dreben23 написа:Седем точки, прекалено много са. Отписваме го сезона....
Все пак сме в България, нищо не отписвай

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:Седем точки, прекалено много са. Отписваме го сезона....
levski_4_life написа:Стой, не бързай, седем точки лесно се губят...![]()
![]()
Сериозно, за 27 кръга лесно ще се наваксат, АКО се оправите.
dreben23 написа:Честно иде ми да скъсам главата на Ники Александров, че не казва гол!
Аре ве една дузпа барем, точки си треват!
Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак
percival написа:Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак
С това твое поведение е нормално да ти се случи подобно нещо.
Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак
levski_4_life написа:Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак
И аз прогнозирах 1:1 (точното ми мнение беше "1:1 с късен гол на Локо") и мене също ме псуваха на личниВместо да ни послушат и да сложат няколко лева на Х
Old_death написа:dreben23 написа:Честно иде ми да скъсам главата на Ники Александров, че не казва гол!
Аре ве една дузпа барем, точки си треват!
Каква дузпа бе!Няма кой нарушение да ни даде близо да вратата,да не би случайно да вкараме гол,а ти ревеш за дузпа!!!Видя се,че се създават положения,но просто няма кой да вкарва.
dreben23 написа:levski_4_life написа:Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак
И аз прогнозирах 1:1 (точното ми мнение беше "1:1 с късен гол на Локо") и мене също ме псуваха на личниВместо да ни послушат и да сложат няколко лева на Х
И кво, пораснаха ли ти рога... пардон, ти си ги имаш.Що трябва да ви псува човек и на лично кой ще види, нема логика нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта