Jordan Henderson написа:Тия помияри са ми ясни. Обаче това което Мартинез знае е 5 пъти повече от умрялата и потънала наша легенда. Не казвам че ми е любимец,но в този момент го предпочитам много повече от мършата Дауглиш. А и някъде четох че ако Уигън изпаднат,доста отбори ще му се нахвърлят на Мартинез
Мърша ?? Ти си мърша, Далглиш е 10 пъти повече треньор от този и като неговият отбор ще изпадне какво показва това ? Че е велик или че не може да се оправи с отбора си. Далглиш се е доказал като треньор след като спечели с Блекбърн титлата в Англия и няколко пъти с Ливърпул. Не знам какви сте тия хейтъри долни, плюете още един от най-великите играчи от вашия "любим" отбор. Аз не знам дали точно ти си гледал мачовете през сезона, защото много ясно се вижда, че ИГРАТА НА ОТБОРА ВЪРВИ ! Нещата който провалят сезона са : липса на късмет (най-вече), глупави пропуски, разконцентрация в решаващ миг и понякога липса на хладнокръвие в играчите. Но защо съм седнал да споря с някакви пъпчасали тийнейджъри. Прочетох достатъчно коментари и аз лично се отказвам от такива "фенове" като вас. Повече няма и да погледна глупавия форум с още по-глупавите фенове (разбирачи).