Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Мнениеот sure thing1926 » 23 май 2012 19:43

За мен не само Ганчев приключва днес с Литекс, но и нашият президент ни казва довиждане. Неявяването в събота на Лаута, изтичащите договори на играчите и не особено голямата смелост на Динев, ме карат да мисля, че той просто ще си ходи. В момента само гадая разбира се. Сега ще си надена червена фланелка и ще се моля да не се класираме, да не се искат прекалено много пари за отбора. Нека Черноморец се оправят в Европа. Първо си я заслужиха, второ си имат и стадион-приказка. Ние да се молим да дойде читав(и) собственик(ици) и да имаме до 3-5 години стадион и функционираща школа. Аз резултати като днешния в Европа не искам. А с бате коко, това трудно ще стане.

Все пак изиграхме мачове, които ще останат в паметта на хората и ни донесоха много радост. Но явно той не желае трофеи и признание, а се стреми към други неща, които бързо "кешат". 2,5 г. бих ги определил по-скоро като успешни, отколкото като неуспешни. Но дърпането на ръчната, 2 пъти, в неподходящи моменти, доведе до разочарование. Не трябва да се влагат много емоции и да се казват много думи. Не трябва да доставяме удоволствие на "доброжелателите"... И направете го този лпортал с членски карти!
Последна промяна от sure thing1926 на 23 май 2012 21:21, променено общо 2 пъти.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Лично мнение: Това в Ловеч и Враца е пълен смях

Мнениеот marmi52 » 23 май 2012 19:47

:mrgreen:

След този кръг с чиста съвест мога да кажа: СЛАВИЯ на Чичо Венци е най-честният отбор в "А" група !!! :?
Днес май само за мача Черно море - СЛАВИЯ няма съмнения ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 23 май 2012 23:01

Абе момчета на мен ли така ми се стори или нямаше никой днес в гостуващия сектор днес в ловеч ???
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 май 2012 23:03

VakaMen написа:Абе момчета на мен ли така ми се стори или нямаше никой днес в гостуващия сектор днес в ловеч ???

Сторило ти се е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 23 май 2012 23:14

Дано !
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Върни се в “Локо Пловдив”