Stanislav_Ivanov написа:yasen написа:И още един мач, в който играхме с човек по-малко, ако през зимата не го разкарат Торес или не доведат нападател, ама НАПАДАТЕЛ, а не някакво подобие (Торес) или лакомия(Стъридж), очаквам 3-4 място и най-много тази непрестижна купа.
Гледах Торес за пореден път в детайли, всяко едно докосване ами какво да ви кажа, много, много слаб, той не знае къде се намира, само с някакво желание епизодично не става, губи топката лесно, прави грешни подавания, не се пласира добре, въобще пълно разочарование.
Ако дойде Фалкао зимата, ще направя такъв банкет само...
Малко за мача днес- за мен играч на мача е Лампард, истински лидер, вдъхновител на момчетата, точно такъв играч ни липсваше напоследък, Тери е контузен, Дрогба вече го няма. Нека се радваме на всеки един мач на Франки, на Ашли, на Тери, че тези мъже няма да ги гледаме още дълго в Челси, за съжаление!
Колкото до Марин, сега вече всички виждате защо търка пейката толкова време, не мисля, че ще се наложи в Челси, дано греша, но...
А и да си призная честно не харесвам такива футболисти, по 1.55 м, напълнихме се с лилипути, а ни трябват всъщност физически здрави футболисти!
Лилипути,които движат играта ни в момента ! Мата,Азар,Оскар. Това са основните ни играчи през този сезон.Не виждам от какво не си доволен.
За Мата съм съгласен, че е мотора на Челси, но от другите двама има още много да се желае