fen-fen написа:Честита победа на Берое. Позволете ми да споделя и моите впечатления от мача. В сравнение със скучния и безидеен мач между Пирин ГД и Левски,този между Берое и Ботев Пд си беше направо битка.
Относно положението със отменения гол заради засада според мен наистина ситуацията е спорна, но след като изгледах няколко пъти видиата смятам, че гола трябва да се зачете като редовен. Лошото в такива моменти е, че ние имаме възможност да гледаме ситуацията по няколко пъти а съдията трябва да прецени за секунди. Като игра Ботев определено показа по качествен футбол, но за съжаление головете определят точките. В края на мача с цел да си запазят резултата играчите на Берое използваха старите трикове с лежането и бавенето на играта.
Това са моите изводи пожелавам успех и на двата отбора за напред.
[offtopic]Феновете на Ботев Пд едва ли не знаят че чупенето, трошенето и хвърлянето на седалки няма да промени резултата, а по скоро ще рискуват отбора им да играе пак на празни трибуни. Бъдете разумни![/offtopic]
Кави секунди бе брат? Тоя плешив престъпник вдигна засадата едва когато видя, че Костов вкара топката във вратата. Що не я вдига преди това? Отговорът мисля е ясен.
БЕРОЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СМЕШЕН ОТБОР!