Кубрат Пулев-Александър Устинов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кубрат Пулев-Александър Устинов
Phoenix_ написа:Райн Гигс 21 години??? Какво значи професионалист и аматьор? Данчо Йовчев е аматьор? Владо Николов каза, че точно волейбола се водят аматьори... или тотално не си наясно.. или обясни за какво става въпрос..
Идеята на олимпизма е била да издигне в култ волята за победа на обикновените спортисти, които не получават нищо друго освен един лавров венец. С годините тенисът например става много добре платен за състезателите спорт и е изваден от Олимпийската програма до 1988 в Сеул. Всъщност с управлението на Хуан Антонио Самаранч голяма част от идеите се променят "за доброто на зрителите" и все повече състезатели изкарващи големи пари от спорта и спортовете, които практикуват са върнати в програмата или са включени за първи път. Дрийм тийм 1 на САЩ с Майкъл Джордан, Скоти Пипън и останалите звезди от НБА участват в Барселона, за сметка на дотокава участвалите момчета от колежанските отбори. През 1998 в Нагано за първи път се включват и професионалистите от Нционалната хокейна лига на САЩ и Канада. Този турнир ще се запомни като един от най-силните за всички времена.
Единствено ФИФА не се поддава на натиска от МОК и все още отказва да разреши истинските национални отбори да участват на Олимпийски игри, за да не се отнеме от рекламите и блясъка на Мундиалите. Компромисно решение е най-много трима от отбор да са над 23 години (например Гигс

Всичко естествено много е условно по отношение на аматьорството и професионализма, но МОРСКИ е прав

Що се отнася за профибокса - той от самосебе си (заради името си) се изключва от условието да е Олимпийски спорт. За Олимпиадата в Рио през 2016 год за първи път ще има възможност една част от боксьорите, които са преминали при професионалистите да имат възможност отново да върнат "аматьорския" си статут и да се борят за квота

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Голям Българин с главно Б след края видяхте ли какво викаше на камерите БЪЛГАРИЯ.Той е горд че е българин не като някой барбита да се отказват да играя за националният отбор.Кобра голям си !
- Red Warrior
- Контакти:
Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!
Наистина браво на Кубрат, а ти за пореден път не пропусна да покажеш колко си ограничен.
П.П. Явно Ото Рамин е голям фен на цесека

- Red Warrior
- Контакти:
mtaraduda написа:Red Warrior написа:Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!
Наистина браво на Кубрат, а ти за пореден път не пропусна да покажеш колко си ограничен.
Явно не си гледал интервюто на Кубрат по Диема след мача, "неограничени" приятелю.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:mtaraduda написа:Red Warrior написа:Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!
Явно не си гледал интервюто на Кубрат по Диема след мача, "неограничени" приятелю.
Не, не съм. Задоволих се само да гледам победата.
П.П. Всъщност той благодари на всички, които са му помогнали да стигне до тук, като се започне от началото на кариерата му в аматьорския бокс, но ти някак си не го споменаваш, сякаш великите треньори на цесека са нокаутирали Устинов. Главният виновник за тези победи освен Кубрат е Ото Рамин, който го изгради като професионален боксьор и го превръща в машина за победи.
- milennelim
- Контакти: