За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 12:12

fen-fen написа:Честита победа на Берое. Позволете ми да споделя и моите впечатления от мача. В сравнение със скучния и безидеен мач между Пирин ГД и Левски, :shock: този между Берое и Ботев Пд си беше направо битка. :) Относно положението със отменения гол заради засада според мен наистина ситуацията е спорна, но след като изгледах няколко пъти видиата смятам, че гола трябва да се зачете като редовен. Лошото в такива моменти е, че ние имаме възможност да гледаме ситуацията по няколко пъти а съдията трябва да прецени за секунди. Като игра Ботев определено показа по качествен футбол, но за съжаление головете определят точките. В края на мача с цел да си запазят резултата играчите на Берое използваха старите трикове с лежането и бавенето на играта. ;) Това са моите изводи пожелавам успех и на двата отбора за напред.

[offtopic]Феновете на Ботев Пд едва ли не знаят че чупенето, трошенето и хвърлянето на седалки няма да промени резултата, а по скоро ще рискуват отбора им да играе пак на празни трибуни. Бъдете разумни![/offtopic]

Кави секунди бе брат? Тоя плешив престъпник вдигна засадата едва когато видя, че Костов вкара топката във вратата. Що не я вдига преди това? Отговорът мисля е ясен.

БЕРОЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СМЕШЕН ОТБОР!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 апр 2013 12:15

В 21 век засада се вдига тогава,когато играч е в активна позиция на засада и играе с топката.Ти в кой век живееш пернат?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 12:22

Ало зеленчук. Не ми обяснявай правилата.По-запознат съм от теб. Ходи за репички.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 апр 2013 12:26

Типичен папагал,запознат с правилата,пък задава въпроси за малоумници.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 11 апр 2013 12:35

Не е вярно,съдията вдигна флага за засада още при паса.Така перушатите да не грачат.Трябва да се научите и да губите,а вие само чупите.Жълта сган сте,а не фенове!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 12:40

Ти сляп ли си бе, зеленчук? Съдията вдигна флага, когато Костов вкара топката. Оня над теб изобщо няма да го коментирам.То умствения му капацитет е колкото за една салата...не ,че твоя е по-голям.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 11 апр 2013 12:42

Muscarin написа:Ало зеленчук. Не ми обяснявай правилата.По-запознат съм от теб. Ходи за репички.

Що не се скриеш вече в дупката от която си изпълзял :?: Като нямаш доблест да признаеш загубата, поне не се набивай още повече с тъпите си коментари и обиждайки да показваш безсилието си. Мишкар! Стига, че още мирише от към стадиона на спарена перушина! Ще има да я чистят цяла седмица :mrgreen: . Абонатчета!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 12:52

greenlandia написа:Не е вярно,съдията вдигна флага за засада още при паса.Така перушатите да не грачат.Трябва да се научите и да губите,а вие само чупите.Жълта сган сте,а не фенове!

Аре специално за слепия зеленчук, да види кога плешивеца вдига флага! И ако това е засада, на Жоро Андонов тогава не знам какво трябва да е.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iK-V4vQ_Lmw[/youtube]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 апр 2013 13:05

И сега последно има ли засада или няма....съдийската комисия днес казва че има :lol: Изображение

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 11 апр 2013 13:09

Съвсем безсмислено е да се спори със селтаците - кога е вдигнал страничния "засадата" , дали малко по-рано , или малко по-късно , когато Костов отбеляза гола ... по простата причина , че това не промяна ФАКТА. А ФАКТЪТ Е - ЗАСАДА НЯМА ! Да се спори с марулите е безпредметно. Ако трябва да кажем нещо обективно , това е че засадата бе измислена не те да победят , а БОТЕВ ДА ЗАГУБИ. Облагодетелстван е трети отбор , точките на селтаците не им трябваxa за нищо. В "А" група те са посредствен селски отбор , но има и по-посредствени и от тях , така че с 1т. или 3т. тази година те няма да изпаднат... Ако толкова са били надъхани за този мач (както заяви Хубсьо :? ) - най много от София да са им дали някой бонус да се напъват... Плюс съдийската бригада , разбира се , която да не допусне обрата за Ботев. Нищо. Нито е първа загуба на Ботев в първенството , нито сме застраховани от нови. Важното е , че БОТЕВ има ОТБОР . БОТЕВ прави ФУТБОЛ и ИГРА. А такива аномалии и случайности като вчера не могат да променят фактите. БОТЕВ има почти два пъти повече точки от селските гъзорски бекове и два пъти по-класен отбор. И публика - в пъти повече и по-добра. :!: Успехите са пред нас. :)

Върни се в “Берое”