БФС пак наказа ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: БФС пак наказа ЦСКА
кво ви направиха тея от бфс бе?станахте за смях на цяла българия... вие и локо пд останахме наи-смешните отбори в бг
-
- Контакти:
локо до живот написа:кво ви направиха тея от бфс бе?станахте за смях на цяла българия... вие и локо пд останахме наи-смешните отбори в бг
Точно така ... ще си вземат наказанията и тва е .... истината рано или късно възтържествува !
-
- Контакти:
Погледнете само за какво наказват пловдивските отбори и го сравнете със софийските.А че ще играете на неутралният Славия в Овча купел какво ви дразни.Може и без публика,но на вашият стадион.На двубоят Ботев-Славия нямаше нито една димка или бомба върху терена.Нямаше обиди между двете агитки или песни срещу трета.
-
- Контакти:
lokomotiv4o написа:Когато си лишен от домакинство, трябва мача да се играе на минимум 150км по посока отбора гост. Най-вероятно ще се играе в Стара Загора. Поне така би трябвало да бъде.
Ти наистина си много зле.Лаута също е на 150 км от Армията.И откъде ти хрумнаха тези километри.Личи ти от кой отбор си без да ти чета ник-аНе по-малко от 50 км.Но някои играят и в собственият си град,но на друг стадион.Е това е сляпата Темида на цар Асен.
Teo написа:Avanti брато, моля ти се не пиши съчиненията на баща си ок![]()
Имам баща имам и дядо имам и роднини който са били от началото когато ЦСКА са го създали, има кой да ми казва какво е било едно време, това което го пишеш ти е слово, което е дъвкано от вашите фенове през години и утекнало до днес... има някой неща вярни, но има и много не вярни... комунизма умря и умря ЦСКА, боже, боже вярвайте си в тези думи и си ги повтаряйте завинаги... какво да коментираш то е смешно
Ми явно Ефрем ги е облъчил здраво и повтарят мантрите му в захлас като се надяват те да станат истина.За тези които ни натякват за Разград да се сетят какво стана в Сараево!По интернет се сипеха закани за Сараево,но на мача нито един фен не бе допуснат с бомбичка или с някакво друго опасно средство.Нито пък полицията допусна до гостите въоръжени стюарди да ги колят!Това само в България се случва и остава ненаказано.Нито Домусчиев бе даден на съд,нито шефа на полицията в Разград бе уволнен!Е , сега сме наказани за простотията на няколко фена,но нас винаги ни наказват,а на тези мушмуроци им се размина.За това хората негодуват,заради двойният стандарт.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:
бате комунизма си замина и няма да се върне. Тва дето сте били тогава го забрави да стане пак и да се върне. Още от сега ти казвам никога няма да стане това. Нито футбола сега е онзи футбол, нито строя сега е онзи строй! Сега е пазарна икономика и парите определят всичко, а не некви лозунги и други подобни. Футбола в България все повече и повече отбори ще късат от пая! Тва вашето дето е било на всеки три години по две титли го забрави. Това никога повече няма да стане. И годините след комунизма са пример за това.
Вервайте си, че пак ще сте нещо като преди! Докато живеете със стандартите на комунистически футболен колос, никога няма да сте ОК. И вечно ще търсите врага с партиен билет. Трябва да започнете да живеете в настоящето и да спрете да живеете с миналото си. Вече на никой не му пука за вас и си играе за себе си и клуба си. Без значение дали се казва Лудогорец, Литекс или Локо Пд. Всеки има право да става шампион. И така ще и за напред все повече и повече различни клубове ще печелят отличия за сметка на вас и нас. И докато не го проумеете и осъзнаете това нещо, никога няма да се радвате истински на вашият отбор! Просто времената от едно време се промениха тотално а и никога няма да се върнат повече!
Аве, брат къде видя в мнението ми комунизъм, билети, лозунги и тем подобни

Avanti_Ragazzi написа:бате комунизма си замина и няма да се върне. Тва дето сте били тогава го забрави да стане пак и да се върне. Още от сега ти казвам никога няма да стане това. Нито футбола сега е онзи футбол, нито строя сега е онзи строй! Сега е пазарна икономика и парите определят всичко, а не некви лозунги и други подобни. Футбола в България все повече и повече отбори ще късат от пая!
Пазарна икономика?Български футбол?

[offtopic]:lol:

Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?[/quote]
Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?![/quote]
Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката![/quote]
Това ако е бомба, аз съм трамвай. Това са просто пиратки, които немогат да наранят никого. Иначе, по-добре. Предпочитам някъде в провинцията пред Васил Левски. Ако е в Благоевград ще е най-добре, ама надали.[/quote]

Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?![/quote]
Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката![/quote]
Това ако е бомба, аз съм трамвай. Това са просто пиратки, които немогат да наранят никого. Иначе, по-добре. Предпочитам някъде в провинцията пред Васил Левски. Ако е в Благоевград ще е най-добре, ама надали.[/quote]

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Палачинката ще се обърне съвсем скоро......
Ицо ПРЕЗИДЕНТ АЛЕ АЛЕ!!!!! Перука може да направи по един дудук за сбогуване , това е сигурно .
Ицо ПРЕЗИДЕНТ АЛЕ АЛЕ!!!!! Перука може да направи по един дудук за сбогуване , това е сигурно .
Само да не стане като с едно друго наказание, дето вместо на "Армията", играха на 300 метра на север на "Васил Левски". Сега да не сменят часа на мача и да играят на "Овча купел" (щото няма осветление)!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3