 16:34

Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.

И как смятате да спирате Локофеновете? Аз предлагам на входа да правите IQ тест и ако някой е с над 80 значи е буфер.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”