/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот emigo73 » 06 апр 2018 18:50

Neron написа:
modor написа:
Neron написа:Няма нито една причина Делю да остава и секунда повече. Още преди месеци ви казах, че нищо няма да се подобри. Смяната на треньора е задължителна преди мачовете с хибрида. Промяната може да е само положителна. Ако вземем Кокала съм сигурен, че ще ги изплющим. Ще играем същия грозен футбол ама ще бием.

Кокала няма да дойде. Нали помниш защо беше разкаран.......

Трябва ни някой, който да ги надъха поне до края на сезона. Не ни трябва тактик или стратег. Някой с чисто балкански манталитет. Видяхме великия тактик Делю само Локо Каспичан не го е разкрил още.

Защото не са играли с нас.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 апр 2018 19:43

Финягата трябва да покани Роси в офиса и да му пусне с финес "Ciao bambina, sorry", "Adios muchachos" или в краен случай "Сбогом" на Васил Найденов. С тази игра Европа няма да видим, поне по европейски да се разделим.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 19:58

Трябва му едно събличане явно на макарона. Няма как да не знае, че с тази си заплата, която е сред най-високите за страната изобщо, дава нещо, което хора с десетки пъти по-ниски са постигали. Всеки от потребителите тук, може да изкара 1 точка от последните ни 4 мача начело на Левски, ама абсолютно всеки!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 апр 2018 20:13

Не съм съгласен, според мен всеки от потребителите с тактика "Абе айде играйте там колкото можете", преведена прецизно на чуждите езици ;) би победил поне Етър

sinitevataka

Мнениеот sinitevataka » 06 апр 2018 20:22

Роси се доказа като огромно разочарование.
Майтапът ще бъде пълен и абсолютен ако по някакво странно стечение на обстоятелствата вземе да изплющи ГМО-то в сряда.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 20:50

ГМО-то има само един хъс и късмет.Все ще им изневери някога късмета.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 апр 2018 21:01

Тоя само като го слушам се оттегчавам и ми иде да си посегна на живота, а ние искаме да надъхва играчи. Аз съм сигурен че сменим ли го сега ще изплющим хибрида иначе почти сигурно ще загубим.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 21:54

Neron написа:Тоя само като го слушам се оттегчавам и ми иде да си посегна на живота, а ние искаме да надъхва играчи. Аз съм сигурен че сменим ли го сега ще изплющим хибрида иначе почти сигурно ще загубим.

Така е. Аз за това призовах след мача с Берое, всеки да изгледа пресконференциите на Роси и Томаш и да се види ясно, кой какво излъчване има и какво говори. Единият си е точно на мястото, а другият все едно е преуморен и изтерзан от живота дядка от автобус в градския транспорт говорещ си сам, някакви негови си щуротии.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 06 апр 2018 22:40

С тези същите футболисти друг треньор би бил в играта за титлата, въпреки че има страшно много недоразумения сред тях. Друг е въпроса че ако се работеше адекватно с един Обертан например мисля щеше да изглежда по доста различен начин, а Роси не може да ми намери място една година, при Кабрал е същата ситуация. Както и да е, искаше ми се да греша и най после да сме намерили читав треньор в лицето на Роси, но уви. Въпроса е кой да дойде, защото Мъри си има работа, Дерменджиев също, Херо можеше да е без работа от лятото, но май и това няма да стане. Вариант е единствено Стойчо Стоев от българските, Ясен за мен няма качества за Левски. Иначе чужденци съм сигурен че могат да намерят добър, само че трябва много внимателно да се избере такъв, а това Спас не може да го направи. И тук идва мястото на изп. директор, какъвто нямаме. Просто нещата никак не са добре и незнам как ще се оправят, въртим се в един омагьосан кръг. За всички които още имат вяра в Роси, ще кажа, само че не резултатите мен лично толкова ме настройват срещу италианеца, а това че няма никакво надграждане, отбора не е мръднал в нито една фаза на играта, играем бавно, безидейно, няма агресия, няма себераздаване. Всеки може да загуби, но да те надиграват по всички показатели всеки мач, да те бият Стивън Петков и Боби Цонев някак си не е редно.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 06 апр 2018 23:22

Делио Роси е една потресаващо некадърна италианска мишка. И когато (не 'ако') отпаднем за Купата, трябва МОМЕНТАЛНО да бъде изгонен. Всичко друго би било срамно.
Аз бях много доволен че избрахме него пред Аврам Грант, много впечатлен от подредената игра в защита през есента, очевидният прогрес у няколко футболисти тогава. Искам да отбележа, че както тогава, така и сега, нямам нищо против защитната игра, особено когато нямаме футболисти за друго. Казвах си, е ще направи подготовката и ще сме зверове пролетта.
НО реалността е друга - Роси няма желанието и смелостта да се бори за победа срещу който и да е отбор. Това, което възприемахме като мъдра тактическа мисъл през есента, видно вече е всъщност СТРАХ. Мачът с Ботев е пореден пример за това - имаме трима централни нападатели, а започваме с 0, като вместо това в състава са трима атакуващи халфове и едно крило. Срещу 10 души на полувремето италианската мишка НЕ ПУСКА ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, което позволява на жълтите да се окопитят и да си изиграят с кеф мача до края. Крайният резултат 1:0 или 0:0 е все тая, когато треньорът създаде отбор от страхливи свои подобия.
Затова всеки ще ни вкарва голове от центъра, в последната секунда, с нос, с гъз, с 5 души, с юношите; а ние ще пропускаме дузпи и ще играем за 0:0 срещу 7 души от Хебър.
С този треньор ще е цяло чудо, ако задържим и четвъртото място (не че има значение).

А за тези, които все още го защитавате с друг аргумент, освен че не може да правим треньорска смяна преди мачовете за Купата - срамно е, че си мълчите вече няколко месеца срещу Роси, само защото е чужденец и е водил любимият ви фашизоиден Лацио. Нито един български треньор се е радвал на такъв фенски комфорт от левскарите НЯКОГА.

Върни се в “Левски”