Лудогорец - Берое, Суперкупа на България 1:1(3:5)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Берое, Суперкупа на България 1:1(3:5)

Мнениеот tsonpen » 11 юли 2013 00:33

Гледайки от добрата страна, нашите тренираха дузпи :) Откакто са в елита не им се беше случвало.
А пък мач за купа на Берое да свърши в редовното време, това би било голяма рядкост.
Само не ми хареса грубата игра, основно провокирана от заралии. Май никой не пострада, но предвид следващите мачове, не беше добра идея да се инкасират контузии.
Тази забрана за пушене вече съвсем се погазва. Днес видях и полицай да пуши на стадиона :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stefani

Re: Лудогорец - Берое, Суперкупа на България

Мнениеот stefani » 11 юли 2013 00:38

tevez написа:1:1 и на дузпи Берое бият

БРАВО, НАПРАВИ СТРАНИЦА ЗА ПРОГНОЗИ :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 юли 2013 01:06

Окей, мача мина и някакси не изпитвам разочарование. Просто като погледнеш двата отбора и при единия се вижда прогрес, а при другия регрес. Очаквах загуба, но загуба в редовното време. Наздраве на печелившите - купата е зелена ;)

Успех на Берое и на всички наши отбори в Европа. Сега това е най-важното (на заления килим) :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 юли 2013 01:12

Лудогорец ако ще я карат така направо да се готвят за А група. Слован не е Берое. Слован няма да даде задна след като вкара 1 гол (предполагам). Слован и да играе защитно ще има повечко контри.

Първите 30 минути Лудогорец не бяха сигурни мач ли има или някакво приятелско събиране на терена.
Почти през целия мач пасовете им пред и в наказателното поле на Берое бяха комични. Както от месеци насам когато играят срещу средносилен отбор израза "бърза комбинация" и "изстрел от дистанция" им беше непознат. Май Платини само се отцепи от колектива, ама той е нов и не е разбрал, че Петев признава головете само ако нападателя влиза с топката у вратата.

Защита: трагедия тотална. Берое ако направи контра я лудогорци я проспиваха, я при опита да изчистят само си създаваха ядове.. Имат късмет, че Берое се дръпна назад а за капак и не е много класен отбор. Инак можеше да стане наистина трагична история.

Част от проблемите сигурно ще отпаднат като се сработят отбора и новите играчи, ама проблема е че няма време, мача със Слован е скоро..

Все пак има нещо положително в този мач за Лудогорец: Петев доказа, че е взел ПОНЕ ЕДНО правилно решение: да направи Мантула редовен зрител на мачовете на Лудогорец. Тоя кво правеше на терена.. може би той знаеше. Ама не е много сигурно. Платини ако не броим 1 шут от далече не го броим, бях забравил че е на терена, ама аре той е нов, простено да му е. Както и Ешпиньо. Миро Иванов както много често беше зает да навиква съдията, противниците, да мърмори и да си изработи някой картон и затова не можа да смогне покрай тези тежки задачи да вземе и да поиграе малко.

Сори пичове, не ме разбирайте погрешно ама така няма да я бъде в ЕКТ. Жалко, аз се надявах българските отбори така като по чудо да се представят на ниво (като за нашите стандарти де). Успех със Слован все пак.. а дано.

Берое.. малко класа, ама са си разчели възможностите, знаеха кога да натиснат, кога да дадат задна, абе изиграха си мача колкото си могат и това даде ефект. Каядо, Илиев и Андонов може да не са големи звезди ама са се сработили с останалите ЕКСТРА и ако им върже могат да вгорчат животеца на всеки отбор в България. Имаше и един.. не съм го гледал много много - Пламен Крумов и той поигра стабилно хх
Честита им купа, успех с Апоел. Трудно ама.. аз не бих се сърдил на беройци ако отпаднат, нямат ни парите ни нищо на другите ни участници. А, между другото тая година беройци си имат нещо като дубъл ако се замислите (rofl). Тъй де, купите им са 2 хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 юли 2013 05:33

Tzar na bulgarite написа:победа за Лудогорец без значение с какъв резултат, по важното е да покажат добър футбол преди мачовете на годината, Берое не е от тяхната класа всякакъв друг резултат ще е инзненада

Разберете , че БЕРОЕ е турнирен отбор и малкото възможности, които е имал никога не се е осирал
Класи маси и к во с тана БЕРОЕ ВЗЕМА КУПАТА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 юли 2013 06:24

Имам чувството,че футболистите на Лудогорец умишлено играят слабо за да махнат Петев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 юли 2013 08:48

JACKO написа:1:1 ;)

Хубавото е че изкарах 2 надника ;)
лошото е че не показахме добра игра,
иначе добро включване на Ешпино.

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 11 юли 2013 08:56

Равностоен мач на прилично ниво. Който и от двата отбора да победеше щеше да е реално. А дузпите са си лотария, в която Берое изтегли печелившия билет. Желая и на двата отбора успех в евротурнирите.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 11 юли 2013 09:35

Честито на Берое и техните привърженици! И при мен горчилката не е толкова голяма, не съм разочаровн толкова от загубата, колкото от играта. Има потенциал в отбора ни, но май ще трябва доста време, докато всичко в отбора си напасне. За жалост мачът със Слован е твърде скоро и такова време вече няма. Все пак нека стискаме палци и пожелаем успех на Лудогорец срещу Слован, па каквото сабя покаже!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 юли 2013 10:03

Meн друго ми е интересно . Как се извъдиха всички такива фенове на словашкото първенство , че знаят точно колко е класно , и колко точно е добър отбора на Слован :lol: . Аз наистина грам представа нямам за кво иде реч . Миналата година примерно Динамо Загреб съм ги чувал и имах представата за един доста известен отбор , редовен участник в ЕКТ а се оказа , че не са кой знай колко по - класни от нашите , но за Слован ..нямам идея за кво става въпрос .

Върни се в “Лудогорец”