Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 23:08

CTAHKO написа:Аз няма да взема отношение по темата 8-) Вие сте му напълно достатъчни да му държи влага цяла седмица :lol: Да влезе следващият :lol:

Ква влага, бе, цървул? :?: Ти си просто един форумен шут и нищо повече. Останалите "опоненти" може да не ги харесвам, но с времето започвам да уважавам тези, които са показали с коментарите си, че го заслужават и са достойни хора.

А ти си единствено достоен за съжаление. 40 и кусур годишен да си прави по 1000 акаунта, да навърта по над 100 000 мнения, само и само да дразни непознати хора из интернета. Жалък си.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 23:11

fcb_bg написа:В случая точно държавата е съпричастна, аре стига с тъпотиите. Въоръжаваме Асад, ти пиян ли си бе? :lol:

http://images.ibox.bg/2015/06/09/809.pdf

Какъв е този доклад и защо трябва да го приемам за 100% истина? :?: Направо ми е чудно как може да мислите, че България продава оръжия на ИД. :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2015 23:14

diplomat написа:
fcb_bg написа:В случая точно държавата е съпричастна, аре стига с тъпотиите. Въоръжаваме Асад, ти пиян ли си бе? :lol:

http://images.ibox.bg/2015/06/09/809.pdf

Какъв е този доклад и защо трябва да го приемам за 100% истина? :?: Направо ми е чудно как може да мислите, че България продава оръжия на ИД. :shock:

Ам то и на мен ми е чудно що Щатите искат да купуват дърти савецки военни разработки от България, ама карай. Па и ми е чудно Саакашвили ли поръча наше оръжие за Грузия, или е било платено от подстрекателите, ма за тва не се говори.
Виж ми подписа .
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2015 23:21

И за капак ше ти кажа, че България върви стабилно към еърполисинг, после да не ми кажеш, че аз съм бил шантав руснак дет искал да затрива страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2015 23:34

diplomat написа:
CTAHKO написа:Аз няма да взема отношение по темата 8-) Вие сте му напълно достатъчни да му държи влага цяла седмица :lol: Да влезе следващият :lol:

Ква влага, бе, цървул? :?: Ти си просто един форумен шут и нищо повече. Останалите "опоненти" може да не ги харесвам, но с времето започвам да уважавам тези, които са показали с коментарите си, че го заслужават и са достойни хора.

А ти си единствено достоен за съжаление. 40 и кусур годишен да си прави по 1000 акаунта, да навърта по над 100 000 мнения, само и само да дразни непознати хора из интернета. Жалък си.

Дообре 8-) Преместих си го от единия крачол в другия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 23:37

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Лайното ли? :?: Вониш, клошар.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2015 23:40

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Лайното ли? :?: Вониш, клошар.

Само това ли успя да измисли умната ти талибанска главица 8-) Както виждаш, дразнят се само неграмотните и нечетящите лаици 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 29 сеп 2015 00:51

sin4ec написа:Окендзахме темата за Украйна и Донбас. То и нищо не става там( за радост). Хората се поосвестиха, а то все едно бяха в Ленинград или Сталинград...мен за тях ми пука и дечицата в избите, майната ѝ на политиката.
Не знам как ще си помнят детството-да седят в мазетата под барабанен артилерийски огън. И тука бих зачекнал кой спонсорира и организира брутален държавен преврат в суверенна държава, че и се хвали с това. Но донесе ли това добро на Украйна? Нанайси. Донесе човешки трагедиии над 3 млн( официално) украинци, отишли на гурбет в Русия. Друг един милион( официално) от Донбас поиска убежище и влезе в Русия. Реалните цифри са много по-големи.
Дето са пипнали САЩ, там са останали трагедии и смърт. Същото важи и за СССР. С Русия е малко по-различно. Тактиката на замразени конфликти даде резултат. Даде резултат и подценяването-до ден днешен някои мислят за руската армия като за тази на СССР-тежка, тромава, скована от стари укази, закостеняла...
Днес картината е катастрофално ( за някои) променена. Частната армия на Путин завзе Крим за една нощ без изстрел и жертви. Пратените над Крим американски дронове бяха свалени до един. Нахлулият в Черно море в разрез със спогодбите американски флот беше зааплашен с напълно законно унищожение и напусна. Факт.

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор ще се сълглася на 100% с анализа ви ! Много добре е формулирован и написан!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 сеп 2015 18:33

analizatora написа:
sin4ec написа:Окендзахме темата за Украйна и Донбас. То и нищо не става там( за радост). Хората се поосвестиха, а то все едно бяха в Ленинград или Сталинград...мен за тях ми пука и дечицата в избите, майната ѝ на политиката.
Не знам как ще си помнят детството-да седят в мазетата под барабанен артилерийски огън. И тука бих зачекнал кой спонсорира и организира брутален държавен преврат в суверенна държава, че и се хвали с това. Но донесе ли това добро на Украйна? Нанайси. Донесе човешки трагедиии над 3 млн( официално) украинци, отишли на гурбет в Русия. Друг един милион( официално) от Донбас поиска убежище и влезе в Русия. Реалните цифри са много по-големи.
Дето са пипнали САЩ, там са останали трагедии и смърт. Същото важи и за СССР. С Русия е малко по-различно. Тактиката на замразени конфликти даде резултат. Даде резултат и подценяването-до ден днешен някои мислят за руската армия като за тази на СССР-тежка, тромава, скована от стари укази, закостеняла...
Днес картината е катастрофално ( за някои) променена. Частната армия на Путин завзе Крим за една нощ без изстрел и жертви. Пратените над Крим американски дронове бяха свалени до един. Нахлулият в Черно море в разрез със спогодбите американски флот беше зааплашен с напълно законно унищожение и напусна. Факт.

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор ще се сълглася на 100% с анализа ви ! Много добре е формулирован и написан!

Анализаторе, аз със синчеца ще се съглася, ама я ти ни представи един собствен безпристрастен и обективен анализ да те оценим подобаващом м? Така де, само с хип-хип ура под чужди коментари издиша ролята, която си си определил (с този ник).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 29 сеп 2015 19:15

Betchualeng Arnaikem написа:Анализаторе, аз със синчеца ще се съглася, ама я ти ни представи един собствен безпристрастен и обективен анализ да те оценим подобаващом м? Така де, само с хип-хип ура под чужди коментари издиша ролята, която си си определил (с този ник).

Благодаря Ви за културната и възпитана забележка. Ще си взема бележка и мисля да послушам вашия съвет и скоро ще направя обективен и обстоен политически анализ на ситуацията в Украйна от 2013 до 2015г. Обещавам да бъде интересен.

Върни се в “Архив”