Ето колко струва победата на Левски в Монтана!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ето колко струва победата на Левски в Монтана!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 мар 2012 21:43

blue avalanche написа:Очаквам да чуя колко ще струва победата във Враца...
За Локо Пд няма да питам-там работата е на "договорка" и "стискане на ръцете"!

За победата във Враца донос... пардон сигналът до ФИФА, ФАФА и ФУФА вече е написан и се чака да свърши мачът в неделя, за да се изпрати.(Може и по-рано, много важно, пък и кой ще разбере). ;) След това ще има и пресконференция на Тройчо М. и адвокат Баранка, водещ Сашо Диков, място: централното фоайе на Многопрофилната болница за активно лечение по неврология и психиатрия "Свети Наум" (4-ти километър, София). :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 мар 2012 21:47, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2012 21:43

donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години 8-) ...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера... :roll:

Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 12 мар 2012 21:52

Почнаха да се ръсят глупости на ляво и на дясно и то само от ,,достоверни'' източници как Левски купили мача или пък как Монтана им ,,полегнали''.А никой и не споменава мача в който Монтана загуби с 5:0 от цска-то.Тогава нямаше нищо подозрително нали, като още първите два гола бяха от съблекалнята,но няма проблем всичко е чисто като сълза.А сега какво излиза Левски побеждава и на някой не му изнася значи всичко е договорено.Просто слушам и не вярвам на очите си как могат да се пишат подобни глупости от хора които сигурно не са гледали мача по телевизията а де не говорим на живо.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 мар 2012 21:57

Някои май ги е яд, че побеждаваме и си измислят глупости!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 12 мар 2012 22:01

що някой сигурен източник не каже колко взеха Цска да паднат от Черноморец ? след няколко кръга и бургазлии имат мач с Левски!!!! :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 мар 2012 22:06

Синьо сърце написа:
donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години 8-) ...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера... :roll:

Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!

+1 :) Определено си личи стилът на игра, налаган от Николай Костов. Ще повторя стил и тактика, които играчите къде повече, къде по-малко успешно прилагат и вече започва да се получава. Има още какво да се желае, но отборът определено върви нагоре. Болшинството от новите играчи се включиха добре. Резервна скамейка не само че имаме доста дълга, а и се налага да се разделяме с някои играчи (най-пресен пример: Тошко Христов). "Левски" е бил само веднъж в групите на ШЛ, вярно е, но другите български отбори не са направили и това, повечето няма и да го направят в близките 50 години. :lol: Надяваме се сега с новите спонсори да има и повече средства за по-качествени попълнения, защото само с желание в ШЛ не се влиза, както и само с пръдня не се прави боя. :)
П.П. "За два месеца Николай Костов направи от "Металург" отбор, но имаше много пари....Без футболисти не става." Велизар Димитров
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 мар 2012 22:07, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 12 мар 2012 22:07

Sisi 1914 написа:Някои май ги е яд, че побеждаваме и си измислят глупости!
:evil:

+1
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

pavcho_bg
Контакти:

Мнениеот pavcho_bg » 12 мар 2012 22:18

Какво изобщо прави тая тема тук? Като им е мерак толкова да се занимават с нашия отбор да си правят такива теми в техния раздел и да си плюят колкото искат! всички цесекарчета висят в нашия форум. Та дори и новото им треньорче не си гледа работата ами все към Герена. Имам чувството, че е по- наясно какво се случва с Левски, отколкото с цска. Боже, Боже!!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 12 мар 2012 22:29

С пристигането на тройчо започна повсеместна атака срещу Левски от всички страни, чак пък толкоз страшни да сме!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 мар 2012 22:54

Колкото по-бързо се затрие цесекарщината в България, толкова по-добре. И забележете - казвам "цесекарщината" а не клуба с 4-те букви. Защото имам приятели цесекари, които обаче не са заразени с тази противна цесекарщина, която се вижда в нашия подфорум.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”