WWE Royal Rumble 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: WWE Royal Rumble 2013

Мнениеот Teo » 28 яну 2013 13:46

Rivaldo10 написа:Тео бебе, кротко, мен. Разбирам разочарованието ти, но скоро сигурно ще разбереш, че и дядо Коледа не съществува, пази си нервите. :lol: Днес видях, че Скалата станал шампион и се зарадвах. Шампион на нещо като сапунка, но този човек е голям шампион и в живота!
TEAM BRING IT! ;)

Не може да го няма 1 година и за две седмици в федерацията да го правят шампион нали ме разбираш, човек който брани титлата си 1 година срещу всички накрая сценаристите му изливат помия на главата, тъпото е че Скалата го направиха жертвата в мача............... е това е най-гадното.......... да го видим the great one утре какво ще каже предполагам и Сината ще излезе да си правят промото за Кеч мания, децата да се радват на още един мач м/у двамата.... 434 дена Пънк шампион, идва човек за 2 седмици и му взима титлата, Оскар за сценаристите веднага!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 яну 2013 14:45

Как може Скалата да е шампион ? Той се появява на два месеца един път и шампион ? За какво беше това дълго царуване на Пънк ? За какво се труди всеки ден, след като идва НЕАКТИВЕН кечист и му взима титлата ? Гавра!
На РОУ да има реванш и Пънк да си връща титлата.
Пънк Шампион :!: :!: :!: :!: :!:
Ренди трябваше да спечели мелето :!: Не онзи супермен Сина, дето цял мач лежи и с три движения побеждава.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 яну 2013 15:20

Добре, че не го гледах на живо. Уникален ръмбъл мач, с уникално тъп финал. Роки-Пънк, можеше по съвсем различен начин да завърши пак с победа на Скалата без да бъде забиван Пънк по тоя начин. Дано на Чембъра да стане нещо по-смислено.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 яну 2013 15:28

Teo написа:

Не може да го няма 1 година и за две седмици в федерацията да го правят шампион нали ме разбираш, човек който брани титлата си 1 година срещу всички накрая сценаристите му изливат помия на главата, тъпото е че Скалата го направиха жертвата в мача............... е това е най-гадното.......... да го видим the great one утре какво ще каже предполагам и Сината ще излезе да си правят промото за Кеч мания, децата да се радват на още един мач м/у двамата.... 434 дена Пънк шампион, идва човек за 2 седмици и му взима титлата, Оскар за сценаристите веднага!!!

Същите тези сценаристи са направили Пънк (този е голям смешник, аз имам по-добра физика) 434 дена шампион или колкото там е бил. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 28 яну 2013 16:30

Rivaldo10 написа:Същите тези сценаристи са направили Пънк (този е голям смешник, аз имам по-добра физика) 434 дена шампион или колкото там е бил. :lol:

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 яну 2013 16:32

Абсолютен цирк, Сина пак го направиха Супермен и спечели, дадоха и титлата на Скаличката, който има по 1 мач годишно...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 яну 2013 16:44

Странно се развиха нещата, не знам какво да очаквам....дори не съм сигурен, че Скалата и Сина ще се бият на Манията....сценаристите може и друго да са измислили....Единият вариант е троен мач Сина вс Скалата вс Пънк, а другият е Скалата да загуби титлата на Еlimination Chamber...И все пак може да стане така, че Пънк да се обърне срещу Щита сега и да направи вражда с тях, което ще значи, че ще има пак мач между Сина и Роки....Интересно Гробаря с кой ще се бие, сигурно с Леснар :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 яну 2013 17:41

Eminem написа:Как може Скалата да е шампион ? Той се появява на два месеца един път и шампион ? За какво беше това дълго царуване на Пънк ? За какво се труди всеки ден, след като идва НЕАКТИВЕН кечист и му взима титлата ? Гавра!
Ренди трябваше да спечели мелето :!: Не онзи супермен Сина, дето цял мач лежи и с три движения побеждава.

То бива завист ама това на нищо не прилича.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2013 17:50

Teo написа:
Rivaldo10 написа:Тео бебе, кротко, мен. Разбирам разочарованието ти, но скоро сигурно ще разбереш, че и дядо Коледа не съществува, пази си нервите. :lol: Днес видях, че Скалата станал шампион и се зарадвах. Шампион на нещо като сапунка, но този човек е голям шампион и в живота!
TEAM BRING IT! ;)

Абе "хитрец" я сега помисли над следното: Ако СЦЕНАРИСТИТЕ НЕ БЯХА решили Пънк да е шампион за една година дали щеше да има какво да брани!? Значи "успеха" на Скалата е дело на сценаристите, а "успеха" на Пънк е дело на работата на мухльото, така ли? Доооооооообре! Целият този рекорд, всичките "защити" на титлите, "щита", всичките ония глупости по турнирите - Брат Мадокс и тн... всичко това е по сценарий! Със същият успех сценаристите можеха да решат да връчат тия 434 дена примерно на Зак Райдър!!!

В крайна сметка не забравяй, че всичко, ама АБСОЛЮТНО ВСИЧКО е нагласено в този "спорт" и реално Пънк нито има качества, нито заслужава да е шампион и само такива наивни дечковци като теб не го осъзнават!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 яну 2013 17:50

Eminem написа:Как може Скалата да е шампион ? Той се появява на два месеца един път и шампион ? За какво беше това дълго царуване на Пънк ? За какво се труди всеки ден, след като идва НЕАКТИВЕН кечист и му взима титлата ? Гавра!

Абсолютно съм съгласен! Пънк - THE BEST IN THE WORLD! RKO изнесе половината ринг, Сина дето цял мач беше в ъгъла спечели...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”