za nas e toj religiq написа:Не мога да схвана какво сте за ахкали толкова по тая Америка ? Значи изявлението на корейците е провокация , а ученията до конфликтната зона не са ? Политиката на С. Корея може да е малоумна , смешна , крайна и каквото се сетите още , но не и поклоническа ! За разлика от нас и половината свят , не са готови да се наведат и сами да си бръкнат отзад , за да угодят на някой !!! Всичко това се свежда до една думичка - ЧЕСТ , (която явно повечето от вас нямат) въпреки че плащат прекалено жестока цена за нея !!! Викторчо , ако ти имаш спор с комшията , викаш някой да го пребиете заедно ли ? Мисля че тази политика на хамериканците почна да омръзва на целия свят , едва ли точно С. Корея ще е държавата която ще промени нещо , но почти съм убеден че няма да продължи още дълго !
Много елементарно разсъждаваш, пич. И недей да говориш празни приказки за някаква си чест, няма никаква чест в това да ядеш корени и да биеш чело в пода пред статуята на Вожда и никой да не ти позволява и да си помислиш за друг начин на живот.

И понеже си ме питал нещо, ще ти отговоря. П. Приемаме, че аз съм човек, който произвежда последен модел коли, телефони и техника, давам много работни места, имам охолен и висок стандарт на живот и много хора искат да работят за мен. Същевременно имам съсед, който е някакъв озлобен бедняк и гащник, който живее в мизерна порутена къща, храни се с остатъци от храната ми, изолиран е от целия квартал, който ми завижда за стандарта, мрази ме, непрекъснато си купува оръжия и ги демонстрира, заплашва как ще убие мен, как ще отвлече децата ми, как ще ми изпепели къщата

Ами при това положение естествено, че ще извикам кварталния полицай или ще си наема охрана.

Ако си достатъчно умен, ще ме разбереш. Ако не си - не мога да ти помогна.