Мнениеот joro bad » 08 сеп 2012 21:13
Ето и моя отговор на всички които незнаят или са фенове на други отбори. Това е писано от мен в една друга тема;
Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
от joro bad на 26 Авг 2012 09:03
В сектор ,,А" разбира се. Там се събираме в по-голямата си част хора между 30-50 годишни,повечето от тях легенди и създатели на сектор ,,Б" през края на 70-те и началото на 80-те години, като един от първите сектори в България, които има за цел събирането на така наречените ултраси за подкрепа на отбора с песни, реквиеме и мощни ,,организирани" възгласи! Като никога по това време не сме имали фракции и прецедател-парисабирач , а ЛИДЕРИ и то няколко на брои. В по-голямата си част, сме се събирали на групички по квартали и от там сливали и ОБЕДИНЯВАЛИ в една идея- ЛЕВСКИ в сектор ,,Б" . ВИНАГИ бранили неговият имидж, идея и гордост!!! Ние също не сме ангели, но днешните бабаити са смешки и ми се повръща от тях. По наше време без мегафон и разпяваш (не че съм против това, напротив), целия сектор беше препълнен, прав и пееше мощно 90 минути. За всяка хвърлена бомба ни гонеха поне по три реда с хора от сектора, за псувни и средни пръсти, особено срещу цска, са ме задържали в районото, а при битки винаги се биехме с голи ръце и имаше неписан закон, паднал вече на земята не се докосваше и от двете страни. В секторите ,,В" и особено ,,А" в последно време има в десетки пъти повече хора отколкото в ,,Б", което е жалко и показателно, но е самата действителност за съжаление! Сега там има предимно платени мажоретки и позиращи клакьорки, почти във всички фракций, мракций и т.н. както и при повечето други отбори!!!joro bad