https://www.actualno.com/bgfootball/tra ... 85645.html
Сайтът е чорбарски, авторът също.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
NOMER14 написа:https://www.actualno.com/bgfootball/tragikomichnata-prichina-poradi-kojato-strogijat-bfs-globi-hulio-velaskes-s-200-leva-news_2485645.html
А къде е баджът на тоя?

За припоци има ли глоба
Явно защото го е хвърлил Хулио са го глобили
САМО ЛЕВСКИ!
Хулио беше нервен в този мач.
Мутрите са наредили да го накажат и ония си изсмукват от пръстите наказанието. А Хулио е възпитан и етичен, не си позволи лошо отношение към дечицата, подаващи топките. Не казва нищо за съдиите. Затова е нелепо точно тая комисийка с това именце за Етика да бъде машата.
Мутрите са наредили да го накажат и ония си изсмукват от пръстите наказанието. А Хулио е възпитан и етичен, не си позволи лошо отношение към дечицата, подаващи топките. Не казва нищо за съдиите. Затова е нелепо точно тая комисийка с това именце за Етика да бъде машата.
Не е въпрос за 200 лв. а на принципи.
Клубът трябва да се обади и да протестира, не че ще го направят
Клубът трябва да се обади и да протестира, не че ще го направят
САМО ЛЕВСКИ!
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
vlong написа:NOMER14 написа:https://www.actualno.com/bgfootball/tragikomichnata-prichina-poradi-kojato-strogijat-bfs-globi-hulio-velaskes-s-200-leva-news_2485645.html
А къде е баджът на тоя?
За припоци има ли глоба
Явно защото го е хвърлил Хулио са го глобили
Баджа му виси винаги от джоба, не ти е правило впечатление явно.
Да, Янев винаги го носи висящ от джоба. Млад, слабичък, ръкомахащ е и този артикул на шията ще му пречи.
Още се чудя как според форумните експерти и георгиатанасовеца, сме щели да продадем целия нац.стадион с израелците, катърите от Брага и Сабахлен... а първия финален мач за влизане при скъсаняците, не могат да се продадат билетите , още 10к , близо 30 часа преди мача :?
То не бях кръчмарски сметки , то не беше чудо, а сега ... тишина....
Хубаво е да имаме и реалистична представа по някой път... но трябва да се нагнетява напрежението педи важни мачове, случайност?
А ако зависеше от мен, и мача с нидерландците щяхме да го играем на Герена!
То не бях кръчмарски сметки , то не беше чудо, а сега ... тишина....
Хубаво е да имаме и реалистична представа по някой път... но трябва да се нагнетява напрежението педи важни мачове, случайност?
А ако зависеше от мен, и мача с нидерландците щяхме да го играем на Герена!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

На селянчето от джулюница определено не му се отдава мисленето, когато е на 3 ракиЙ от сутринта. Нека пробва да сметне малко числа, пък после може и да си поговорим - сред нашите фенове има доста такива на субстанции, което никак не е добре за форумните им изяви
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: NOMER14
По-точно ще се спъва в него, затова му е в джоба ...
- Странджата
- Контакти:
Re: Манолов
Не виждам смисъл да се повтаря едно и също при положение, ще се мисли по един и същи начин.
На Сираков не може да му отрече, че успя да направи от ПФК Левски лична фирма, и скоро положението няма да се промени, защото той няма личен капитал в нея. Не може да се очаква от такъв "собственик" просперитет на клуба заради факта, че успял Левски би бил много по-печеливш, а като пачеливш - и привлекателен за хора, които могат да инвестират в него. Нови инвестиции, нови успехи и всичко , свързано с тях, е заплаха за бегликчията Сираков. За какви перспективи може да става дума когато човекът, сложил ръка на клуба ни, за втори път си показа задника на нас всички с онова " Аз съм ... собственикът... Ай сиктир". Но ние все още сме склонни да му ръкопляскаме, защото?
На Сираков не може да му отрече, че успя да направи от ПФК Левски лична фирма, и скоро положението няма да се промени, защото той няма личен капитал в нея. Не може да се очаква от такъв "собственик" просперитет на клуба заради факта, че успял Левски би бил много по-печеливш, а като пачеливш - и привлекателен за хора, които могат да инвестират в него. Нови инвестиции, нови успехи и всичко , свързано с тях, е заплаха за бегликчията Сираков. За какви перспективи може да става дума когато човекът, сложил ръка на клуба ни, за втори път си показа задника на нас всички с онова " Аз съм ... собственикът... Ай сиктир". Но ние все още сме склонни да му ръкопляскаме, защото?