III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив

Мнениеот cska - maina » 25 авг 2012 19:57

dreben23 написа:Седем точки, прекалено много са. Отписваме го сезона....

Все пак сме в България, нищо не отписвай ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 авг 2012 19:59

levski_4_life написа:Стой, не бързай, седем точки лесно се губят... :twisted: :twisted: :twisted: Сериозно, за 27 кръга лесно ще се наваксат, АКО се оправите.

Дай боже! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 авг 2012 20:00

dreben23 написа:Честно иде ми да скъсам главата на Ники Александров, че не казва гол! :mrgreen:

Аре ве една дузпа барем, точки си треват! :)

Каква дузпа бе!Няма кой нарушение да ни даде близо да вратата,да не би случайно да вкараме гол,а ти ревеш за дузпа!!!Видя се,че се създават положения,но просто няма кой да вкарва.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 20:01

Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 авг 2012 20:06

Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак

С това твое поведение е нормално да ти се случи подобно нещо.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 20:07

percival написа:
Any написа:Та така псувахте ме на лични като казах 1:1 е не познах 0:0 може да ме псувате пак

С това твое поведение е нормално да ти се случи подобно нещо.

Еми да написах

"1:1" и псувните заваляха време е да го върна:)

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 25 авг 2012 20:09

И аз прогнозирах 1:1 (точното ми мнение беше "1:1 с късен гол на Локо") и мене също ме псуваха на лични :evil: Вместо да ни послушат и да сложат няколко лева на Х :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 авг 2012 20:15

levski_4_life написа:

И аз прогнозирах 1:1 (точното ми мнение беше "1:1 с късен гол на Локо") и мене също ме псуваха на лични :evil: Вместо да ни послушат и да сложат няколко лева на Х :lol:

И кво, пораснаха ли ти рога... пардон, ти си ги имаш. :lol: Що трябва да ви псува човек и на лично кой ще види, нема логика нещо. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 25 авг 2012 20:15

Old_death написа:
dreben23 написа:Честно иде ми да скъсам главата на Ники Александров, че не казва гол! :mrgreen:

Аре ве една дузпа барем, точки си треват! :)

Каква дузпа бе!Няма кой нарушение да ни даде близо да вратата,да не би случайно да вкараме гол,а ти ревеш за дузпа!!!Видя се,че се създават положения,но просто няма кой да вкарва.

Директиваааааа!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 25 авг 2012 20:21

dreben23 написа:
levski_4_life написа:

И кво, пораснаха ли ти рога... пардон, ти си ги имаш. :lol: Що трябва да ви псува човек и на лично кой ще види, нема логика нещо. ;)

Забавен си... като за човек с опашка :lol: Защото ако го направи във форума, ще го баннат, то е елементарно, ама трябва да се напънеш малко все пак, за да го измислиш.

Върни се в “ЦСКА”