Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
А, да, и как бил най модерния, флагмана, че и какъв двигател имал, че и не знам що си
САМО ЛЕВСКИ!
То така се започва....нов автобус....нови играчи на пролет....нов собственик лятото и проект и започване на нов стадион.
LoveAndPeace написа:honda написа:LoveAndPeace написа:Колко ЛЕВСКИта има в България , че е нужно това София отдолу ??
При време имаше 9 ФК Левски ,членове на БФС
Ясно. За да не ни объркат , че Левски Карлово идва и сме изпукали София.
Звучи логично.
Много от тук пишещите на сте били родени, когато се пееше за ЛЕВСКИ СОФИЯ. Това беше преди да ни лепнат спартак.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Гледах Преслав Бачев в мача им срещу Локомотив Пд. Игра 70 минути, рядко се срещаше с топката, не спечели нито едно единоборство, не пресираше, смениха го. Лошо. Имаше надежди в него, но поне засега не виждам как ще играе в Левски.
scooool написа:Някой да обясни за бавните като мен! Ако се води отбора към фалит - няма ли така сами да си спрат кранчето???? Насо изглежда и се облича като селски тарикат, но не изглежда глупав! Мен ме кефи брандирането на автобуса.
Нов автобус, освен необходимост, е и актив. Според някои са пари, изхвърлени в кофата. Други пък пият белина.
Вълчан написа:То така се започва....нов автобус....нови играчи на пролет....нов собственик лятото и проект и започване на нов стадион.
Турците ли идват?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Никой не идва, наши са си, ама трябва да им търпим неграмотността...
От една страна не е лошо клубът да има нов автобус, от друга ако е 1.2м, той излиза по около 100к на пътуване грубо. Говорим само за първия отбор де, ама от 15 гостувания през сезона като махнем две във Варна, едно до Разград и едно до Добрич до които се лети.......Отделно имаш още 3-4 в София, ама айде, броят се. За по 100к на гостуване могат да пътуват сигурно с хеликоптери и ще излезе по-евтино.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1,2 милиона са наистина много, но нека този, който хвърля тези цифри във форума, ги подкрепи с доказателства, иначе просто спекулира.
-
Bet_Expert
- Контакти:
rhaegar написа:От една страна не е лошо клубът да има нов автобус, от друга ако е 1.2м, той излиза по около 100к на пътуване грубо. Говорим само за първия отбор де, ама от 15 гостувания през сезона като махнем две във Варна, едно до Разград и едно до Добрич до които се лети.......Отделно имаш още 3-4 в София, ама айде, броят се. За по 100к на гостуване могат да пътуват сигурно с хеликоптери и ще излезе по-евтино.
Абсолютно си прав!
За ходене до Овча Купел, Надежда и два пъти до Васил Левски в годината не е нужен рейс за 1.2 млн.
Според народа ни това е на прасе звънче или на гол тумбак - чифте пищови.
Реално имаме 2 ходения до Плд, едно до Рз, едно до Враца, едно до Монтана и едно до СтЗ за цялото първенство. Както правилно си отбелязал, за Добрич и Варна ползваме самолет.
Левски има нужда от нов рейс, но не сега е моментът.
Те си знаят, ще видим.