Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2016 21:28

GOLEADOR написа:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FsDaYk1yKz8&app=desktop[/youtube]
[offtopic]Изображение[/offtopic]

На този мач съм отсреща, във В сектор... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2016 21:30

GOLEADOR написа:
Teo написа:
pomiqr272 написа:Как я карате припознавачи? Разкажете след мача с "Монтана" какво е чувството да се завърнеш в бащината къща.

Велико е чувството в момента празнуваме в нас 18 годишна вярна служба към любимия отбор!
20.10.1998 - 20.10.2016... от 7 годишен върху сърцето ми ебрандирана емблемата на клуба!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FsDaYk1yKz8&app=desktop[/youtube]
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Бях в сектор В с баща ми!
Горе в дясно последния блок откъм Б.
Еххх... доста спомени имам от тоя мач.
Първите стъпки винаги се помнят! :)

venom

Мнениеот venom » 20 окт 2016 21:47

Като гледам гола на Валентин Найденов, личи си Алексис Санчес от кой се е учил. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2016 21:59

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Милева да се стяга и да организира търга за емблемата по най-бързия начин!

Що ви е търг, като и сега си я ползвате най-нагло и безпрепятствено :roll:

Нещо пак си се объркал,но това е твое перманентно състояние.След закупуването на емблемата ще стане ясно кой ще възроди ЦСКА.За мен по-важно е приемането в семейството на ЦСКА,защо обаче отборите не действат на този фронт - нямам обяснение.Щото приемат ли те в семейството всеки член може да ползва запазената марка и оригиналното лого на клуба!!!
Изображение

Дали да влезем в уикито и да видим запазеното лого на клуба ви колко пъти се е сменяло през годините?!? Освен това, запазеното лого на Литекс е друго и те сега ползват незаконно, но и ненаказуемо, чуждо лого.
И понеже аз съм объркан, а ти си в ред, ще обясниш ли на мен, объркания, с какво право в момента се ползва тази емблема, която ще купувате?! Обаче го обясни без мантрите, така характерни за припознавачите, а логично! Ако нямаш обяснение, просто замълчи занапред относно тази емблема, търгове и купувачи. Тази емблема първо бе обявена на търг от НАП, а сега ще я продава синдика..къде е логиката, за да не я продава отново НАП?!?

ПП- Може да обясниш, също логично, защо, след като сте ЦСКА, с 31-те титли, ще купувате от ЦСКА, с 31-те титли емблемата :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 окт 2016 22:10

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Милева да се стяга и да организира търга за емблемата по най-бързия начин!

Що ви е търг, като и сега си я ползвате най-нагло и безпрепятствено :roll:

Нещо пак си се объркал,но това е твое перманентно състояние.След закупуването на емблемата ще стане ясно кой ще възроди ЦСКА.За мен по-важно е приемането в семейството на ЦСКА,защо обаче отборите не действат на този фронт - нямам обяснение.Щото приемат ли те в семейството всеки член може да ползва запазената марка и оригиналното лого на клуба!!!
Изображение

Да бе ! Ти си толкова гениален , а не те слушат въобще ....а за емблемата ...тва е такава глупост ... майкооооо бегай !

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 окт 2016 22:34

Джужети че ви купи емблема , ама друг път ......хахахаха !

Кво стана с баба Дора ? Джуджето натиска в Инспектората да я махат , натиска и в Апелативния съд да я махат .....и на двете места изяде дървото .....ами сега , припознавачи ? Кво праиме ? Хахахаха ! Сега почва интересното !

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 окт 2016 22:39

E за кво да ви купува емблемата малкия тарикат като и сега си я ползвате, безплатно. Сигурно ще кажете да ни легитимира. Те така и така вече ви припознаха.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 окт 2016 22:42

ceBep написа:E за кво да ви купува емблемата малкия тарикат като и сега си я ползвате, безплатно. Сигурно ще кажете да ни легитимира. Те така и така вече ви припознаха.

За вас тънкообидните! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 окт 2016 22:48

Ozzimozzi написа:
ceBep написа:E за кво да ви купува емблемата малкия тарикат като и сега си я ползвате, безплатно. Сигурно ще кажете да ни легитимира. Те така и така вече ви припознаха.

За вас тънкообидните! ;)

Накрая да не изядете дървото вие , Дебелообидните ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2016 23:23

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:

За вас тънкообидните! ;)

Накрая да не изядете дървото вие , Дебелообидните ?

Ние го ядеме от една година и мало више и все гладни оставаме ,Донкееее :lol: :twisted: :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”