Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот burchill » 30 апр 2025 01:59

Udoji90 написа:Аха, викаш, всички други такива ситуации във всички други мачове се свирят... Докато ръката му беше там, Кварацхелия си беше на крака - в момента, в който я махна, онзи падна. Не можеш да ме убедиш, че този контакт е причината за падането. ;)

Губи контрол върху топката вследствие на задържането и потенциален гол,затова е нарушение и дузпа.Това,че е общоприето такива задържания да не се свирят от съдиите не значи,че е правилно.Общо взето с толкова контузени стигнахте доста далеч и е успех.ПСЖ има комфорта да си подритва в лигата дори с резерви и да си пази играчите за важните мачове,да не говорим колко пари са изсипани в този отбор.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 апр 2025 08:19

Аз не мисля че това беше достатъчен контакт, в следствие на който Квара да загуби каквото и да е, освен малко достойнство при падането. Щеше да е доста мека дузпа и добре че не я дадоха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 апр 2025 08:43

Дузпа едва ли, но ......
Ръката през кръста може да не бе достатъчна за събаряне на нападателя, но бе достатъчна да го забави за да даде възможност на Деклън Райс евентуално да отнеме топката. Това за мен беше по-същественото в случая.
В 9 от 10 случая същата ситуация във всяка друга зона на игрището щеше да се свири фаул.
Изключително глупава постъпка на Тимбър.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 30 апр 2025 10:31

yulkata написа:Реал отпадна и коментарите в ШЛ секнаха,що така? ли?

мистерия е как слабия Арсенал ги отстрани :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 апр 2025 10:56

Ако си гледал внимателно мачовете, няма да ти е никаква мистерия. ;) И пак все в чуждата паница гледаш и дрънкаш.
Относно предишното, съгласен съм, че в 9/10 случая щяха да го свирят фаул навсякъде по терена. Обаче съм сигурен също, че в 9/10 от случая в нечие друго наказателно поле нямаше да го свирят. Change my mind. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 30 апр 2025 14:46

JustChelsea написа:Какво издиша ПСЖ ? От селската Лига, където от октомври са Шампиони и на -3 -та скорост могат да я карат до май.

Е Арсенал пък за кво играят в Англия, като и там е ясно кой ще е шампионът, кой втори и т.н.

rhaegar написа:Аз не мисля че това беше достатъчен контакт, в следствие на който Квара да загуби каквото и да е, освен малко достойнство при падането. Щеше да е доста мека дузпа и добре че не я дадоха.

Изработена ситуация си беше, което в повечето случаи щеше да се свири. И за много по-малко се дава дузпа. Гледах го с английския коментар на CBS Спортс и те също си го признаха.

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 30 апр 2025 16:50

Хайде момчета, и тази вечер имаме нужда от Интер, друг път ние ще върнем услугата. Дано италианците успеят да излъжат Барса.
Арсенал бяха много, много слаби срещу ПСЖ, резултатът им дава някакъв шанс, но играта им бе потресаваща. Стигнеше ли веднъж топката до нападението и там вече всичко свършваше С такава игра, под два гола загуба във Франция би било успех.

Абсолютно не съм съгласен, че Арсенал влезнаха късно в мача... ПСЖ просто им позволиха това, защото бяха доволни от резултата до този момент.Арсенал започнаха да играят, тогава когато французите им позволиха да го направят.Французите през цялото време контролираха мача в желаната посока, въпреки че някои биха повярвали, че ранният гол е причината за това.

ПСЖ за момента изглеждат като най-добрият отбор, който може да манипулира ситуацията на терена бързо и да се променят на момента.

Докакато гледах Анчелоти в Реал, се научих, че да развиеш момента в желана посока е качество, което те прави легенда, дори и да имаш много други слабости.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 30 апр 2025 21:19

Играта на Арсенал напълно оправда приказката,че два пъти чудо не става! Нито помен от играта им срещу Реал,вероятно в онзи мач направиха нещо на което и те не могат да си повярват.Според мен са Чао..... :( :(

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 апр 2025 21:36

Колкото позволи съперникът, толкова играеш. ПСЖ в този момент просто се оказаха доста по-подготвен отбор от Реал. С цялото ми уважение към испанците. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 30 апр 2025 21:48

Така както от Гуардиола съм очаквал във важни мачове да предложи нещо повече от това което може,но не става,признавам си при Артета победата над Реал си беше над нивото му :!:

Върни се в “Архив”