Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот tiamat » 10 юни 2020 21:49

Blue_Blood84 написа:Вие тука всички, които мрънкате и плюете, мислите ли, че като дойде Ясен или Мъри след седмица Левски ще започне да играе като по тяхното време. Ще почнете да мрънкате и по тях защо падаме, няма да има никаква разлика дори и с тях. Докато не си оправим важните дългове и няма спокойствие в отбора, и сър Алекс да дойде, пак ще играем като вчера. Мъри в началото като пое отбора първата година го направихме на нищо, ама тогава нямахме телефони с интернет и лаптопове да си мрънкаме. Отбора ще се разпадне, заради 24 милиона дългове, вие мислите за играта от вчера.

То и Ясен беше плют нонстоп, доколкото си спомням...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 юни 2020 21:55

Мисля, че е редно Хубчев да си ходи. Развитие в игрови план и резултати няма. Ясен Петров да се пробва, щом иска. То кой ли не пробвахме вече. Между другото Хубчев е българският вариант на Роси. Мисля, че е време да пробваме с някакъв по-смел треньор, не толкова консервативен, дето би рискувал повече в офанзивен футбол.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 юни 2020 23:46

Чета мненията и слава богу на повечето им се отвориха очите за Хубчев. Преди вируса бяхме горе-долу 50/50, а сега тук-там някой неориентиран още не е разбрал защо искаме да се маха. Всичко най-лошо което се очакваше от него се случи и не можа поне с нещо малко , но приятно, да ни изненада. Такъв тъпунгер толкова дълго време да води отбора, а отбора да копае дъно всеки мач, не си спомням. Единственият мач, в който имаше полза от антифутбола му беше за купата срещу Лц. Всичко останало е мъка и гавра със спорта. С юношите ако играехме така, щях да съм спокоен, но с тези играчи , половината от които сме ги виждали, че могат да играят, да ги накара да изглеждат като параолимпийски отбор, се изисква сериозна некадърност. Нещо като специална дарба на човек със специални нужди.
ПК също има роля в това падение с неадекватни спортнотехнически намеси и ако остава в отбора ще е добре да си гледа бумагите и да не се бърка в неща, които не разбира.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 юни 2020 02:23

Абе не, че нещo, ама имам известни съмнения относно спортно техническото възможности на Сираков. Най-вече дали са в крак с времето. Като го слушах има чувство, че управленските му методи са някъде около 2006 още. И това обяснение в любов на Микренския.... Според мен махането на Петков не е правилно. СТД работата му се коментира само като не върви селекцията и не се подписват договори, а иначе е лесно да кажем, че нищо не е свършил. Според работи професионално.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2020 03:37

tiamat написа:
Blue_Blood84 написа:Вие тука всички, които мрънкате и плюете, мислите ли, че като дойде Ясен или Мъри след седмица Левски ще започне да играе като по тяхното време. Ще почнете да мрънкате и по тях защо падаме, няма да има никаква разлика дори и с тях. Докато не си оправим важните дългове и няма спокойствие в отбора, и сър Алекс да дойде, пак ще играем като вчера. Мъри в началото като пое отбора първата година го направихме на нищо, ама тогава нямахме телефони с интернет и лаптопове да си мрънкаме. Отбора ще се разпадне, заради 24 милиона дългове, вие мислите за играта от вчера.

Грешно си спомняш. При Я. Петров отборът играеше атакуващ футбол, за разлика от Хубчев, при който практикуваме някакъв друг спорт! Ясен имаше две сериозни издънки. Едната беше загубата в Ловеч, когато изпуснахме равенството в последните минути, а при 1:0 за нас, Гара изпусна сам срещу вратаря да направи 2:0. Ако този мач беше завършил равен, тогава ставахме шампиони. Другата издънка беше загубата срещу червените на Г. Аспарухов. При Ясен през пролетта имахме 13 победи, 1 равен и 1 загуба. Имало е и по-добри представяния за тези 106 години, но се броят на пръстите на едната ръка.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2020 03:40

1914.1902 написа:Хубчев е най-некадърният треньор на Левски, който съм виждал. Ще остане в историята само с антирекорди.

Верно си е, но го кажи на онези "спецове", дето му предричаха успехи с клуба. Бил печелил купи, бил играл финали, бил победил Швеция и Холандия с нац. отбор. Страшната работа. Ама същите "спецове" не виждаха с какъв стил играеха отборите му, вкл. и Левски!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 юни 2020 04:19

rane написа:
tiamat написа:

Грешно си спомняш. При Я. Петров отборът играеше атакуващ футбол, за разлика от Хубчев, при който практикуваме някакъв друг спорт! Ясен имаше две сериозни издънки. Едната беше загубата в Ловеч, когато изпуснахме равенството в последните минути, а при 1:0 за нас, Гара изпусна сам срещу вратаря да направи 2:0. Ако този мач беше завършил равен, тогава ставахме шампиони. Другата издънка беше загубата срещу умрелите на Г. Аспарухов. При Ясен през пролетта имахме 13 победи, 1 равен и 1 загуба. Имало е и по-добри представяния за тези 106 години, но се броят на пръстите на едната ръка.

Да де, при Ясен беше като че ли най-добре играта, на фона на всички след него. Тогава добри ЦЗ ни липсваха... Искам да кажа, че въпреки това и той беше плют на общо основание. В смисъл, дежурните плювачи си плюеха :)

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 10:25

Аз исках да кажа, че който и да ни е треньор, в тая каша докато не се оправи клуба като финанси и дългове няма да има значение и няма да се подобри от игра, защото тия неща ядат отбора отвътре, но управлението е виновно, че са натрупани, няма спокойствие. Е и Акрапович в началото искаха да го махат от Локото, ама ето какво направи, но и той да дойде тука ще се хване за главата и ще свърши като всички други. Тука си е ебало майката от напрежение натиск грешно управление и тнт.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 11:42

Ето, водим преговори със Славиша, и аз съм За него да се върне.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 16:33

2009/10 - Емил Велев / Ратко Достанич / Антони Здравков
2010/11 - Ясен Петров
2011/12 - Георги Иванов / Николай Костов / Ясен Петров
2012/13 - Илиян Илиев / Николай Митов
2013/14 - Николай Митов / Славиша Йоканович / Антони Здравков / Елин Топузаков
2014/15 - Хосе Мурсия / Георги Иванов / Стойчо Стоев
2015/16 – Стойчо Стоев / Люпко Петрович
2016/17 – Люпко Петрович / Елин Топузаков / Николай Митов
2017/18 – Николай Митов / Делио Роси
2018/19 – Делио Роси / Тодор Симов / Славиша Стоянович / Георги Дерменджиев / Георги Тодоров / Петър Хубчев

Ето ги всичките от последните 10-11 години.
Емил Велев-последната титла и го махнахме.
Ясен Петров-приятен футбол и групите на лига Европа
Илян Илиев-отпадане от босненски отбор
Славиша Йоканович- спомням си, че като си тръгваше бяхме вдигнали тапет с надпис, че сме с него и го подкрепяме.
Стойчо Стоев- сравнение с други, много дълъг период, загубен финал в Бургас, скандирахме му името като си тръгваше.
Люпко, пияница или изкуфял дъртак, остави ни на първо място и Нар и Бабатундето играеха нещо при него, но при тирето го разкриха, че вече не става.
Роси-дълъг период като Стойчо Стоев, загубения финал от Славия с дузпите и отпадането от Вадуц, запомням го с категоричното отстраняване на тирето на полуфинала, тогава 2-0 и 2-2 надиграхме ги отвсякъде.
Славиша Стоянович- всички го харесвахме май, но накрая там бяха загубите от Ботев Враца на герена, загубите от Черно море, равенството със Септември.
Тоя Мурсия май имаше 4-ри мача, и точно след единствената му победа го махнаха. Митов си го знаем с финала с Берое и равенството със Славия. Гонзо, Топузаков, Героги Тодоров, Дерменджиев, те само запълваха отбора след увлонението на някой, до назначаването на нов треньор.
И стигаме до Хубчев-лоша и дразнеща игра.
Общото между всички, нито един трофей освен Кокала де, но да кажем, че след него започна пропадането. Аз си мисля, че започна още от Вили Вуцов, когато не можахме да бием Бате Борисов, които все още бяха обикновен отбор и после с тия пари, които те спечелиха си направиха хубаво стадионче и станаха редовен участник в групите и на двата турнира. Все си мисля, че Вили Вуцов ни е най-зле от всички. Тогава отбора беше с висок коефициент и само отстраняването на един отбор ни вкарваше в шампионска лига. Сега се радваме, че бием Ружомберок в първия кръг.
Но най-главния пробем според мен, неправилна инвестиция на спечелените пари от лига европа и шампионската лига, защото видяхме Бате Борисов и Лудогорец как се промениха след първото им влизане в групи на турнир, а ние как пропаднахме точно след групите.

Върни се в “Левски”