Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Ботев, това е България

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 13:19

VETERANI написа:
battlestar31 написа:Аз си мисля че Левски е България ;)

Аз си мисля,че майкати е *****!!!

Аз пък си мисля че си тъпа свиня ;)

shotgun
Контакти:

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот shotgun » 16 дек 2009 13:20

Canaries front написа:Форевър,да те питам аз едно въпросче...................?

Някога да си видял тази личност да дава отговор на каквото го питат?.Той е болен човек и тавива като него, vhp/vhpvhp който е един и същ мишок ги радва положението в което е Ботев Пловдив.Само чакат да чуят нещо кофти за отбора и им избиват злобата и комплексите срещу другите във форума.И какво ве форевър/вхп като 4 месеца сме били заблудени или овце?.Да много от нас сега имат сълзи в очите , но пък вие сте много доволни какъв е проблема?.Има една дума надежда - дума която вие не познавате.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 дек 2009 13:21

Хора, стига с тия помпозни слова и купешки фраз. Нито Ботев е България, нито Левски е България, нито ЦСКА е България. Стига вече като, някакви инфантили се държим и се бием в гърдите кой отбор е лицето на България. Всеки си има пристрастия и е в правото да си ги защитава. Обаче да определяш своя си отбор за България ми звучи налудничаво. Това е за някоя клинична пътека. Иначе успех на ботевистите в борбата им с Христолов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 16 дек 2009 13:25

Аз не обвинявам никого за разлика от вас.Нито Пичоне или Чернев,Кочев,Пенчев.Има един виновник и той е селския.Ако незнаеш лиценза на пичоне се използва 2 мача,когато още ги нямаше италианските футболисти,даже тогава феновете го псуваха,но колелото се завъртя.Но да прехвърляш вината върху други хора,като някои други минават между капките не е чесно.Просто ви казвам радвайте се,че вашите професии не са като треньорската,защото тогава друга песен щяхте да пеете

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 дек 2009 13:25

dodo7271 написа:Хора, стига с тия помпозни слова и купешки фраз. Нито Ботев е България, нито Левски е България, нито ЦСКА е България. Стига вече като, някакви инфантили се държим и се бием в гърдите кой отбор е лицето на България. Всеки си има пристрастия и е в правото да си ги защитава. Обаче да определяш своя си отбор за България ми звучи налудничаво. Това е за някоя клинична пътека. Иначе успех на ботевистите в борбата им с Христолов.

Виж сега,това е едно от малкото умни неща написани от човека пуснал темата.Да Ботев е България,Левски също е България,А за футболна България едва ли влакови композиции шоколади и подобни са България.Така,че прочетете темата а не само заглавието и и ако не ви отърва си гледайте форума и залагайте колко гола на празна врата ще пропусне Йовов и дали Ребех ще влезе в затвора за пиян шофьор или убийство на терена

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 13:26

creamfields

нещо пак ме бъркаш. Аз лоша дума за Чернев, Пепо или Кочев да съм казал? Къде? както и за Пичони не съм. Има един тук който нарича Пичони негодник защото отказал да стакчува когато бългхарите били готови и защото слугувал на неградския. В резултат на това се появиха въпроси към Форевера, дали исползвайки същите критерии той би нарекал така и Чернев и други, отказали на феновете стачка и така подкрепили Урода, и служели така като Пичионито на същия?

както виждаш Форевера НЕ е отговорил до сега на тези въпроси ... както и на 100ци други, задавани му тук при всяко негово БОМБАстично появяване ...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 дек 2009 13:29

Много тъпи спорове водите,че чак с обиди!Левскарите "ревнуват",че има такава тема/виждате ли ние сме отбора на народа/.Съобразявайте се...става дума за национални герои.
Изображение
Изображение

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 16 дек 2009 13:32

Alternative написа:Много тъпи спорове водите,че чак с обиди!Левскарите "ревнуват",че има такава тема/виждате ли ние сме отбора на народа/.Съобразявайте се...става дума за национални герои.

Подкрепям ги напълно Ботев, но малко преувеличи с това "ние сме отбора на народа..."? ;)

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 дек 2009 13:34

Значи когато българите отказаха да стачкуват бяха и още са мразени, а когато пичони отказа, е няма проблеми той е пич!!! :!: :?:
За едни може за други не!
За мен той е толкова виновен колкото и българите които толкоз мразите!
И ПАК ВИ ПИТАМ ВСИЧКИ КОИТО ЗАРАДИ НЕГО СТЕ ГОТОВИ ДА УБИВАТЕ
КОГАТО ДОЙДЕ В ПЛОВДИВ КАТО КАКЪВ ДОЙДЕ И КАКВО КАЗА??????? :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 13:38

"По делата им ще ги познаете"

Върни се в “Архив”