Пловдив1926 написа:Хехе на 20 метра от ПУ ти е квартирата

Големи пловдивчани сте до един с баби на село. Като легендите ви.
Виж се само какво пишеш , и после ние сме биле провокатори ? Аз да съм те питал от къде си ? Или пък да използвам епитети какво и къде имаш ? Няма нужда да ти обяснявам каквото и да било ! Ако искаш пиши ми на лични и ще те поканя да пием по бира у нас , пък после ти у вас ? Израснал съм в центъра , 90% от приятелите са ми от там , учил съм в двете бивши "Лиляни" и после в търговската !И мога смело да заявя че локомотивци освен един-единствен човек в тайфата и училище, (който всъщност ми е най добрия приятел) - не познавах ( Като изключа баща ми и няколко негови приятели

)! Сега ще скочите че видиш ли има локомотивци и в центъра , ДА ама има и ботевисти като дядо ми , които ме направиха "канарче"! Далеч съм от мисълта да обиждам когото и да било , ама дръжте се и вие подобаващо след като не искате провокации ! По твоята логика за "гражданите" След като се имате за големи пловдивчани как така болшинството фенове са ви от кв .Тракия ? Той не е ли най новия квартал в града и от къде са се преместили всички живущи в него ? Дайте да си имаме уважението , нямам нищо против Локо , ама няколко човека с постоянните си подмятания по наш адрес определено дразните ! Забелязвал съм че дори и да няма наши хора във форумите ви , пак не пропускате да се подхвърли нещо по наш адрес! Истината е някъде по средата и аз съвсем не съм толкова малоумен фен за да твърдя че само едните са прави ! Обаче ми е странно как баща ми ,нищо не знае за тая ваща 1926та година ? А що се отнася до феновете в зависимост от периодите на отборите (по силни и по слаби ) са се менили и привържениците в годините ! Както на баща ми поколението повечето са биле локомотивци , така пък нашето - тотално доминираха канарите ! И едните и другите винаги ги е имало , с променлив статус във годините ! Аз искам Ботев и Локото да мачкат всичко по пътя си защото преди всичко съм пловдивчанин ! И чак след това да си мерим .... и дай боже по добрия да е шампион

После да седнем в кръчмата и да се напием заедно ( както помня правиха баща ми с неговите колеги) , а не да се плюем ! Така че празнувайте каквото искате , но нека си имаме уважението !!!