Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 04 апр 2012 11:55

Още един номиниран за "Залата на славата" на Барселона - Бьорн Кюперс.

Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 12:17

Егати селската история тука бе, братче! Имам чувството, че съм на женска сбирка и се обсъжда само нещо, което женките са си заплюли.
Ще се намери ли някой Мъж в тоя форум, който плюе по Барселона, да каже, че в Милано ги порязаха?! Защо някой не включи в гордо пляснатите тук изработки на фотошопа и Йонас Ериксон?! Ааааа, той пък е оня, дето не свири дузпите за Барса в Милано. Те такива не заслужават вниманието на господата с фотошопа.
Пффф, направо ми се повръща от двуличие!!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 04 апр 2012 12:23

danchovalev написа:
Rudolf Hess написа:Вчера беше срам за футбола! От няколко години насам Барселона са жестоко подкрепяни... Преди години отмениха гол на Шева и се класираха на финал... После дойде Челси... 2 кристални дузпи не дадоха.. мача с Арсенал миналата година предполагам всичко го помнят... вчера с Милан.... повечето им мачове с Мадирд пак съдийско рамо... До кога френския идиот в Уефа ще се гаври по тоя тъп начин с феновете на футбола... Пожела си финал Барса - Мадрид и така като гледам, очаквам да си ги добута до там, освен ако те не се справят сами.В може би най скапаното и коромпирано време живеем!

Първо си неграмотен, "корОпцио", второ - погледни линковете от поста ми преди твоя... Трето - знаеш ли кой е Рудолф Хес :)

Първо: неграмотен не съм, допуснал съм правописна грешка, не е болка за умиране на всеки може да се случи. Второ : изибщо не си ми интересен ти, за да ти гледам линковете които си пуснал. Трето: обясни ми кой е Рудолф Хес младежо.
Фалшива коса, фалшив футбол!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 04 апр 2012 15:42

fcb_bg написа:Егати селската история тука бе, братче! Имам чувството, че съм на женска сбирка и се обсъжда само нещо, което женките са си заплюли.
Ще се намери ли някой Мъж в тоя форум, който плюе по Барселона, да каже, че в Милано ги порязаха?! Защо някой не включи в гордо пляснатите тук изработки на фотошопа и Йонас Ериксон?! Ааааа, той пък е оня, дето не свири дузпите за Барса в Милано. Те такива не заслужават вниманието на господата с фотошопа.

Ти имаш ли мъжко достойнство? Ясно, нямаш. Ако имаше, нямаше да приказваш толкова глупости.
По - добре е, жено, да замълчиш, че ставаш смешна.
Този, който ти е на профила, да не Господин Ръка. Май да. Ясно какъв футбол харесваш.
Жалък фен на жалък отбор с жалка история.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 15:49

hrclspr12 написа:
fcb_bg написа:Егати селската история тука бе, братче! Имам чувството, че съм на женска сбирка и се обсъжда само нещо, което женките са си заплюли.

Ти имаш ли мъжко достойнство? Ясно, нямаш. Ако имаше, нямаше да приказваш толкова глупости.
Този, който ти е на профила, да не Господин Ръка. Май да. Ясно какъв футбол харесваш.

Изпрати жена си бе, да види дали не съм мъж. такъв кур ще й отпоря, че няма да иска и да чуе за теб, г-н фен на отбор уличен в корупция и допусна тдо участие в евротурнир против всякакви правила.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 04 апр 2012 16:00

fcb_bg написа:
hrclspr12 написа:

Изпрати жена си бе, да види дали не съм мъж. такъв кур ще й отпоря, че няма да иска и да чуе за теб, г-н фен на отбор уличен в корупция и допусна тдо участие в евротурнир против всякакви правила.

Моля ти се,кажи ми че не си левскар.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 апр 2012 19:10

Beck's написа:Оревахте форума бе .... :!:

Великият "Милан" доказа колко е велик и колко трудно отборчето на "Барселона" дори след 1000 години може и да го стигне.
Великите отбори се познават по това, че не лаят след всяко ощетяване срещу вся и всьо. Може и да се обадят тук-там, но да пишат декларации, да се правят на важни е просто абсурдно. Те знаят кои са, откъде са произлезли, какво е било, е и ще бъде.
Понякога и те стават за смях, но това е много рядко явление. Фактът, че в момента има играчи в тима, които много не подобават да носят фланелката на най - успешния отбор в света, не означава, че един ден нещата няма да се променят към по - добро. Към съвсем добро едва ли някога ще се случи, то и няма да е реално.
Запалянковците могат да приказват каквото си искат, но хората, които са по върховете трябва да си траят в 99% от случаите. Просто така се налага заради името и авторитета.
"Барселона" никога няма да има величието на "Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн" и "Аякс". Никога. С титли и купи име не се купува. То се изгражда във времето на тяхното печелене. Разликата между "Левски" и "Барселона" в момента е само в играчите и нищо друго. Хамалският манталитет само показва колко жалки всъщност са те.

На "Милан" не му беше виновен само и единствено съдията снощи и това би трябвало да е ясно на всички трезвомислещи запалянковци. Има още много трески за дялане, докато се получат нещата. Пътят обаче е правилен. С "Б" отбора "россонерите" бяха напът да изхвърлят от играта уж най - големия фаворит за трофея. Забележете, с "Б" отбора. През почти целия сезон тимът на Масимилиано Алегри е преследван от контузии, играе във всевъзможни формации и в един момент ротациите започнаха да дават желания резултат. Трудно е винаги, но се получава с търпение и време. Да се каже, че двама или трима играчи са достатъчни за следващия сезон, е несериозно. Това е план минимум. Времето ще покаже какво ще се случва, но необходимостта от още нови попълнения е важна и ще стане това, което бленуват привържениците на тима по света. Има си хора, ние сме твърде далеч от нещата, те си имат глави на раменете и би трябвало да изпитат нещата.
Както беше много близо, така и всъщност "Милан" беше много далеч от снощния си съперник, но начинът да го победиш не е само чрез неговите оръжия, а и чрез търпение и класа.
Големият "Милан" се завърна. Догодина трофеят ще е "червено-черен".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 05 апр 2012 07:48

много точна статия!
много точно се описва разочарованието, което и мене сполетя от не получилия се звезден сблъсък! има много правила, които могат да накарат съдията да вдига картони и да свири дуспи, но тяхното прилагане в хода на мача показва дали той свири в полза на даден отбор или оставя отборите сами да определят кой е по-добрия! затова е меко казано смешно, да се свири дуспа в неголова ситуация! най-грозното беше, че тая дуспа се появи в момент, в който и двата отбора бяха вдигнали оборотите (едните се видяха застрашени от отпадане, а другите си повярваха че могат да направят чудо)! отделно тая ситуация се прибавя и към други такива от предишни години, когато съдията е накланял везните в полза на същия отбор!!!

оня гонгаджия табакеров, да си вземе поука как трябва да се пише, а не да ръси фенски тъпизми на страницата на "най-посещаваната спортна медия"!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 05 апр 2012 12:45

Чакам да прочета във форума сравнение кой е по-големият "престъпник спрямо футбола" Барса или Челси.
Виждам ,че нещо привържениците на отбора от Подуяне,които по презумция са фенове и на Челси нещо не са мнага активни. Готов съм да прочета всеки един аргумент или коментар ,че дузпата на Стамфорт брич е отсъдена с по-голямо основание от тази на Ноу камп...

Върни се в “Футбол - Свят”