Кубрат Пулев-Александър Устинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Кубрат Пулев-Александър Устинов

Мнениеот Pride » 30 сеп 2012 09:02

Браво!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 сеп 2012 09:30

Phoenix_ написа:Райн Гигс 21 години??? Какво значи професионалист и аматьор? Данчо Йовчев е аматьор? Владо Николов каза, че точно волейбола се водят аматьори... или тотално не си наясно.. или обясни за какво става въпрос..

Идеята на олимпизма е била да издигне в култ волята за победа на обикновените спортисти, които не получават нищо друго освен един лавров венец. С годините тенисът например става много добре платен за състезателите спорт и е изваден от Олимпийската програма до 1988 в Сеул. Всъщност с управлението на Хуан Антонио Самаранч голяма част от идеите се променят "за доброто на зрителите" и все повече състезатели изкарващи големи пари от спорта и спортовете, които практикуват са върнати в програмата или са включени за първи път. Дрийм тийм 1 на САЩ с Майкъл Джордан, Скоти Пипън и останалите звезди от НБА участват в Барселона, за сметка на дотокава участвалите момчета от колежанските отбори. През 1998 в Нагано за първи път се включват и професионалистите от Нционалната хокейна лига на САЩ и Канада. Този турнир ще се запомни като един от най-силните за всички времена.
Единствено ФИФА не се поддава на натиска от МОК и все още отказва да разреши истинските национални отбори да участват на Олимпийски игри, за да не се отнеме от рекламите и блясъка на Мундиалите. Компромисно решение е най-много трима от отбор да са над 23 години (например Гигс ;) ).
Всичко естествено много е условно по отношение на аматьорството и професионализма, но МОРСКИ е прав ;) .
Що се отнася за профибокса - той от самосебе си (заради името си) се изключва от условието да е Олимпийски спорт. За Олимпиадата в Рио през 2016 год за първи път ще има възможност една част от боксьорите, които са преминали при професионалистите да имат възможност отново да върнат "аматьорския" си статут и да се борят за квота ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 30 сеп 2012 12:50

Голям Българин с главно Б след края видяхте ли какво викаше на камерите БЪЛГАРИЯ.Той е горд че е българин не като някой барбита да се отказват да играя за националният отбор.Кобра голям си !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 сеп 2012 12:59

Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 30 сеп 2012 13:32

Red Warrior написа:Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!

Наистина браво на Кубрат, а ти за пореден път не пропусна да покажеш колко си ограничен.
П.П. Явно Ото Рамин е голям фен на цесека :roll:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 сеп 2012 14:08

mtaraduda написа:
Red Warrior написа:Браво Кобра! Браво и на треньорите му в ЦСКА, че са го подготвили така!

Наистина браво на Кубрат, а ти за пореден път не пропусна да покажеш колко си ограничен.

Явно не си гледал интервюто на Кубрат по Диема след мача, "неограничени" приятелю. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 30 сеп 2012 14:40

Red Warrior написа:
mtaraduda написа:

Явно не си гледал интервюто на Кубрат по Диема след мача, "неограничени" приятелю. :lol:

Не, не съм. Задоволих се само да гледам победата.
П.П. Всъщност той благодари на всички, които са му помогнали да стигне до тук, като се започне от началото на кариерата му в аматьорския бокс, но ти някак си не го споменаваш, сякаш великите треньори на цесека са нокаутирали Устинов. Главният виновник за тези победи освен Кубрат е Ото Рамин, който го изгради като професионален боксьор и го превръща в машина за победи.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 сеп 2012 17:31

Поздравления за Пулев!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Други спортове”