Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Нещата с нищо не се различават от последните трансферни прозорци. Идват някакви играчи, световно неизвестни по правило или от български клубове, където обаче не са водещи фигури. Идват, но в замяна на това и сравнително късно. Всеки в различна форма, един нетренирал, друг неиграл, трети се ослушвал до последно за по-добра оферта. Докато си научат имената се нареждат 4-5 мача загуби/равни, обявяват се за некадърни, треньорът също е некадърен, защото не може да направи тази блестяща селекция шампиони и се сменя, 2-3 се изгонват и така. Ако се попадне на нещо по-читаво като Аниете е просто изключение. Честно казано предпочитам от 2010 досега Главата и Тополата да играеха в защита всеки сезон и съм сигурен, че щеше да е 2 пъти по-добра защитата.
добре де човека каза че ще се вземат още 5-т.е. взехме Костадинов,Лудия Макс и остават още трима-сенегалеца,Христов и евентуално Ернандес.
А някой има ли представа дали имаме интерес към Златински доколкото знам лудите не искат пари за него-или в Локото ще се връща.
А някой има ли представа дали имаме интерес към Златински доколкото знам лудите не искат пари за него-или в Локото ще се връща.
LEVSKI_FOREVER
Спор(т)ният директор на Левски Георги Иванов заяви, че с привличането на Максимилиан Карнер селекцията в защита е приключила. На мен това най- малко ми звучи несериозно. Веско гони 35-те, от Мики футболист едва ли ще стане, на Белаид му липсва ищах за игра и я кара "през пръсти", на австриеца ще му е необходимо време за адаптация, в Александров пък няма грам класа. Този насила произведен директор когато и да бъде изгонен все ще е късно. Хей, уважаеми членове на УС и НС- спите ли? Това насилствено налагане на средняшки манталитет до къде ще ни доведе. До сега викахме "Батков вън"- и стана. От днес трябва да викнем "Гонзо вън". И ще стане.
metodito написа:rhaegar написа:Да оставим Прохазка на бека ще е най-малоумното действие на Гонзо до сега. Или поне ще е в Топ3 на глупостите, които е сътворил.
МОЛЯ?! Я пак, аама си го повтори на глас това, което си написал. Я кажи, кажи, кой сложи Роман на бека. Ах, че интересно. Теорията ми за безаргументното плюене (ей тъй да си храчим) по Георги се доказва и с твоето мнение, човек. Баш пък от теб не съм го очаквал (освен, ако някой друг не пише от твоя профил....).
Не казвам, че вината за първоначалното поставяне на Прохазка на бека е само на Гонзо. Но упоритото му непривличане на десен бек, който става за нещо повече от метач на Герена, какъвто е Сашо, не работи за връщането на Роман на неговото си място. Това имам предвид под малоумно действие.
Прохазка няма нито скорост, нито позициониране, за да играе бек. Единственото, което му помага да не е тотална излагация там е, че успява да отнема топката сравнително чисто. Във футбола най-лошото е, да налагаш играчи на непривични позиции, това никога, или почти никога, не води до нещо добро. Много малко са тези универсални футболисти, които успяват да се нагодят към всяка една позиция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Във футболните симулатори и игри преместването на даден играч с 2 метра от типичната му позиция моментално сваля сериозно оценката на същия, а в "Левски" от години преквалифицират за щяло и нещяло на всякакви позиции. Преквалификацията на един футболист от една към друга позиция моментално означава отслабване и на двата поста. Освен ако няма също толкова качествена резерва, но в "Левски" резервната скамейка от години е по-къса и от оная работа на спортния директор, въпреки _стотинте футболисти, преминали през отбора.
Но то всъщност на много позиции качествени титуляри отдавна няма, аз за резервите се размечтах...
Аз ако бях на мястото на Стоев, щях да пускам Бодичека всеки мач и като се получава струпване на противникови футболисти отдясно на отбраната, му казвам да им прави суплекси един по един. Да видим някой после ще припари до тая зона. Но ето, сега Стоев не умее да използва потенциала на наличните футболисти отдясно
Но то всъщност на много позиции качествени титуляри отдавна няма, аз за резервите се размечтах...
Аз ако бях на мястото на Стоев, щях да пускам Бодичека всеки мач и като се получава струпване на противникови футболисти отдясно на отбраната, му казвам да им прави суплекси един по един. Да видим някой после ще припари до тая зона. Но ето, сега Стоев не умее да използва потенциала на наличните футболисти отдясно

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
6 години по-късно отново селекция с ментета запазена марка на "Рензо"...Е,имаше и епизодични проблясъци като Гарра,Мюлдер и Грийн,но на фона на 160 футболисти и 5 сезона провал след провал се питам - КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЛКО НЕКАДЪРЕН Е ИНЖ.ГОНЗО?!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Само аз ли мисля, че Прохазка се справи почти перфектно като десен бек и не виждам нищо лошо да продължи да го прави?
Само Левски!
Аз от това, което съм гледал на Прохазка е,че където и да го сложат си оставя сърцето и се справя без да се излага. За мен това ви е най-добрия футболист, ама е тъпо да го забивате на бека.

siniq_fen написа:Само аз ли мисля, че Прохазка се справи почти перфектно като десен бек и не виждам нищо лошо да продължи да го прави?
Не, не си само ти, но тук смятат, че нищо не трябвало да се мести.
Я професорите тук да ми обяснят точната разлика между схема 4-2-3-1 и офанзивна 4-3-3 или 4-3-2-1.
Моряците като играят 3-4-3, която е възможно най-офанзивната игрова схема, която предрадзполага най-много владеене на топката, не играят ли пак на две контри в мача и АКО ОТ ТЯХ СТАНАТ ДВА ГОЛА - УРА, БИХМЕ!
Ако при 3-4-3 дръпнеш вътрешните халфове между тройката централни, тогава не получаваш ли 5-2-3 или получаваш 3-2 затворени-2 отворени-3?
Хайде да не се превъзнасяме, като големи разбирачи, защото мач с мач не си приличат и с наличните играчи мога да ви спретна такава схема на игра, че не е истина.
Хайде да кажа на непомнещите или незнаещите тук във форума, че Левски играеше класическа 4-3-3 най-добре и беговете се включваха в атаките, а двойката външни халфове подсигуряваха фланговете.
Според мен този сезон Прохазка ще е опорен халф, заедно с холандеца, а Цонев и беройският ще са резерви. Десен бек ще е Алвеш. Ако Бедоя не е готов за началото на сезона, може би Краев ще започне зад нападателя, а Прохазка ще отиде по десния фланг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!