subzero написа:Колега volf,срам ме е че съм бургазлия заради продажници като Вас.
Не знам колко хора трябва да Ви кажат за организираните екскурзии и колко билета трябва да Ви снимаме. Толкова дълбоко сте заврял езика си на едно място,че дори не виждате.
Аз казах,че не съм чувал за безплатни билети(поне за този мач),но знам за безплатен транспорт.
И последно,да се наричаш бургазлия(във Вашия случай дори с шглавно Б) и да правиш фен клуб на отбор от друг град е меко казано срамно. Но предвид,че не Ви е срам от оралните Ви отношения с Гела,съм склонен да Ви разбера.
Лек ден !!
Имам питане:Кой отбор ще подкрепяте след Лудогорец ???
Колега ...зеро, та Вие живеете за да се срамувате!?
Правехте го заради отбора на който симпатизирахте, а сега сте си избрали да е заради мен!
Искам да Ви уведомя, че устойчивото неразположение на духа, според патологията на нервопсихическите заболяваания се нуждае от специализирана намеса и не изключва хоспитализация !
Да Ви отговоря все пак на въпроса:
Ще продължа да пидкрепям играещият привлекателен за сетивата на нормалния чояек футбол клуб, независимо как се казва и къде е неговата локация в България. Нямам нищо против това да бъде повече от един клуб, но за сега моите критерии ги покрива само Лудогорец. Междувремено с мои приятели понякога посещаваме и двубоите на Черноморец, като се радваме на всеки проблясък на футбол в тях, независимо, че това се случеа все по рядко!
Като познавч на оралната любов, Вие колега бохте ли си извадили активния орган от изходите на Херо?! - С това ще отпаднат причините и за лошото Ви настроение и за омразата Ви към Лудогорец (За мен не берете грижа)!
Един въпрос!?:
След като се срамувате заради Бургаските фенове на Лудогорец, какви са емоциите Ви спрямо съгражданите Ви фенове на отбори като ЦСКА, Левски и другите възможни?